150

Анонимен

преди 5 години

Украинците са един от руските народи, заедно с белорусите и русините, наши кръвни братя. Укропитеците са най-калпавата чест от населението на Украiна. Нещо като нашите русофоби. Влизате в Ютуб и четете и гледате нещо на руски, а то - укродермо! Много некачествена ***!Украинците сами ще си ги избесят! Просьонко го чака участта на Мусолини или на Кадафи!Много им е мъчно, че пилотите от украинските ВВС, заварени в Крим, преминаха към руските ВВС. После цялото ОКБ "Антонов" се премести в РФ и КНР.

149

Боби

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян 164Ако се поровиш в данните за ГАЗ и трансфера му през Украйна ще откриешСлед 1990 всяка година РФ е давала ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка на Украйна която е достигала до 15 милиарда долара за година - това си се скрито финансиране че Украинците не са се възползвали реално е техен проблемОсвен това РФ е плащала за целия трансфер на ГАЗ през Украйна това са още няколко милиарда от Транспортни и трансферни такси

148

до169

преди 5 години

ако си мислиш че света се движи от позиция на правото ьначи си поредния наивник. Колкото САЩ Англия и Франция спазиха правните норми и удариха Сирия със 103 ракети ей така щото считат за правилно. Всичко е геополитика и глобални интереси, правото е за такива като теб да философстват и да цъкат с език...

147

Анонимен

преди 5 години

Това нещо, Украйна, много хора погрешка го смятат за държава.

146

сара

преди 5 години

Едните делфини останаха верни на Украйна .

145

:):)

преди 5 години

а днес откриват автомобилните платна на моста Кримски, а кск злобееха префи три години че вдичко било анимация на Путин. Да тогава беше и таз анимация стана реалност. Така ехидно се изсмяха и за оръжията руски че били анимация, дано не се наложи да го разберем че са реалност....

144

Анонимен

преди 5 години

До БобиТрудно мога да отговора на твоите "аргументи" в рамките на този форум, защото са твърде абстрактни, пристрастни и имат субективен характер, пък и не искам. Но да знаеш - от правна страна позицията на Русия е изцяло несъстоятелна, ако не ми вярваш се консултирай с някой юрист. В правото има основни положения, концепции, термини с точно определено приложение, разтягането на локуми е по филмите. Е, понякога някой си мисли че разбира терминологията, щото му звучи познато, но далеч не е така.

143

Боби

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянЗнаеш ли умико колко оръжие е доставила Русия в България за да погаси дълга си към България - след това тези оръжия бяха продадени в трети страни(Африкански основно бронетехника)Все още са на въоръжение у нас БМП-1П(последна модернизирана версия на семейството бронемашини по това време) които ни бяха доставени в замяна на дългДоставени бяха Миг-21бис и МиГ-23МЛД и прочие.

142

Анонимен

преди 5 години

Оттносно Крим веднъж и завинаги-последният кримски хан от рода Гирей предава доброволно/не под военен натиск/ и с подписан договор Крим под владение на Руската империя по времето на Екатерина Велика като основномясто за това изиграва Потьомкин.Хана в замяна получава в замяна 200! 000 златни рубли издръжка годишно и право да живее в която и да е част на империята та ако иска да живее сред мюсулмани/например Казан/.Друг е въпросът че после той се преселва в Турция където е и отровен!!!Точка!Това е

141

Анонимен

преди 5 години

Мда, след анексирането на Крим и птичките спрели да летят, отказали да ядат и умрели, а през това време един мармот завивал шоколада на Порошенко в станиол.

140

до155

преди 5 години

Украина се е отказала от ядреното оръжие на територията и щото са я натиснали и руснаци и американци, махни розивите очила и осъзнай че друга опция са нямали....Казахстан да не би да си е оставил ядрени оръжия, дори носители няма, вдичко се прибра в Русия.

139

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Бобине. много голяма част от ядреното оръжие на русия остава на територията на украина, която срещу обещания за "безплатен газ доживот" си насича ескадрилите ту-160 и връща ракетите на братята си -славяни, да получат сметка за газ нема и пет години по късно в размер милиарди долари. русия е страната, която периодически ни напомня за задълженията ни към ссср. баланса от СИВ е негативите за сателитите, мазна баница - за русия.

138

Боби

преди 5 години

До Анонимен 155Ано Умни Кажи ми по времето когато КРИМ се отцепва от Украйна има ли ЛЕГИТИМНО ПРАВИТЕЛСТВО И УПРАВЛЕНИЕ В УКРАЙНА? НЕ НАЛИ? ИЛИ ЩЕ МИ КАЖЕШ ЧЕ МАЙДАНА НЕ Е ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ И Е ДЕМОКРАТИЧНО ДЕЯНИЕ?На всичкото отгоре точно по това време Янукович легално избрания президент се намира в Крим единствената територия която подкрепя легитимната власт на ЯнуковичПо това време десните какво направиха опитаха се пратят влак на "ДРУЖБАТА" пълен с въоръжени ултраси

137

Укрите са клоуни

преди 5 години

Долнопробна пропаганда :) По-долнопробна от Работническо дело от 1971 :)Делфините спрели да се хранят, защото Русия си прибрала Крим :) Ще се спукам от смях :)

136

Анонимен

преди 5 години

На изгърбича,мозъчната ***,е гладка,като тепсия!

135

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянНе прави опити за умствена дейност, не ти се удава. Ако си търсиш занимание, виж при докерите, там глава не трябва, може да се справиш.

134

Боби

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян 150Наследник на Руската империя е Съветска Русия,Която МУТИРА в СССРСССР се разпада и при разпада се решава че наследник на СССР Е РФ - Както на Ядреното оръжие както и на голяма част от заемите на СССРРусия изплащаше на България заемите и баланса останали от СССР нали?

133

Анонимен

преди 5 години

На Путин вече 10 години му измислят разни болести дано се гътне. Ама все не се гътва.А делфините е лесно да се убият. Нали никой не е отишъл да провери. Къде е Скрипал да даде едно интервю? Така го опазиха, че малце го поубиха. За да не говори.

132

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянКрим е руски, свиквай! С пяна по устата няма да промениш реалността.

131

Боби

преди 5 години

До Анонимен 145Ано умниАко можеш да строиш магистрали, пътища , ЖП линии в ненормално тежките условия в Русия - *** там и стройЗа една година ще станеш ЛЕГАЛЕН МИЛИАРДЕР и ще те титулуват "ЦАР на пътищата"След 1990 когато се разпадна СССР как пък не се намери една компания в ЦЕЛИЯ СВЯТ която да вземе приза аДори Китайците не се навиват, Японци също са ПАСАмериканците с тяхната супер технология за prestressed CONCRETE също