40

Казино

преди 5 години

Масовите български казина са нещо подобие на западните! Там има повече машини, няма ролетки, няма няма маси са игра на карти. Играят повече на едноръкия Джон, защото машините могат да се манипулират! А що се отнася да билетчетата, няма страна от ЕС, където масово хората да търкат билетчета и рекламата им не е така агресивна. Тук всек ден по някоя от националните телевизии ти промиват мозъка, че по-лесно се печелят пари от лотария, отколкото да работиш!

39

Василев

преди 5 години

До 199Трябва да я въведат но никой не повдига върпоса!откакто смениха системата на българския тотализатор няма никакъв проблем да участва и българия!Но забраната за реклама на печеливши трябва да се въведе въпреки това!

38

Росен Миленов

преди 5 години

"Искате ли държавата да организира хазартните игри и приходите да се разпределят целево в здравеопазване, образование и спорт?" е един от въпросите към Референдума за съдене на политиците от прехода - dogovorat С организирането на хазартните игри от страна на държавата, които по принцип имат негативни пристрастяващи ефекти върху хората, ще се постигне социална компенсация на участниците и въобще на обществото чрез целевото разпределение на приходите от тях. За контакт, 0878 786 669 и фейсбу

37

199

преди 5 години

Държавата трябва по най-бързия начин да вкара лотарията Евроджакпот в България и това трябва да стане чрез тотото. Така ще спечелят и играещите, и спорта. В тази лотария са включени 19 държави от ЕС и щом е изгодна за тях, би трябвало да е изгодна и за нас. Единствения "проблем" е че там числата се теглят в Хелзинки и нашите мафиоти няма да могат да ги манипулират. Всъщност по тази причина вероятно тази лотария не се допуска в България, макар преди няколко години да се говореше за това.

36

80047

преди 5 години

Рекарствата, учебниците и книгите са с 20% ДДС, а хазартът - в пъти по-нисък данък добавена стойност. ЗАЩО2 КОЙ ПОДКРЕПЯ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ2

35

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно дали всички тези фирми плащат за реклама на хората които са спечелили и ги карат да позират по телевизиите с разни чекове и т.н? Едва ли.

34

П.Петров

преди 5 години

Я пълна забрана за всякакъв хазарт освен тотото и по 20 години затвор за организаторите на хазарт!

33

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата измамаджийница се нарича хазарт!Не само да се намалят рекламите,ами и да се забрани хазарта трябва.Те тия са като ало измамниците,един вид-сам си си дал парите,никой не ти е виновен.

32

Анонимен

преди 5 години

лотарийни билети , бързи кредити , чси та , лихвари , кол центрове . друго няма .няма и да има .

31

Lapuls

преди 5 години

Valeri Slimeonov da napravi obstonationalen referendum za zabrana na drogata i hazarta v rbg po ulicite, gradovete i selata...samo na bg letistata da ima, poneje tam ima mnogo zdrava voenna ohrana s mostni orajia i medicinski staichki za pushene...

30

Анонимен

преди 5 години

Тежко и горко на държава която разчита на постъпления от хазарт.Аз не го практикувам, но ми е досадно когато изневиделица започнат да ми подскачат едни реклами.Те нека си пускат реклами, но трябва да има възможност IP то да може да ги отхвърля ако не желая да ги получавам повече. Тази нахална реклама губи времето на хората и е отговорна за много по-големи загуби.

29

Член

преди 5 години

Скоро и тролейбусните шофьори ще предлагат лотария...зима, лято, дъжд-оборота сигурен. Хазарт"на английски означава опасност!

28

Анонимен

преди 5 години

Транспортните фирмаджии ги настъпи Макрон, сега Симеонов иска ораничаване на рекламата на хазарта .....Голям рев реват тия, ще си помислим, че на хляб и лук са останали! За всичко плащаме 22% ддс, но тези мишки все се измъкват! Перачница!

27

qw

преди 5 години

Това е бизнеса на Васил Божков Че*епа, 100% тотална измама. Нищо не се е променило, преди фалираха банки и грабеха парите на хората, после измислиха финансовите пирамиди, сега пък тази "национална" лотария.Познавам доста хора, но нито аз, нито който и да е от познатите ми са чули за някой който е спечелил повече от 20лв. Тези дето ги дават по телевизията забравете.Вие познавате ли някой който да се спечелил?Фалираха сума ти обикновени хора, вярват на рекламите.Престъпна държава.

26

Закривай!

преди 5 години

Това с билетите ако се спре, ще помогне на много хора да си спестят пари, че сега са като зомбирани. Няма пари за хляб, ама за билетче да търка дава.. Някои са толкова луди, че и купуват изтъркани вече билети, защото видите ли - имало шанс, като ги регистрират пак да спечелят нещо... А органозаторите на тая измама си търкат доволно коремчетата и трупат чудовищни пари...

25

хазар

преди 5 години

Той е нужен на някой, защото чрез хазарта се перат пари!

24

АЗ ПЪК СПЕЧЕЛИХ

преди 5 години

ЕДИН МИЛИАРД ОТ НАЦОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ!НЕКА ВИ Е ЯД!

23

Анонимен

преди 5 години

Да има надпис на всеки билет - изтрий тук, а под него - с парите за този билет можехте да си купите 500 грама сирене. Хазартът пристрастява, потърсете помощ

22

Анонимен

преди 5 години

ПЕЕВСКИ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ОТСЛАБНЕ .... ЧЕ НЯКОЙ СИЛЕН ВЯТЪР МОЖЕ ДА ГО ДУХНЕ НА НЯКЪДЕ.

21

Анонимен

преди 5 години

Не беше ли В. Симеонов, вицето, инициатор за въпросните ограничения? Побързаха да пуснат във ФБ фейк новина, че станал богат колкото Д. Пеевски. На нашенеца само му посочи богаташ и гле'й к'во става! Настанало е едно плюене, не ти'й работа!