22

гп

преди 5 години

егати нашарените палячовци. Единия си мисли, че е Джаред Лето, другия и аз не знам.

21

Реалист

преди 5 години

Тези трябваше да възпеят Богота/Колумбия,а не Хавана.Там с тази ,,колумбийска'' картелна мода,нямаше да могат да пресичат и улицата без да ги попитат кои са,и от къде са.Директно в дрънголника,а там такива артисти се харчат много.

20

Ludoto Lenche

преди 5 години

...kdeto hodiat po sveta dano kazvat ,che sa " evropeitsi " a ne Balgari !...Bih se sramuvala horata da poluchavat predstava za balgarite kato gledat tezi dve nedorazumenia !

19

от Берлин

преди 5 години

От къде се пръкнаха сега пък, тези джендърски ***...? Това ли е останало от културата на Родината-педерастиа и сатанизъм?! Еле пък тези Еквинокс, с тази наркоманка и грозотия и обратните ***.... Не е за вярване, как властването на Мутрата-Винету съвсем заличи наципоналното ни достойнство.... Анатема на всички ви, изчадия от Ада!

18

Анонимен

преди 5 години

Харесвам ги защото и двамата са завършили кралската музикална академия в Лондон.Английската кралица е била силно впечатлена от таланта на тези страхотни музиканти.Предложени са за титлата "Сър".

17

Анонимен

преди 5 години

Тия пасивните, даже приятелите им не ги слушат сигурно. Дано си събират стотинките, щото славата на подобни песни е 10-тина години в най-добрия случай.

16

Сашо

преди 5 години

Жените търсят днешно време предимно такъв тип ***.

15

DJ

преди 5 години

Догодина предлагам да пратим тия двамата на Евровизия 100% ще я спечелят.Той европееца уважава джендърите като скорошната Кончита Вурст и Дана Интернешънъл през далечната 1998 г.Така че конкурса ни е кърпа вързан.Нека юропата види що е то бг ***.

14

ха ха Хо

преди 5 години

Tези двамата нашарените явно са слепи и глухи та не се виждат и не се чуват какви смешници бездарни са.

13

Анонимен

преди 5 години

Кой налива пари в тази гей двойка. Всеки ден правите реклама на бездарници

12

Анонимен

преди 5 години

Ако тия са музиканти аз съм влак.Музикант е Ед Ширън,Колдплей са музиканти,покойните Робърт Майс и Авичи,Бон Джоуви са музиканти.А тия са някакви шутове.С тая визия са си направо за цирка.Утре като им мине модата никой няма и да се сети за тях.Ще ме извиняват но си е така, с нищо няма да се запомнят. Еднодневки.

11

Анонимен

преди 5 години

Топ палячовци от долнопробния квартален цирк!Киртаците, възпяващи милионите в банковите си сметки и возещи се същевременно гратис в трамвая, жалки пробитаци!

10

Анонимен

преди 5 години

От кое гето са излезли тия че не ми стана ясно,те на хора на не приличат. Бездарници.Музиката им 5 пари не струва.Ето такива като тия и оня Криско затриха хубавата българска музика.

9

Мъка

преди 5 години

Тия от клип на клип стават все по-зле.. Спрете се ве, стига мъка.. А с тоя клип, ще ни развалите отношенията с Куба бре.. И понеже гледам има заигравка с Карлос Сантана.. Човека ше си начупи китарата, ако види това...

8

варната

преди 5 години

Егати грозните Клоуни! Да ме прощават истинските Клоуни.

7

Анонимен

преди 5 години

тия позьори са супер фалшиви. Ако не бяха протежета на онази лелка, до сега никой нямаше да е чувал за тях

6

Анонимен

преди 5 години

Ей тия мутанти трябваше да пратим на Евровизия. Там явно колкото по-грозно, толкова по-добре.

5

Анонимен

преди 5 години

Е то и че писали текст е силно в случая!

4

фен на танас

преди 5 години

Когато няма с какво да изпъкнеш си изтепосай Г*за все някой ще се възмути или ще се хареса и ще те ***. Тея двамата са точния пример изглеждат като папагали и не могат да пеят, но се говори за тях.

3

Анонимен

преди 5 години

Тя Камила Кабело я възпя вече Хавана. И тез да не останат назад. ***.