9

Анонимен

преди 6 години

Ако пишеше че в филма щяло да има арменец с мотика,щях да го гледам.Защото щях да видя 8-то чудо на света..... поне на филм.Ама те щяли да държат калашники,скука.

8

Анонимен

преди 6 години

Познавам много свестни арменци. Честни, справедливи, коректни, работливи, образовани, културни и т.н. все хубави качества. Обаче, да си кажем истината, повечето от тях са най-обикновени гадняри, които са точна противоположност на тези, които описах в началото. Хайде да не им плачем на тия арменци, защото никак не са седяли мирно. Големи кланета са правили в Турция. Обаче просто тук в България от години наред се настройват хората да мразят Турция и турците и затова не очаквам да ме разберете.

7

Анонимен

преди 6 години

Наскоро бачках в една фирма, където двамата на върха бяха арменец и арменка. Некадърни, злобни, некоректни и интригантстващи джуджета с комплекси. Оставих ги да си блъскат главите. останалата част от екипа бяха Колумбийски инженери. Правеха ги луди по всякакъв начин. А на мое място взеха още един колумбиец. Предполагам, съвсем са луднали арменците ;)))

6

Др Чериш

преди 6 години

Филмът е два часа и нещо и почва в 23 часа. И ся ко, няма да спим. Доскоро си лягах в 5 сутринта, но напоследък ми се доспива още в 12. Дано издържа че ще е хубав несъмнено. Симон Абкарян играе в много суперпродукции, Джеймс Бонд, Извличане, Колт 45 и къде ли още не. Само заради него ще се гледа. А терориста го играе актьор арабин. На тях им идва отръки. Арменците 82г убиха турския консул в Бургас. Бора Сюелкан. Дали са били прави или не няма да коментирам.

5

Анонимен

преди 6 години

По време на геноцида през 1915 г. не е имало "Калашници",но филмът обещава да е хубав!...То и "геноцид" не е имало ама айде...да приемем за геноцид изтребването на терористи и наредени подложили мирното население на жестокости.

4

Анонимен

преди 6 години

Народ от терористи.

3

До 2

преди 6 години

Анан от неграмотници с кАмпютър.,.

2

Анонимен

преди 6 години

Най голямата измислица на света е арменският и еврейският геноцит !Защо не се споменава за палестинският,индиянският,алгерийският ?

1

Исти

преди 6 години

По време на геноцида през 1915 г. не е имало "Калашници",но филмът обещава да е хубав!