119

Анонимен

преди 5 години

Жана пее много хубаво ???Хаа, ти къде чу Жана въобще да пее на този конкурс?! Имаше една фолклорна певица която българите водеха и казваха че я държали да пее бек вокали зад сцената, докато Жана само си отваряше широко устата, имитирайки пеене. Фейк е всичко в тази фейк група, с изключение на двамата гласовити американци. Но нямаше как да пратят други защото на Евровизия нормалното и хубавото не се котира! Пример - английската певица в дъното на таблицата. Хората от England вчера коментират - Джон Ленън да им бяхме пратили възкръснал, и той нямаше да спечели!

118

Bobo

преди 5 години

Извратен конкурс и това ако са песни. Абе гейска работа

117

До Анонимен 84

преди 5 години

Бе не разбрахте ли ,че Израел е в Близкия Изток,бе!Не е в Азия!И.иоти!

116

Анонимен

преди 5 години

Две от четирите държави с гей песен - Португалия и Финландия, заеха последните две места, а Франция с песента за бежанското бебе е на 13-то. Формулата с просто политически коректна песен вече също не работи. Историята с израелската победа беше по-сложна според мен.

115

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е българите, които стоят зад нашите кандидатури да осъзнаят, че този "музикален" конкурс е чисто политически, и да го бойкотират. Или, ако толкова искат да го спечелят, да пратят Азис - ром, ***, етно-фолк - идеално се вписва в "идеологията" на "конкурса", победата ни е в кърпа вързана.

114

Анонимен

преди 5 години

Ще кажа защо. Заради недаването на точки на фаворитите от българското жури 2017. България беше най-обвиняваната страна за това заради успеха на Кристиян. Сега преди финала един журналист от Швеция си каза направо на БНТ Ами вие как ще се почувствате, ако всички тези държави тази година не ви дадат точки? Второ - Сърбия и Македония 2017 не се класираха с песни от Б. Миланов. Станало е мазало с Ние нали им платихме, те почти печелят, а ние не се класираме и уговорка за негласуване за България.

113

Анонимен

преди 5 години

Ае е имало е 13 песни, който хората са харесали повече от нашата :)L337_Pichagata

112

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има дали сме 4,14 или 24 на тоя измислен конкурс бе хора,на кого му пука?От тридесет години нито една песен,айде може-би сърбина с ЛАНЕ МОЙЕ И ОНЯ ГРЪКА ДЕТО МУ ЗАБРАВИХ ИМЕТО НЕЩО ПО ТАКА ДА Е ЗАПОМНЯЩО СЕ,ОТТАМ НАСЕТНЕ САМО ПЛЯВА,кой къде ги слуша тия песни?!Иначе не само Израел не е в Европа,Кипър също не в Европа а е в северна Африка,Армения е в Азия а Австралия е на майка си в....!

111

До Анонимен 105

преди 5 години

Израел не е в Азия,бе!Това е Близкия Изток!Вземи погледни картата,пък после коментирай.

110

Сексулог

преди 5 години

Тази ми прилича на мъж как се казваше Жаба ли незнам. Тази напраооо се изложи песента е на банда кокал. Bone = кокъл що за банда е това къв кокал това да не ви е дилдо за да можете да го заврете из между Жана - Лана като ла.но из между краката.

109

Пинокио

преди 5 години

Стилна безсмислица,това е нашата песен....С наименование:,,Кости,,на всичко отгоре.На кой обикновен слушател ще се хареса това нещо,освен на тези от музикалния бизнес,които са вътре в нещата..Не се запомня,не пали,абе въобще..Стил готика за Евровизия?.То даже ,,Сердечка, бяха по -забавни.

108

Я па я...!

преди 5 години

Всичко е Мара втасала , само Евровизия да спечелим ни остана.

107

Анонимен

преди 5 години

Музикалните формати у нас преливат от български музикални талантливи деца но журиращите са бездарници и не търпят нещо повече от тях.Толкова много показани и захвърлени таланти а се стигна в международен конкурс някакви смотани афроамериканци да ни представляват.Жана изобщо няма да я коментирам защото не заслужава абсолютно никакво внимание.Защо я пробутвате....

106

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Хубавото си е хубаво. На Евровизията в последните десет години не е имало по-добра песен и от тази. youtube/watch?v=O9S-CJtI6Xw

105

Анонимен

преди 5 години

ТЪРКАЙТЕ ЛИНКА АЛА ТОВА Е ГЛАС НА ПЕВИЦА - НА КОНКУРСЧЕТО НЯМА ПЕВЦИ С ГЛАС ДАВАМ ГО ЗА СРАВНЕНИЕ. Ако ще пеят в някое заведение, народа ще умре от скука и бездарие. youtube/watch?v=t633dJkOYII

104

Анонимен

преди 5 години

Освен всичко на сръбското и текстовете са стойностни. Музика, която не ти достига до сърцито е БО К Л У К. Всички песни на конкурса бяха гола вода, и нашата им бе на посредственото ниво. нАЙ-ПОСРЕДСТВЕНАТА ОТ ЕВРЕИЙЯ СПЕЧЕЛИ.

103

Морски_

преди 5 години

Защото песента не е хубава ! От самия дебют бе обречена на неуспех.

102

Анонимен

преди 5 години

Колко празненства и колко купони могат да станат със скучните песни от европропагандата? Ами с нито една от песните. Песни, които не грабват сърцето, какво ме интересува олигархичнопропагадният им псевдоконкурс.

101

Анонимен

преди 5 години

С Шушана повече точки щяхме да имаме. На никой не му се пее за кости.

100

Анонимен

преди 5 години

Израел, тая азиатска държава що ще в Европа? А проблемът е че никой в Азия не ги иска за нищо. Държава която и е позволено единствена да погазва договора за неразпространение на ядреното оръжие и която си позволява да изгони населението от домовете му. Да се настани в чужди имоти, практика достойна за 14 век турските орди но не и за 20-21 век.