122

Osuznata

преди 5 години

До CapitalOsuznal go e, mda.. pa i uzrjal za idejata.

121

Някъде от южен Тибет

преди 5 години

Този човек заслужава огромен паметник но все още е прекалено рано защото .......................!

120

Анонимен

преди 5 години

Пича е много екстремен. Вероятно адреналинов наркоман. В смисъл, опива се от собствения си адреналин. Има и такива хора. Едва ли е оцелял. Евала, че не е станал престъпник, а е запазил морала и стремежите си чисти. Такива хора са пионерите във всичко - от наука и спорт до работа и ежедневие. На тях дължим прогреса си. Те са в постоянна битка, но не с другите, а със собствените си предели. Покажете уважение поне за това, че си е насочил устрема към добро.

119

Анонимен

преди 5 години

Стига злоба и завист бе хора, нормално е когато някой изпадне в беда / независимо по каква причина/ да му се помогне. Именно за това сме на това ниво на еволюционно развитие, защото в общността индивидите си ПОМАГАТ!!!Щом могат да се дадат милиони за глупости, защо да не се дадат за спасяването на един човешки живот?

118

Анонимен

преди 5 години

До Анонимензасрами се

117

Картофчо

преди 5 години

Случилото се беше напълно предвидимо и в реда на нещата. Не може да разчиташ че постоянно ще имаш късмет. Все някога няма да извадиш късмет. При тази игра с живота, не е важно колко пъти си късметлия, достатъчно е веднъж да не си късметлия. Сам е решил да продължава играта със смъртта, като пристрастен комарджия, който не иска да спре, след като спечели няколко пъти и се помисли за Бог.Така че нищо извънредно не се е случило!

116

Анонимен

преди 5 години

Борба със смъртта .... борба с рака..... война на пътищата... глупостиКачил се самостоятелно,а сега народа да му плаща спасителна акция . НЯМА ЛИ СЕГА ЖЕНКАТА МУ ДА ПОИСКА И ПЕНСИЯ 2000 5000 ЛВ ? Това е народен алпинист неможе тъй,я вземе се окаже че са пили уйски с баце в Банкя ,трябва да му се даде ,срам за партията.

115

345

преди 5 години

Стига с това "жената до него". Все едно жената седнала в самолета до него. Това е жена му. Хората са семейство имат дете. Каква е тая *** я..

114

Анонимен

преди 5 години

Борим 5 пъти смъртта а корупцията не можем!

113

Гери

преди 5 години

Ако,искаше да преборва смърта трябваше да си седи на задните части и да мисли как да живее, а не да се чуди как да умре...Не знам, защо не се спрете с тия статии, ясно е че е мъртъв и то отдавна!В такава смърт няма нищо героично, по скоро е жалко...доказал е каквото трябва-от природата по голям няма,всички сме смъртни и трябва малко повече уважение към живота и малко по малко его.На всеки му се иска да е безсмъртен, но никой не е.

112

Mitaka

преди 5 години

Не питай за цената на мечтата - бори се, литвай, падай и умирай!Носи я винаги напред в ръката,възкръсвай, ставай, искай и намирай!

111

@

преди 5 години

Хора, да не съдим по себе си за другите.Защо бил тръгнал сам, защо не си взел телефона, защо катери баири, защо не се е отказал навреме...Така е преценил, така е решил, така е искал да живее.Нищо не е поискал, нито взел от мен или от вас.Жената му потърси помощ от приятели и съмишленици, не от всеки който има повече от 10лв в джоба.Съжалявам, надявах се да го намерят жив и здрав днес.

110

The Ghost

преди 5 години

Дори и късмета не е безкраен. И не е достатъчно "....да пребориш 5 пъти смъртта".Смъртта трябва да се бори до..... смърт !

109

Анонимен

преди 5 години

Светът на природата, светът на човека и светът на Бога всички те са в хармония помежду си. Ние виждаме как Бог, като един архитект, е сътворил света според реда и мярата, и пак според тях е изчислил всичко. (ЙОХАНЕС КЕПЛЕР (1571-1630), цитиран в Johannes Kepler by John Tiner, Michigan, Mott Media, 1977, 172)

108

Анонимен

преди 5 години

Наблюдавайки Божиите творения, ние разбираме, че истинският Бог е едно интелигентно и всемогъщо Същество, и че Той притежава всички съвършенства и абсолютната власт. Бог е вечен и безкраен, всесилен и всезнаещ, т.е. Неговото съществуване трае от вечността до вечността, Неговата личност се простира от безкрайността до безкрайността. Той властва над всички неща и знае всичко, което се е случило или е възможно да се случи. (Isaac Newton 1687, Principia Mathematica).

107

Анонимен

преди 5 години

Тази изключително красива система, включваща Слънцето, планетите и кометите, би могла да възникне единствено в резултат на замисъла и решението на едно Разумно и Всемогъщо Същество.Това Същество властва над всички неща не като една душа, въплътена в света, а като Господ над всичко; и тъкмо поради Своята власт, Той изисква да бъде наричан Господ Бог. (Isaac Newton 1687)

106

Анонимен

преди 5 години

Очевидна е хармонията в космоса, която аз, с моя ограничен човешки ум, успявам да схвана, но въпреки това, все още има хора, които казват, че Бог не съществува. А това, което наистина ме вбесява, е фактът, че тези хора твърдят, че аз поддържам техните възгледи. (АЙНЩАЙН, цитиран в Clark 1973, 400).

105

Анонимен

преди 5 години

"Колкото повече се занимавам с наука, толкова повече вярвам в Бог" - Алберт Айнщайн.

104

Анонимен

преди 5 години

Влезе в политиката чрез не дотам чисти екопротести. Може би това му осигури финанси ране на експедициите , но му изигра лошата шега , да се смята за неуязвим . Моя позната заряза много добрата си зъболекарка заради влизането и в политиката , макар и на ниско ниво.Така , че изборът е - или добър професионалист или политик. Иначе - жалко за алпиниста Боян.

103

Интересно

преди 5 години

Интересно ми е как така ги пишете тези дни в борба със смъртта като той може още преди няколко дни да си е отишъл ? Не е намерен и нищо не се знае за състоянието му.Какви са тези драматични думи тогава още в началото на статията ?