20

Анонимен

преди 5 години

ЕС разпространява корупцията чрез фондовете както се разпространява спин и сифилис и унищожава всяка надежда за развитие на новите страни-членки.

19

Анонимен

преди 5 години

Е кво е туй?Думам ти дъще,надай се снахо!.....Ще си партнираме.....смях голямС други думи балканците да се надяват на помощ само от Господ особенно ако са християниДет се вика имало едно време християни в близкия изток а сега има само евреи и мюсюлманиС партньорство и надежди,толкова

18

Анонимен

преди 5 години

А? Ко? Ние!

17

Анонимен

преди 5 години

И за това искаме да ограничим транспортния ви бизнес.. защото време на нашия...Хаххаха, нагли двуличници

16

Анонимен

преди 5 години

И кого е заробил ЕС. Чия икономика съсипа? Или е точно обратното. Всички вдигнаха БВП многократно Една Полша само 10 пъти. Само у нас не става. Ами комунисти на власт. ДС си разпредели държава и бизнес. Дойдоха чужди инвестиции и почнаха да бягат щото само рекет. Пишат доклади, нашите се правят на луди. Точат парите които им дават. И все Европа виновна. А за 27 държави Европа е рай. Румъния дръпна ужасно икономически. Брибалтийските страни бележат по 10% ръст на година. Само *** *** ...

15

Анонимен

преди 5 години

Тука си говорят със задниците. Румъния се изстреля в орбита след влизане в ЕС. За Хърватска, Словения, Унгария няма да говоря. Хората и в Бг наляха 30 милиарда, но нашите *** откраднаха всичко. Затова хората са предпазливи.

14

Анонимен

преди 5 години

Партньор толкова , колкото нашите комунисти , станали в близкото минало анти такива .

13

Анонимен

преди 5 години

До Евролюб 12Какви пари сънуваш бе? Дали 3-4 милиарда зелени хартийки на 40 милионно население, и то кредити, които сега тия укропи не могат да връщат и.....ТОВА Е!!!! Да не говорим, че всичко беше окрадено от техния потрошенко и една групичка около него! И СЕГА................КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ СЕГА! НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ДАВА! СЕГА ДА ГИ ВИДИМ!!! Те това е "надеждата и партньора" от еуропката!!! Първо ги подлъгаха, сега им разрушават остатъците от икономиката.........А ПОСЛЕ!!! ПЪЛНИ ГАДНИ ЛИЦЕМЕРИ!!!

12

Евролюб

преди 5 години

Европа толкова се опари от мошеници управляващи в България и Румъния и инатливи опортюнисти като в Унгария и Полша, че може със сигурност да се каже, че Балканците изтеглиха късата клечка за разширяването. Няма да стане в обозримо бъдеще, макар че ще ги коткат с пари като Украйна

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Безработица в Македония - 25%Безработица в България - 5%Смятай сам колко ни е зле. Освен това, в ЕС се приемат държави готови за правилата в Европа а не просто щото така сме решили. Вратата е отворена за Западните Балкани стига да положат усилия. Ако не желаят, Рашка ще се погрижи за източването им.

10

Анонимен

преди 5 години

"ЕС разчита, че това ще бъде достатъчно да даде "надежда и перспектива" на балканските държави да отхвърлят опитите на Русия, Китай и други играчи да ги привлекат на своя страна."Само горното изречение показва,каква е ИСТИНСКАТА И ЕДИНСТВЕНА причина за "приобщаване" на Заадните Балкани!Всичко друго е замазване на съзнание с усилена доза западно лицемерие!А страните от Запдните Балкани трябва да са безумни слепци,за това,какво ги очаква,имайки предвид нашата и румънска, съдба!

9

к0нсерва

преди 5 години

Еф Ю И Ю

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7През 2007 г стандартът на живот на българина е около 25% от стандарта на западноевропееца. Сега е 50% и при това западняците не стоят на едно място. Коеот означава, че се развиваме по бързо от западна европа. За сравнение - Македония не е в ЕС и е два пъти по зле от България.Та, кого лъжеш ?!

7

Анонимен

преди 5 години

Същите глупости дрънкаха 2007-а, а за 10 години еврочленство странта колабира до показатели от 19-ти век...

6

Анонимен

преди 5 години

Балканските страни трябва да ненормални за да не искат в ЕС.

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да са откачени балканските страни, за да искат членство в гевро-***. Се едно да станеш член на БКП на 10 ноември.

4

Анонимен

преди 5 години

Е, мерси! Дано ви поверват!

3

Аз

преди 5 години

Ес, надежда всяка тука оставете и фес за всеки ден си пригответе....

2

ЕС до русофилите

преди 5 години

Абе мило и драго давате за да живеете в Гейропа.

1

Балканите до ЕС

преди 5 години

Абе, знаем ви какъв сте партньор с 36 пола едновременно, сега на 9 юни и парад в София ще си правите, чифтосвайте се помежду си в Гейропа, тук на Балканите не сте ни изтрябвали хич!!!