210

Анонимен

преди 5 години

Овцете не ги интересува от каде е Новината , просто коментират щото са Овце

209

иван гешев

преди 5 години

друга гатанка:Долна волта беэ ракети,беэ армия с единсамолет,с най-бедното и най-болнонаселение,но с най-бърэо раэвиваща сеикономика,с мутра премиер.Що е то?Жокер:Б......я......

208

Анонимен

преди 5 години

Авторката от каде открадна Статията , иначе доста Овце са ти коментирали крадения Материал

207

Анонимен

преди 5 години

*** делфини, първо са отказали да подпишат документа а после са спрели да ядат, само са гледали украинска телевизия горките животинки станаха жертва на кървавия режим о боже мой

206

Гатанка

преди 5 години

Горна Волта с ядрени ракети.Що е то?

205

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха това направо счупи ***,от всичката пропаганда която съм чувал това направо изкърти всичко.

204

Анонимен

преди 5 години

Русия нама бъдеще

203

Данъкоплатец

преди 5 години

Ах каква хубава новина!Почти като новините от смърта на другара Ким Ир Сен:"Жерав сведе глава и пророни сълза". Тук пък: "бойни делфини протестират срещу узурпатора"Хайде стига сте ни облъчвали с глупост от единствената държава с по-*** от нас!

202

Анонимен

преди 5 години

Оказва се, че без укропски навигатори, делфините са се удавили...

201

да бе

преди 5 години

До ПатриотПАТРИОТЕ ,ДУША ДАВА,НО НЕ СВОЯТА ДУША А ДУШАТА НА НАРОДА--БАРАБАР И ПАРАТА ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ СИ ОТ КРАСИВИТЕ СЕДЕРАСЧЕТА,ПОДСКАЧАЩИ ПО СОФИИСКИТЕ ПЛОЩАДИ И ГЕПИЛИ 50 МИЛИАРДА ЕВРО НАРОДНА ПАРА--НАРЕКОХТЕ ГО--ПРИВАТИЗАЦИЯ--ПАТРИОТАРЧЕ СИ ТИ С НЕЖНО ЧЕРВЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО ГЪЗЛЕНЦЕ....ДЖЕНДЪРЧЕ

200

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Мдаа наистина пред путинизма и делфините са готови да умрат отколкото да боготворят и да са роби на изперкал ядреният Путингери с увреден мозък от многото пиене на боярищник от бакалията на Наташа на улТверская...

199

Анонимен

преди 5 години

*** много умерена станала укропропагандата, аз очаквах да кажат, че Путин е изял делфините на вечеря.

198

До патриот

преди 5 години

Хубаво, патриот си но били ми казал къде ни е държавата, производството, кадрите хм?

197

Анонимен

преди 5 години

из роди направили от делфините убийци

196

?!

преди 5 години

До Анонимен 218Какво, какво рече? Или просто се изпусна?

195

Анонимен

преди 5 години

"Много е тъжно, че много украински военни, които през 2014 г. бяха дислоцирани в Крим, се отнесоха към въпроса за клетвата и верността към знамето значително по-лошо от тези делфини", заяви Бабин....................Умни хора, знаят, че незалежната няма да я бъде и са предпочели сигурното бъдеще.

194

Анонимен

преди 5 години

Сатанатото да вземе да прочете нещо за газо-и нефто проводите "Сила Сибири" вместо да пише неща, на които да се смеят и умрелите делфини.А хохолите не могат да затворят тръбмата, зцащото от Западна Европа ще им таковат майката.

193

Анонимен

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО Е,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ СТРАНАТА СИ, КУЛТУРАТА И И ПР., НО ЕДИН МИЛИОН ОТ ТЯХ НЕ СА ОБЕЗОБРАЗЕНИ С ПРОКЛЯТИЕТО НА ИНТЕЛЕКТА И БЪРКАТ БЪЛГАРИЯ С УПРАВЛЯВАЩИЯ Я В МОМЕНТА РЕЖИМ, КАТО СЛАГАТ ЗНАК ЗА РАВЕНСТО...УТЕШИТЕЛНОТО Е, ЧЕ 300000 ОТ ТЯХ СА ОТ ДРУГ ЕДИН ЕТНОС.

192

Патриот

преди 5 години

До 206:Ако англосаксонският ботуш означава капиталистическо развитие и богатство от сорта на САЩ, Канада, Западна Европа, Сингапур, Южна Корея, Япония, Австралия, Нова Зеландия, а руският - комунистическо "развитие" и бедност от сорта на Източна Европа, Русия, Китай, Северна Корея, постсъветските републики, Куба... Хм, ти кажи чий ботуш избираш.

191

Интересно е

преди 5 години

Ясно е, че сред "русофилстващите" БГ-индивиди има много рублофили, но има и доста хора, просто симпатизиращи на руската култура, език и участие в освобождението на БГ, плюс малко Стокхолмски синдром. И тъй като далеч не са обезобразени с проклятието на интелекта бъркат понятията, слагайки знак за равенство между Русия, СССР, руски народ и управляващия в момента режим.