117

Анонимен

преди 6 години

ЧЕРВЕНИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ НО СОЦИАЛИСТИ ВЪВЕДОХА ПЛОСКИЯТ ДАНЪК- И ПО ТОЯ НАЧИН НАЙ БЕДНИТЕ НА 510 ЛВ НОСЯТ ДЪРЖАВАТА НА ГЪРБА СИ- ТА ТОВА ЛИ Е СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА- ВИЖТЕ БОГАТА ЕВРОПА- НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ И ВИСОКИ ДАНЪЦИ ЗА БОГАТИТЕ. СОЦИАЛИСТИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ИЗЕДНИЦИ- ВИЖТЕ ИМ САМО УСТАВА ОТ 2017 Г - ТЕ ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА- СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ! ЩО ЧУЯ ТИА АЛЧНИТЕ И СЕ ГАЗИРАМ.

116

все ми е едно

преди 6 години

ГЕРБ има трески за дялане, но е по-добрата алто и логично.тернатива.Но и с БСП става. Като дойдат на власт, като постоят 12 месеца. Като загробят държавата, тези които са гласували за тях първи ще изпищят.И тогава ще настъпи вакуум. ГЕРБ не трябва да се връща. Трабва да изчака да измрат гласоподавателите на БСП и тогава.Това е толкоз просто и логично.

115

Анонимен

преди 6 години

Георги Марков беше умен човек, но средата му се отразява зле! Не очаквах толкова елементарно изказване! Ако един бивш конституционен съдия може да лее подобни семпли защитни речи .....*** си държавата!

114

Анонимен

преди 6 години

Борисов така ни закова, че няма отковаване!

113

видинчанин

преди 6 години

Понеже вече нито една партия не е направила нищо за Видин за последните 40 години нито една партия не заслужава глас от видинчани!

112

тц, тц, тц...

преди 6 години

Колко непослушни и лоши са Борисов и ГЕРБ! Нинова иска да ги вкара в пътя, а те нехаят! Вече цяла година им казва какво да правят, ама те не вдяват, мислят си, че много знаят! Вика Борисов да му каже две думи, той да си признае, а той не, бяга, крие се! За това ли му даде изборите за парламент, да направи правителство и да не слуша какво му казва!

111

Анонимен

преди 6 години

И какво е изковал тоя ***?Откак се пръкна на политическата сцена освен да руши България и да я продава Борисов друго не върши. Закопа ни отвсякъде.Такова падение, кражби, слугинаж и продаване на България никога не е било.Такава мизерия по соца не можехме и да си представим.Мутрата и разтривач на уши, комуниста Борисов, който и до днес си пази червената книжка. Който се е заобиколил с бивши червени *** от най-долните.

110

Анонимен

преди 6 години

Села намиращи се в близост с границата на страната не се обезлюдява, а като закриха училището - обезлюдиха селото. Тези хора не четат законите, а как да ги четат като са избрани само кехалейки за власт и кражби.Тактива нямат право да са там. За това българино мисли и се интересувай, за да имаш едно по-добро мнение на изборите.

109

гост

преди 6 години

Ако хората от БСП се правят на слепи и не знаят Корнелия Нинова какъв играч е, с какви пари разполага, колко е корумпирана, какви сделки е правила: толкова по-зле за тях! Време е да прогледнат и да я пратят в затвора. Още по-лошо е, ако знаят, но си траят и страхуват.Борисов няма капацитет да бъде управник! Имаше достатъчно време да покаже противното!

108

Анонимен

преди 6 години

Тоя така я изкова, че според данни на ЕС сме нацията с най-ниска продължителност в ЕС.Никога преди управлението на ГЕРБ не сме били на последно място по жизнен стандарт и продължителност на живота.Големо коване е било и продължава.

107

Нинова палач на БСП

преди 6 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.

106

Апо

преди 6 години

Да прочетем историята:45 години БКП терор и глад , Луканов - купони , празни магазини , безкрайни опашки за бензин , режим на ток и вода . Попов и Беров - мизерия , червените барони се захлебиха и настъпи мутризацията.Жан Виденов - държавата се изпари , Лукановите зими се превърнаха в приказка.Иван Костов - БСП милионерите станаха мултимилионери и олигарси .Царя , Станишев и Орешарски - тотално доразграбване...Що плюете ББ и ГЕРБ , ами и те са от ваши хора( ДС,БКП-БСП ) и играят вашата игра.

105

Анонимен

преди 6 години

Георги Марков, който беше в СДС, сега целува на Борисов туйнакито и хвали Орбан където седне и където стане.А това, което е казал тук звучи много глупаво и показва нивото на интелектуалния статус на Марков сега.

104

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си говорим,Нинова е единствената алтернатива в момента на мракобесния мутренско-олигархичен модел на управление на ГЕРБ,който съсипа страната.Добра,лоша,да взема властта,а ако се провали да хваща и тя гората.В момента трябва да се проработи на принципа за пробата и грешката.Борисов се усра тотално и няма повече моралното право да управлява.

103

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

102

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЛюба Кулезич: Думата диктатура в медийната среда вече не звучи скандалноhttps://youtube/watch?v=-xtylRqNMYk

101

Анонимен

преди 6 години

Да,наистина Борисов ни закова в историята.По време на десетгодишното му царуване България се обезлюди в невиждани мащаби без войни,природни катаклизми и епидемии.Дори през петвековния османски геноцид българският етнос не се е топял така.Демографската катастрофа-това е проблемът номер едно на държавата.Проблем,за който банкянският разбойник и дума не смее да продума.Решението е едно единствено-незабавна и повсеместна реиндустриализация на страната.Който може да го направи,той да взема властта.

100

Анонимен

преди 6 години

101, МОЖЕ ЛИ ДА СПОДЕЛИШ ИЗРЕДЕНИТЕ ОТ ТЕБ КОЙ ГИ ИЗБИВА, МНОГО ФЕЙК, НО АКО ИМАШ ДАННИ ЗА ТАКОВА ДРАМАТИЧНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ ЗАЩО НЕ ГО СЪОБЩИШ В ПРОКУРАТУРАТА, ТЯ Е НАДПАРТИЙНА ИЛИ СИ ЛЮБИТЕЛ НА ФЕЙК ДРАМИ..АХ ДА МОЖЕ БИ ТИ ГОВОРЯТ ЗВЕЗДИТЕ ИЛИ ПРОСТО НЕ СИ СИ ПИЛ ЛЕКАРСТВАТА ЗА ШИЗОФРЕНИЯ.

99

Анонимен

преди 6 години

Хора,трябва БСП да се обединят с другите партии и да премахнем настоящата диктатура,няма друг изход!Не ми пука дори за кражбите и грабежа им,но...Населението е тероризирано,умира и се топи по неестетвен начин,всички се хора следят,дори и децата,хора+партии+журналисти+съдии+полицаи са преследвани,заплашвани,убивани.Време е да спрем това!Трябва да спрем геноцида и диктатурата!

98

Анонимен

преди 6 години

АЙДЕ ТИА ПАК СКОКНАХА- КАК ЛИ ЩЕ НИ ИЗПЪРЖАТ- ИНФЛАЦИЯ ЛИ ЩЕ НИ СПРЕТНАТ, НЕЩО ТАКОВА ОНАКОВА ЛИ ЩЕ ФАЛИРАТ, АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НО СОЦИАЛИСТИ- АЛЧНИ НЕНАЯЛИ СЕ- ОГРАБИХА И ЗАТРИВАТ НАРОДА СИ- ТИЯ СА ВРЕДНИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.