62

скаут

преди 6 години

До дано да е живТи какво против имаш срещу ченгетата.....а не срещу политиците които окрадоха държавата....след 30 години преход?

61

Съгласен с 68

преди 6 години

И ние сме имали и здравословни, и други проблеми в семейството, не по-малки от посочените, за които сме платили огромна цена. Знам само едно нещо по-тежко от това човек да има подобни ядове - това да ги има твой близък или дете. Обичам да живея, но повече обичам да се пазя да не си замина, защото от това най-много ще пострадат близките ми. А героизмът е доста спорна категория. Четох думите на детето, че бил там, където винаги искал да бъде, но със сигурност тя не иска баща й да бъде там.

60

Az

преди 6 години

Мен лично много повече ме трогна историята , бащата емигрирал , майката се самоубила.Защо не се говори и помогне на това дете останало сираче ...След 8 дена да търсите един труп , на всеки е ясно че там не може и Беър Грилс да изкара и ден.

59

Съвет

преди 6 години

Не се подигравайте с това, което ви дава Господ, не се подигравайте с живота си...

58

Анонимен

преди 6 години

Не може всеки нещастен да е герой!

57

дано да е жив

преди 6 години

Дано да го намерят жив и здрав. От все сърце му го желая. Но този човек ми прилича на ченге. Нямам добро мнение за този тип учени и хора"Като учен Боян признава, че не вярва в Бог."Това са наистина учени ченгета. Истинския учен знае и интуитивно усеща много неща. Относно Бог-а, всеки го носи в себе си. Знае, че има неща, които още не са разкрити. Идват, когато му дойде времето. Боян Петров дано да го открият, но той наистина ми прилича на ченге.

56

alf

преди 6 години

този е олицетворение колко *** и упорит е българина

55

Мнение

преди 6 години

За силен дух и желание да живее може да се каже за човек преборил тежки болести и житейски проблеми. Но ако продължава многократно да предизвиква съдбата и си търси белята той просто е луд, не се съобразява с никой и с нищо, не се съобразява със Съдбата.... тогава защо тя да се съобразява с него? Това не е пример на поведение...

54

До Иван

преди 6 години

Това не е смелост, а глупав авантюризъм и желание да се докажеш, че си над природните сили!Да ама не! Природните стихии винаги ни показват, че човекът всъщност е малък, жалък и слаб!

53

Анонимен

преди 6 години

Пожелаваме ме да оцелее и този път.

52

Анонимен

преди 6 години

не е важно дали вярваш в господ, а дали той вярва в тебе.

51

Анонимен

преди 6 години

Герой си, когато рисковаш своя живот за да спасиш друг живот. всеки има своята съдба. Дано го намерят човека.

50

Иван

преди 6 години

Това не е безрасъдство, а смелост. По-добре е човек да е смел и да живее по-интересен и приключенски живот, отколко от работа в къщи и обратното постоянно. А тези които взимате наркотици и се напивате всеки ден бъдете спокойни. И вашият ред ще дойде скоро.

49

Анонимен

преди 6 години

Dai boje dnes da go namerat jiv toi saslujava da jivee smel idtinski balgari Ne kato tia v nc milinerite

48

Анонимен

преди 6 години

Офф, стига вече, всеки ден по няколко статии за Боян? В тази държава няма ли други новини които засягат милиони хора?!?!??!

47

Анонимен

преди 6 години

Абе, избрал този път в живота си!?!! По скоро съдба! Сестра му сутринта каза по нашата, на Днес.бг телевизия, че хич не му се тръгвало за тази поредна авантюра. Казал, като гледам как е топло и зеленко тук, хич не искам да отивам.Много ще ми студено.Защо отива тогава? - Защото трябва да го изкача! Бизнес, сестри и братя! Договори и реклами! Поставете минуси! На сестра му на човека!

46

Берик Дондарион

преди 6 години

Смъртта е първият и последен враг. И винаги побеждава.

45

Габриела

преди 6 години

До АнонименНе ме изненадва, че този коментар сте въвел под името "Анонимен". Всеки би се срамувал да напише подобно нещо, заставайки зад името си.

44

Capital

преди 6 години

Този човек има много повече от 1-на или 2-ве топки ! Опитайте се да го разберете!Много добре е усъзнавал какво прави. Знаел е за риска. Може да е друго но не и ***! Просто в един момент е предпочел високо в планините от ниско в града със всичката помия и сивота. И повярвайте ми никой няма да го намери. Просто той така е ИЗБРАЛ !ЗАВИЖДАМ МУ !

43

Мима

преди 6 години

В колко часа е НОВ по мат. За 4клас?