105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98: И на теб ли някой ти къса дирника на западния фронт.

104

Пет

преди 5 години

Едното от момичетата било от Панагюрище.абитурентката. от това малко градче в голямата Америка..явно си е фантазирало че може да си поскита из голяма държава ...ама не са преценили че ще попаднат на мошеници!

103

!

преди 5 години

Малки глупави мърл.и, техните са ги завели да учат, да стават хора, а те ...

102

Scientology

преди 5 години

Да ги търсят в най близката Сциентологична църква пардон Секта , там им промиват мозъците на Американците

101

Анонимен

преди 5 години

КАЗАХА, ЧЕ НЕ ГИ ИЗДИРВАТ, ЗАЩОТО И ДРУГ ПЪТ СА ХОДИЛИ ДА СЕ СТЪРЖАТ.

100

Анонимен

преди 5 години

Ох на чичо... Някой е ударил шестица от тотото... Дано са добре дцата. В смисъл, дано доброволно да са там, където са.

99

Анонимен

преди 5 години

Мога само да съчувствам на родителите в тревогата им, и дано момичетата са живи и се приберат у дома.Само който не е родител може да драска простотии по форуми.

98

Анонимен

преди 5 години

Българките много ама много се кефят на турци, роми, африканци, латиноси и всякакви такива. Много прости парчета са нашенките като цяло.

97

Анонимен

преди 5 години

Ще се върнат оплодени с афролатински плод.

96

Нерез

преди 5 години

Отишли са да покурволясат малко, няма място за притеснение. Ще се приберат добре на_бани и всичко ще си е постарому. Младите жени имат нужда от подбни забежки, слава богу ...

95

Дано да ги намерят

преди 5 години

живи и здрави, преди онези из_роди да са започнали насила да ги тъпчат с наркотици, за да ги направят покорни.Не ми се вярва тези момичета да са имали намерение да избягат от семействата си. Вижда се, че са свестни деца. Учат, живеят в добър квартал. Едва ли ще си зарежат образованието незавършено заради латиноси. Освен това, едната е смятала да се връща след няколко дена в България за абитуриентския бал на бившите си съученици.Сигурно са мислили, че отиват на пикник за ден-два.

94

Анонимен

преди 5 години

Колко се радвам, че вече не живея при вас, коментиращите изверги!!!

93

Polska

преди 5 години

Родителите им е трябвало да възпитат момичетата да стоят далеч от хора с по-тъмен цвят на кожата - латиноси, патлaджани и т.н. Глобалистите и пълнят Запада с утaйката на света. САЩ са чудесен пример за това до какво води мултикултурализма. Те са богата и силна страна със здрави институции и закони и въпреки това не могат да се справят с малцинствата си - пълно е с гета и no-go зони. Та какво остава за по-бедните страни? Орбан е прав! Смесване на раси = харакири за народа-приемник.

92

Анонимен

преди 5 години

Вече са ***

91

Анонимен

преди 5 години

много *** в тази България ,, нямат и грам уважение към родителите на тези деца ! Гнусно общество ,, само за ракия мисли и вечно е пияно . Дано на тези говедца им се случи същото с техните дъщери един ден и те да четът подобни коментари за тяхните дъщери

90

k

преди 5 години

със сигурност вече заработват в някой афро-американски или мексикано-американски бардака полицията в САЩ си го е преместила в другия крачол да ги търси .....2 имигрантки от източна европа струват колкото 2 афро-американки в очите на полицията в САЩда не говорим че в големите градове на САЩ има обширни райони където полицията въобще не влиза

89

Анонимен

преди 5 години

Все изчезват българи в чужбина, значи не им е мястото там. Какво търсят в чужбина?

88

Анонимен

преди 5 години

Мормоните ги къртят сега без пари , да ги търсят в близката Мормонска църква пардон Секта

87

Portugal

преди 5 години

Девойките са ги вкарали в трафик на хора или са ги склонили към прoституция.

86

Анонимен

преди 5 години

88 При нас за разлика от тях, ние не намираме това за голяма работа. Но при тях с толкова кредити, ипотеки и тн. е трудно да имаш собствен дом и все още е в обсега на мечта ... За хората дето не знаят когато имаш ипотека, домът вече не е твой, докато не изплатиш ипотеката.