8

Анонимен

преди 5 години

Сега парното е евтино. Като дойде турският газ ще бъде интересно!

7

Анонимен

преди 5 години

ХА-ХА-ХА - 73 ЖАЛБИ ОТ 500000 АБОНАТИ. Ние се отказахме от парно, в абонатната сложихме автоматичен газов котел и сега отоплението и хтоплата вода са ни наполовина по-евтини. Като прибавим, че блокът ни вече е саниран, ефектът е още по-голям.

6

Жо

преди 5 години

До totiТРЪБИТЕ вътре в блока не са на Топлофикация, а са общи части на собствениците на блока/входа.Само с решение на Общото събрание на блока/входа е възможно всички да се ОТКАЖАТ от Топлофикация. После всеки ще се топли както намери за добре. Само че, на такова събрание повечето съседи НЕ ИСКАТ да се откажат от топлофикация. Това е парадокс. Хем реват от Топлофикация, хем не искат да се откажат!

5

toti

преди 5 години

Sre6ty mafiiata ni6to ne moi da se napravi.Oswen da se otrejat trybite na celia blok.

4

Жо

преди 5 години

"НАЙ- ВИСОК е делът на жалбите за дяловото разпределение на топлинната енергия"ТОПЛОФИКАЦИЯ най-малко я интересува, как се разпределя топлинната енергия между съседите. Според законите в България, топлофикация я интересува да си получи парите, които се полагат за подадена топлоенергия в абонатната станция на блока/входа. Ако се наложи корекция на някоя индивидуална сметка, то разликата се разпределя в сметките на съседите. Топлофикация не губи нищо от разните там жалби.

3

Анонимен

преди 5 години

Не е луд, които яде баницата...

2

Еми така е

преди 5 години

Всички се оплакват, ама само 73 жалби за София?!? Еми затова ще ви ши*ат редовно топлофикация... Във всяка друга държава ще ги запалят тия *** топлофикация, ама тук си плачат по форумите, но никой нищо не прави...

1

Анонимен

преди 5 години

Бай *** не е свикнал да плаща. Това му е наследство от соца.