74

Бай Киро

преди 6 години

ХИЧ ДА ГИ НЯМА...ЗА КВО СА НИ ЩОМ СЕ УВЕЛИЧАВА ПРИТОКА НА ТУРИСТИ ОТ ЕВРОПА. ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ РУСИЯ--ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

73

123

преди 6 години

До До 77 и 78С без тях все тая, те повечето хотели и без това само перат парички от дрога. Те затова и заплатите в бранша са никакви. Защото целият бизнес е една голям измама. Та колко харчат руснаците на никого не му пука, на мене пък хич. Да с емахат, наглите до безочие ***.

72

Анонимен

преди 6 години

Борисов се уплаши или поради крайното си русофилство не посмя да изгони нито един руски шпионин от България. Ето че Тръмп свърши и работата на Борисов, бояришните туристи-шпиони намаляват по естествен път предизвикан от геополитимеския подбор.

71

Анонимен

преди 6 години

Русия ще инвестира 100 млрд.на Балканите.В България-не.Сърбия ще получи 1 млрд.наем годишно за руска база до Косово.Ние на САЩ ги даваме без пари...САЩ никога не дава,а само взима.Е не съвсем-по евтино и е да плаща някой долар на шайката у нас.

70

Анонимен

преди 6 години

Туристическите сезони у нас всяка година все по-куци стават,въпреки фукните на управляващите.Туристите от Запад са само прошляци,които са тук заради евтината дрога и алкохола,както и пенсионери по социални програми.На практика тези хора почти нищо не купуват и се пазарят като роми дори за едно магнитче от 1 лев.Пари харчат само руснаци,румънци и българи.Руснаците се изнасят за Турция и Гърция,където ги боготворят.Виждам го лично всяко лято,защото и аз ходя там.А българите вече са все по-бедни.

69

До 77 и 78

преди 6 години

Абе лигльовци ....руснака пие като *** и пилее маса пари за това.....евро*ейците за 10-тина лева се убиват и после 3 дни лежат в хотела да изтрезнеят и не пият нищо ! Каква файда за туризма ? Да дойда в кръчмата ти и да вися 5 часа и накрая да платя 20 лв или да дойда за 1 час да се нафъргам и натъпча и да ти оставя 100 лв и да замина към другата кръчма или бар ? Омотали сте се доста за това 500 лв заплата ви удовлетворяват !

68

Анонимен

преди 6 години

ГОЛЕМ ПРАЗ!

67

7

преди 6 години

За сметка на това пък се очаква повишение на туристите от Европа, които определено са за предпочитане преди дивите и пияни руснаци!

66

ХХХ

преди 6 години

Малко по малко .........накрая ни туристи ни природа .....всеки ден виждам тирове натоварени с дървета на по 100 год и нагоре .......май девиза на Герб е "Кради кради не му мислии , народа се е обърнал на странии" ни южен поток ни износ на нещо си , ни руски туристи ......само турски газ ...внос на гмо отрови (защото ние не сме дорасли да съдим домати и т.н.) ....и английски пиянки дето от една бира се правят матахари !

65

Колев

преди 6 години

Сезона ни ще бъде отново с десет-петнайсет процента по-добър от миналогодишния, независимо от лъжите и пропагандите на антибългарите ***!

64

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-малко руснаци в България, толкова по-добре!

63

Анонимен

преди 6 години

Ах,каква невиждана драма сред русофилската 5-та колона.

62

Анонимен

преди 6 години

Аууу България загива, руските алкохолици намаляват посещаемостта у нас поради нищетата предизвикана от американските санкции в ответ на путинските геополитически магарии. Твърде вероятно е руските туристи в България да слезнат от престижното 5-то място специално пазено за братушки на 6-то или недай боже на 7-мо място в годишната класация по брой туристи в България по държави.

61

Анонимен

преди 6 години

Ангелакова да си покаже оная работа по руското телевидение за да привлече повече колхозници и совхозници към България. Нали е русофилка в русофилското правителство на Борисов.

60

сър Джон Рафли

преди 6 години

По-малкият брой руски туристи изобщо не е проблем. И през 2017 те бяха с 22 хиляди по-малко от 2016, но това не попречи чуждестранните туристи да бъдат с 630 хиляди повече. И причината не беше Турция, а че чисто и просто руснаците все повече осиромашават. Справка:tourism.government.bg/bg/kategorii/statisticheski-danni/statisticheski-danni-za-mezhdunaroden-turizum-v-bulgariya-za-2017-g

59

л

преди 6 години

сега плюем руснаци след сезона ще плачим българска работа

58

От Новия Несебър

преди 6 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРС много голяма скорост ги перат, комшу. А то при всяко пране 20% стават фира. Хубаво е, да има нови постъпления.

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64Принципно съм съгласен. Мутрите, които унищожиха нашето море трябва да бъдат наказвани. Много българи (сред които и аз) го правим, радвам се, че и руснаците се солидаризират с българския народ.

56

СатаНАТО

преди 6 години

До Анониментурчетата и поток си имат. Вече е почти готов. няма да плащат рекетана украинците като нас--------------А ние какъв рекет плащаме на украинците?

55

Анонимен

преди 6 години

Ужас ! Какво ще правим без руснаци ?