36

123

преди 6 години

Даже не съм горд, че съм християнин. Къде е Бог да види Неговите служители с Бентлита ( или Крайслер) , не си спомням вече? Или тези с Ролекси за по 40000$? Не съм чул църквата да раздава на бедните. Съжалявам за офтопика, не се сдържах.

35

123

преди 6 години

Мислиш ли, че Бог ще ти помогне? Къде беше когато хората се давеха заради стар и неподдържан язовир? Къде беше когато изгоряха в леглото заради стари и неподдържани жп линии? Къде е за да види как живеят мошенниците и честните хора? Не се заблуждавайте, Бог отдавна е абдикирал. И не ми казвайте, че това е изпитание, или че са неведоми неговите пътища. Ние сме като стара играчка в купът, с която никой не иска да си играе.

34

Бог да ви благослови

преди 6 години

всичко от което се нуждаем е Бог за да дишаме живеем и съществуваме

33

,,гордост,,

преди 6 години

горди че сме християни наистина да сме вътрешно щастливи блажени ,,Блажена онази нация чиито Господ е Бог,, бг политиците нямат страх от Бог от това нацията бг страда и отделния човек без вяра упование в Бог в тези ,,размирни времена,, няма мир без Бог когато намериш Бог намираш мир с Бог със себе си и т.н но ,,ние сме горди българи,, уви не е късно да намерим Бог ако наистина искаме истинската духовност не сектантство от Изтока ислям

32

Анонимен

преди 6 години

До ,,бля бля,, 33Доста добре казано.Браво!Но телетата няма да те разберат.*** е много ***.А това с гордите *** го измисли оная Надка-гаражната.Проста и еФтинка женица.

31

,,бля бля,,

преди 6 години

Бог се противи на горделивите а на смирените дава благодат не бъдете горди българи смирението не е да си смотан а разумен и мъдър има смисъл за да живеем не да ,,си мислим че живеем,, за какво защо смисълът на живота да познаем Бог вечният живот това е смисълът на живота другото е няма значение

30

,,смирение какво е,,

преди 6 години

горди че сме свободни от българската глупост слънчасала култура фолклор смирение е да коленичиш пред Бог не пред хора

29

Анонимен

преди 6 години

Опитвам, ама не ми се получава, все на срам ме избива.С какво да се гордея?

28

Анонимен

преди 6 години

Да бъдем русофили предатели, иска Йотова

27

Анонимен

преди 6 години

Някой за гордо магаре чул ли е??Така ми звучи и "горд ганьовец".ХА-ХА

26

Анонимен

преди 6 години

Заши ли си полата, Йотова? Що ти трябваше толкова да коленичиш пред чуждия патриарх?

25

БГ

преди 6 години

С какво да сме горди? С образователната система ли, или съдебната, или здравната? Да не говорим за полиция или армия. А за стандарта на живот какво да кажем?!?! Най се гордеем с политическата класа. Добре, че имаме летища иначе трябваше със автобуси да се изнасяме от тази ,,държава".

24

Анонимен

преди 6 години

Епа ние сме горди ***,с такава политическа върхушка,няма как иначе да е.

23

Анонимен

преди 6 години

другарке, тва Решетката по мейла ли ти го пусна? Дето се правим на патриоти и изведнъж - хоп, бяло- СИНьО - червено знаме,а?

22

Ваня

преди 6 години

Това модно ревю ли е ?Много маненкенки се виждат на снимката.

21

Анонимен

преди 6 години

не виждам младежи, само някакви земни косатки и бездетни баби над 25 г. възраст. пък и след 7 поколения човек носи гени от 120 прародители от които един да е бил българин в тези чужди страни. накрая някой китаец може да се мисли за българин, но не е. тези диаспори ги отпишете изобщо.

20

Анонимен

преди 6 години

... казала руската пдлога...

19

Горд Имигрант

преди 6 години

За да си позволиш "лукса" да работиш в България (извън офшорната зона София) трябва да имаш родители в ЕС ,които да ти помагат с по 500Е на месец.Иначе си жив умрял като 60% от българските пенсионери със пенсия под 100Е!

18

Анонимен

преди 6 години

Тая има ужасно излъчване да вземе да си обръсне краката и да смъкне тия *** и да си облече пола да заприлича на човек.

17

ГОРДИ????

преди 6 години

НЯМА ТОЛКОВА СМАЧКАН НАРОД КАТО БЪЛГАРИТЕ .ВДИГАТ ЦЕНИТЕ ПОГОЛОВНО НА ВОДА , ТОК , БЕНЗИН , ПАРНО .. РЕСПЕКТИВНО ХРАНИТЕ ..... А ВСИЧКО СИ ТРАЕ ..... КАКВОТО ОСТАНА ТУК Е СМАЧКАНО ДУХОВНО И НЕСПОСОБНО ДА ВДИГНЕ ГЛАВА И "ГОРДО" ДА ВИ ИЗМЕТЕ - ВАС ПОЛИТИЦИТЕ