26

Анонимен

преди 5 години

От газов няма куршум, а веднъж насочил оръжие към човек, падат задръжките и с боен.

25

Анонимен

преди 5 години

Може момчето да му е пуснало заедно с бутилката една пиратка за заблуда, и опита да му е успешен.Тука се вижда че са го питали само дали е стрелял по него ,куршуми явно не са открити.Така че момчето реално казва истината, а за пиратки просто не са го питали.

24

Анонимен

преди 5 години

Saschto da se potuli ot koja mutra se steahuva luesi jenata do nego da ne e tja pri4inata tiva e goljamo ptestap. Mojeha nevinni hora da postradat po patja raskrdvsne hvaachtane i nakasanie sa prestapnika deto e streljal lakto e v usa i israel

23

Анонимен

преди 5 години

До фактА ти какво очакваш да направи полицията в такъв случай? Да прибере набедения за виновен в ареста и да го спука от бой, или дай направо да го обесем на място, какво ще се занимава с показания, доказателства, дела и присъди. Аман от такива прости същества като теб, дето живеят в развития комунизъм и смятат, че милицията раздава правосъдие.

22

Анонимен

преди 5 години

Да си заведе дело Иларионов и да докаже правотата си в съда, а не във фейсбук, разни клюкарски медии и т.н. А днес.бг за пореден път демонстрира едностранчивост и пристрастност, нещо недопустимо за уважаваща себе си медия. Къде е другата страна в спора, за да се защите, да изкаже своята версия по случая и т.н.? Всеки може да си твърди каквото иска, не се прави така, стига с този сеир, дайте по-сериозно, нито е коректно, нито е морално, да не говорим че е и подсъдно.

21

До 16

преди 5 години

Сел.як не се прави на тарикат мишок

20

факт

преди 5 години

Всички виждаме и знае ме какво правят полицаите,нищо едно много скъпо за народа нищо....

19

Анонимен

преди 5 години

при условие че има стрелба значи има гилзи, тогава въпроса е кой е смотал гилзите .

18

срам и позор

преди 5 години

Ужасяващо и тъжно е че тука някакви *** пишат глупости и даже защитават нападателя,простотията ходи по хората а не по животните.....

17

Анонимен

преди 5 години

Да направи филм. Извинете исках да кажа чалга клип.

16

Анонимен

преди 5 години

Режисьор... хахахахх

15

Анонимен

преди 5 години

Ima skandal Троян убит е важен човек в МВР Троян ..Дебнали са го 204 дни подава природата..Да с е прослушат всички разговори около ареста на човек който май бил само катастрофирал леко..Иска се и растрел з а полицаи убили човек невинен вкаран в затвора имало достатъчно записи ..дебнели з а убииств а много .открили списъци за убиване в тях министри на МВР сегашни и бивши набелязани с червено

14

Киро Кюмюря

преди 5 години

Само така! НАвсякъде трябва да се дава урок на наглите шопи! Крайно време е да се научат, че и останалите са хора... А тая шматка нещо е закъсал с парите ли, че си прави ПР?

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък Шишко кой е?

12

Анонимен

преди 5 години

Значи, добре се вижда как този Люси препречва пътя на човека, след като са се скарали, защото човекът карал бавно :). Даже трети водач ги изпреварва отдясно. Значи тоя Люси може да си кара както си иска и да свири и да предизвиква хората. И след като предизвика някой, ако той му отвърне е престъпник. Това е нелепо!

11

аз

преди 5 години

До 4Помислих си същото. Повечето, като него карат все едно за тях законът не важи, комплексирани, надрусани, а като стане нещо, света вода ненапита.Тоя може и да е гърмял с газовото пистолетче, но силно се съмнявам нещо да се докаже. За хулиганство има парична глоба, а като адвокат си е опекал работата. Няма ПТП, а режисьора си признава, че е пречил на изпреварването, т.е. директно си признава нарушение на ЗДП.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Извадил пистолет" са думите на този Люси, който напада бавно движещи се автомобили. В статията се използва думата "куршуми", а куршум не е имало. Дори самият Люси казва, че сигурно пистолетът е газов. Само защото някой се е движил "бавно". Какво означава "бавно"?

9

1

преди 5 години

Този 27 годишния, не е попадал на когото трябва! Както гърми с газеника е трябвало да попадне на някого с бойно оръжие и човека в следствие на стреса да ги отпука всичките! Никой не може да различи газово от бойно оръжие без да го види от близо! Когато стрелят по теб и ти стреляш! Не може да насочваш оръжие и да стреляш срещу човек а било и газово, за да се правиш на велик или да избиваш комплекси!И аз притежавам бойно оръжие, но ще го ползувам в най-краен случай!

8

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 4Този Люси хич не ми е симпатичен и на мен, но както и да е карал, не е редно да бъде атакуван с бутилки и куршуми! Саморазправата се шири навсякъде, което изобщо не е добре...

7

Анонимен

преди 5 години

Как може да си толкова ***, след като се държиш агресивно и след като няма никакъв реален проблем, да извикаш полиция. И още повече, как е възможно да задържат този човек, който нищо не е извършил. На клипа добре се вижда как този Люси, стои на средата на пътя и не го пуска да мине!!!