85

Анонимен

преди 5 години

88 Всъщност американската мечта е жива ... но просто е различно от това което всички си мислят че всъщност е. Първото и споменаване е от годините когато европейците започват да се приселват в Северна Америка, втори шанс/ново начало... главно за престъпниците и бягащи от издирване. Сега вече има друго значение от създаването на САЩ ... да имаш дом и работа. Като кажат американска мечта значи точно това, да имаш дом и работа. Чудя се колко ли българи могат да се похвалят с това в България?

84

Няма я

преди 5 години

Американската мечта вече е мит. Имат студия за правене на видео игри имат Лос Ангелес те са направили ютюб , Холивуд , Кейн Уест имат Цру , Хилари Клинтън , Волт 7 , пицагейт , радио водещия Алекс Джонс още да ви изброявам ли оу и техните господари ретилските шейпшифтъри които са изпратели хеликоптер над главата на Ричард Брус да бръмчи всеки ден в живота му защото е иплодвал рептилски шейпшифт видеота в ютюб и химикалните пътеки в небето тровят норадоа американски това не е живот това е геноцид

83

Анонимен

преди 5 години

ама Веро от къде копира Статията , не казваш нарочно

82

Анонимен

преди 5 години

Сциентологията 100% им промила мозъците , да си търсят в най близката Сциентологична църква

81

Анонимен

преди 5 години

80 само за 2017 имат предсрочно освободени 72 000 души - причина затворите са препълнени.

80

Анонимен

преди 5 години

75, Хайде моля ти се, колко % живеят добре? 32% средната класа и 6% богаташи, другите треперят как да свържат 2то края и да платят кредита, 2рият кредит, ипотеката и лизингите. Те затова 40% от населението раздават купони за храна, защото живеят добре. А какво за полицията им имат 63% неразрешени престъплнелия, влизат в топ 5 на тази негативна статистика. В България се оплакваме че ченгетата за нищо не стават но процентаим е 36. 80 да организирано затова затворите им се пукат по шевовете.

79

Анонимен

преди 5 години

Много ясно, че ще кажеш че в Америка се живеело добре и била много уредена държава. Ние няма как лично да проверим дали ти лично живееш много добре и си много уредена.

78

Анонимен

преди 5 години

До 80 да си чувал за серийни убийци полицията в Сащ не могат да ги хванат има ли са шансове ама са хванати част от тях.

77

Анонимен

преди 5 години

Без малко да си помисля че Статията е копирана от сайта на БТА , може пък от 24 часа ............хаха

76

дядо ставри

преди 5 години

Не може да бъде, в САЩ не се случват такива неща, там всичко е много организирано и няма престъпност като у нас.

75

fizkulturnika

преди 5 години

bate boiko s pisalkata e nema kakd astane mometata tyrsqt debel 4eren -po vazmognost latinoski falos za zadovolqvane ako razchitata na impotntni mutraci givi sha si zaginat

74

Анонимен

преди 5 години

Може и чифутска работа да е. САЩ, както и Русия са пълни с ***.

73

Man gone his way

преди 5 години

Mgtow момчета не се давайте на западните Американски жени да ви смучат Бен Франклините като прахосмукачка. Обществото там е съвсем различно от българското. И сега като са изчезнали две момиченца това да не стане Боян Петров номер 2 търсене.

72

Анонимен

преди 5 години

До 72Турците отвличат жени от Европа и правят хареми.

71

Анонимен

преди 5 години

Америка е уредена държава, и в нея се живее добре. Знам,че много ще ви заболи,но е истина.Живее се нормално. И полицията си върши работата по-добре. Дано ги намерят момичетата по скоро.

70

кво да ти кажа човек

преди 5 години

До Garibaldiкато си прав - прав си ! хахахха

69

Анонимен

преди 5 години

75 Я феминистка. :) Да женомразци сме, вижте си дъщерите и ще разберете защо. Пример ето тези от снимката, избягали с гангстерска банда ... да берат цветя предполагам. Те нямат лоши мисли, дай и аз да се присъединя към някоя гангстерска банда, сигурен съм че ще помагаме на бедните и на изоставени котнеца. Предполагам че с това се занимават гангстерите.

68

Анонимен

преди 5 години

67 Говориш глупости, ЦВЕТНО кожи. Кой имат ЦВЕТНИ кожи? терминът е на белите, или не бял. Арабите не се водят бели, водят се цветнокожи. А турците се водят ... изненада цветнокожи. Но найстина за тези който са запознати турците са бели, НО те са около 5% от населението или преди Османската империя е била създадена от 12 племена, турците са били най-малкото но са поели управлението. Истинските турци са били със сини очи и дори е имало със руси коси. Но пак те са били шепа и преди почти 1000г.

67

майка

преди 5 години

Жалко, все повече се убеждавам, че в обществото ни е пълно с женомразци! Недейте така, обичайте жените и те ще ви отвърнат със същото!

66

Анонимен

преди 5 години

62 Щом ги учиш да странят от тях ... значи имаш нещо напредвид, страх те е децата ти да дружат с такива. 2ро това не е страната ти ''гражданко'' щом говориш такъв добър български, ти си просто емигрант. 3то белите са 54% ... следователно другите са цветнокожи или останалите 46% но да закръглих на 45. Щом са си твойте ... защо учиш децата си да странят от тях??? Как беше точно израза ти? ''Първо научих децата си да странят от цветнокожи''