12

Анонимен

преди 5 години

Майката ясно, какво ще говори, обаче въпроса е друг.Защо е изчезнал. ОК, внезапно, внезапно. Сори, но в днешно време може и така да го е възпитала да бяга. нищо не се знае.Ясно е, че близките ще отричат до безумие.(особено майка).

11

Емилчо Лаков

преди 5 години

Велопростаците щъкат по тротоари, пешеходни зони, паркове, което го няма никъде освен в България.

10

Анонимен

преди 5 години

"След като разговаря с мен, двамата решихме да отиде в полицията, за да се предаде"Лъже майката на наркоманчето. След като видя физиономията си по всичките медии, тогава наркоманчето реши да се "предаде".

9

Анонимен

преди 5 години

До э23Детето ти да не е куче, че да го 'пускаш свободно'. Малките деца се блъскат и в минувачи, падат по лице, хващат фасове от земята и ги пъхат директно в устата... до определена възраст- за ръчичка и това е.

8

Анонимен

преди 5 години

Ох, защо мама трябва да излиза и да прави изказвания в защита на 24 годишен МЪЖ, никакво момче не е това... Имайки предвид тази мама каква е и нивото на днешните родители като цяло, нищо чудно и блъснатото дете да е изскочило внезапно, защото мама и тати са си зяпали в телефоните, вместо да го държат за ръката. Всички в историята ми се струват кофти.

7

э23

преди 5 години

Абе това да не е велоалея, че да държи детето за ръка! Егати дебилната защита! Това е парк и трябва човек да може да си пуска свободно детето в него. Не е за велосипедисти, това е.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма внезапно излизане на малко дете пред колело в парка. Децата точно затова са в парка - за да може да не се водят за ръчичка. Въпросът е, че велосипедите за възрастни нямат място сред играещите си деца в парка. В случая имаме типичен пример на човек, който не може да управлява велосипед, щом не е предвидил, че може да блъсне дете с велосипеда си.

5

Анонимен

преди 5 години

Мама защитава синчето наркоманче, какво друго и остава. Бил се уплашил, получил обидни думи и агресия от.....жена, майката на детето. И за да не бъде бит, избягал??? Смях се с глас!

4

Анонимен

преди 5 години

Ами като караш в парк трябва да имаш предвид, че е пълно с деца, които могат да скочат внезапно и съответно очите ти трябва да са на 4-тири. А и ок, никой не е застрахован, ама защо е избягал? Поеми си вината, закарай детето до болницата.

3

Чиновник

преди 5 години

Много е трудно придвижването по улиците и в парковете както пеша, така и с велосипед. Всеки се старае да ходи така, че да пречи максимално на другите.

2

Анонимен

преди 5 години

След дъжд качулка, а и лъже.

1

Анонимен

преди 5 години

днес е с колело, утре ще е с кола.............