България се класира на 14-о място на конкурса "Евровизия" тази година. Според музикалния педагог Етиен Леви най-важното е достойното представяне на българския екип, който тази година е бил изключителен.

"Песента "Bones" е изключително добре конструирана в синхрон с изискванията на "Евровизия", прекрасно пеене, невероятна визия, изключително присъствие - за мен това е важното", каза музикалният педагог пред Bulgaria ON AIR.

Според Леви крайното класиране и на кое точно място се е класирала група Equinox не е толкова важно. Той допълни, че екипът е прекрасен и не трябва да спира до тук.

Още по темата

Ива Екимова пък каза, че сега важното е как ще се развият тези изпълнители и какво ще се случи с тях в бъдеще, защото по думите й не може да става въпрос дали нещо не им е достигнало за класиране по-напред сред изпълнителите.

"Въпросът е да интегрираме етно мотивите, защото те са модерни, да има модерна визия и да е направен качествен продукт, както Equinox. Това е всичко", сподели Екимова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase