20

Анонимен

преди 6 години

Това е единственото смислено предложение от Валери Симеонов, боя се обаче че зад това предложение стоят силно комерсиални интереси с цел получаване на лична облага, почти съм сигурен, че до месец всякакви билетчета и игри ще почнат да се рекламират по телевизия СКАТ и всичко ще бъде забравено

19

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,че трябва да се забрани рекламата на хазарта. НО ПО -ВАЖНОТО Е ЗАБРАНА НА ХАЗАРТА ИЗОБЩО,КАКТО Е В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ. Защо в Гърция и Турция няма казина!?ААА !? ХАЗАРТА-фундаментална основа на организираната престъпност.

18

Анонимен

преди 6 години

Освен това забраната за реклама на легалните хазартни оператори ще намали значително приходите в бюджета от данъци_____Какви приходи в бюджета, то ДДС-то там е нула, там някакви такси мижави

17

нормално ли е

преди 6 години

Нормално ли е от Централна гара в София до халите да има 10 казина!? Около училища , пазари е същото. нормално ли е да се възпитават децата в хазарт! той стана най-печелившата индустрия у нас. на заплатите какви ни са? Не може да стигнем Лас Вегас! Даже и там има правила! Ходи се един път в месеца. А не като у нас всеки час! Действително превърнаха държавата в държава на търкащите билетчета. Даже трябва да се увеличат данъците. Не да излизат и обясняват как данъците за хазарта били най-високи!

16

Анонимен

преди 6 години

тази криб само от хазартаджии ли се състои?!

15

Анонимен

преди 6 години

а най-големия майтап е че ДДС-то за тях е нулева ствкка

14

Веселин

преди 6 години

3 милиарда е оборота на тези така наречени хазартни ф-мички,по -добре да си пръскате парите за краставици и домати и от тях да се възползват производителите/било и то 30/50% български/от колкото та се хранят само някой печатница и продавачи.....само ДДС на тези 3милиарда ще е 900милиона и отделно ако се пръснат за родно производство...ехееее ще настане такъв живот:):):)

13

Дедо

преди 6 години

И Домусчиев,и Черепа,и Дебелян,и Бойко-всички са на софрата!Щом реват кански-значи не е в техен интерес-а което не е в техен интерес,е в наш!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Защо не се заемат с нещо друго, освен хазарт и задръстване на градовете с празни сгради, унищожаване на паркинги и зелени площи? За толкова им стига акълът. Да приберат парите на наивниците, да нахранят медиите с реклама за хазарт, да унищожат зелените площи и да плащат робски заплати, и да се оплакват от липса на роби за мизерните им предприятия.

11

Нов

преди 6 години

Не само рекламата. Трябва да се забрани и свободната продажба, а редът да е по-строг дори от този за продажба на цигари и алкохол. А това за подкрепата на спорта хич да не ми го изтъкват като аргумент

10

Стеф

преди 6 години

Хазарта е порок.Щом забраниха рекламите на цигари не виждам защо да не забранят и тези свързани с хазарта.

9

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям напълно забраната за свободна продажба и реклама. Не смятм, че ще се случи, но дано! Възползват се от безизходицата на хората, за да им обират последните стотинки. Те в отчаянието си (или глупостта си) не мислят разумно и дават ли, дават. Също мисля, че цялата система с тези билети е лъжа и измама. Кой контролира дали наистина има печалби в тях и т.н.?

8

Анонимен

преди 6 години

Хазарта е порок и то много по-опасен от тютюнопушенето, алкохола и наркотиците, нещо повече освен че води до пристрастяване сред подрастващите, обикновенно този бизнес служи и за пране на пари от мафиотски формирования, така че твърдо подкрепям абсолютната забра за реклама на тези игри и не само, продажбата трябва да става само в специализирани места, където достъпа на лица под 18 години да е абсолютно забранен, съшо така и забрана за участие в залози на държавни служители, спортисти

7

Софиянка

преди 6 години

В Дебелата книга е казано: "По делата им ще ги познаете ". На тях им трябва беден, непросветен народ, за да го доят както и когато си искат!

6

Анонимен

преди 6 години

"множество малки търговци, които разчитат на продажбите на лотарийни билети"Да мрът тогава. Че тия дето купуват билети са балъци, балъци са. Ама са бедни и се молят на чудо. А тия лотарии са възползват от това. Продават билети за 10 милиона и дават 5 милиона в награди и после ми разправят как правят милионери. Това не е реклама, а направо измама и злоупотреба с простите хора, които в България не са малко. Да се забранява рекламата, дай боже и билетите да се забранят в бъдеще.

5

Анонимен

преди 6 години

Целия шум е да накарат някой хора от хазартния бизнес да снесат малко пари на далвери и компания, ще пошумят, па после ще вземат парите и ще затраят, както стана с много други неща, иначе наистина е недопустимо по цял ден да ти дават рекалама за хазартни игри, още по недупостимо е същите да се продават на всяка каса, а най-голямото недоразумение е да се ползва личноста на спечелилите за реклама

4

mamitko

преди 6 години

Добре де, мен са ме възпитавали, че хазартът е порок също толкова, колкото и пушенето. Не виждам реклами на цигари по телевизиите, тук-таме някой билборд (който не показва пушене), цигари се продават на лицензирани места и т.н. С какво трябва да се ралзичава пушенето от хазарта?

3

Анонимен

преди 6 години

Както се казва в една пиговорка краставите кучета д.упетата си лижат взаимно

2

Анонимен

преди 6 години

Грухчо заквича на умряло. Така така. Само така. Крайно време е да заколим прасето.

1

Анонимен

преди 6 години

Българина иска да му промиват мозука с реклами за хазарт, лекарства и кредити, защото се чувства беден, болен и глупав.