114

Ганев

преди 5 години

Много добре си правят турците .....Това означава ЧЕ ЗНАЯТ КАК ДА ПРИКОНКАТ ТУРИСТИТЕ. Хората са направили чудесии а пир нас - погледнете всичко е раздадено на концесионери - целата е държавата да взима едни пари от някъде. Аз съм на принципа - НИКАКВА ПОЧИВКА В БГ на черно море .....За партийните субсидии не говорят - сладка работа - доходите на разни партийни измамници - растат нагоре а реалонстта

113

Истина

преди 5 години

,Руснаците харчат....Немеца неАнглипанина само порка

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 119а да, и не били българите спасили българските евреи, била Червената армия ... аре такива да не стъпват на българска територия никога, а ?

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 119Гостоприемство към гости които уважат държавата и историята ни.След македонската кирилица и как щели да ни купят - ДГД!

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонименколкото по-малко руснаци,толкова по-добре.Това ли е българското гостеприемство?????На вас , на самите не ви ли омръзнал този негатив , който години наред изписвате по коментарите в интернет вестници?

109

Анонимен

преди 5 години

Добри новини. Не желаем руснаци на наша територия по никакъв повод.

108

Благодаря!

преди 5 години

До АнонименТочно това е истинското отношение на българи към руснаците. Всичко друго е лъжа и лицемерие.

107

Аман от мамаши

преди 5 години

Повече германци и скандинавци ни трябват, хем по-културни, хем по платежоспособни.

106

Халал да им са

преди 5 години

Като няма руснаци по нашето море става по- поносимо

105

Ердюкян

преди 5 години

Днес Кърджали ми е в сърцето,утре Пловдив,други ден-София-и така,докато са прегърнем с едноверците албанци./Добре,че Русия ще прави база до Косово,в противовес на американската в Прищина.Инак ни е спукана работатоа/

104

Анонимен

преди 5 години

И аз търся рускиня да ми рои мъжко момче,но не мога.Нашите убавици от 30 години раждат само геюве.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Рускините за две водки Смирноф са готови."Това кога си "пробвал".... Ако е през 80-те по време на "руската окупация" или 90-те години съм съгласен... Ако мислиш, че сега ще ти вържат за две водки - акъл те лъже! Ще ти вържат и то без пари порядъчно наляти от олинклузивня алкохол ингилизки или немкини, ама не приличат на нищо... Т.е. аз специално не мога да изпия толкова, че да ми "харесат"!

102

до анонимен

преди 5 години

Ама кога това!?От средата на 90-те ни плашите с турците...------Турците не бързат. Времето играе в тяхна поолза.Бг се обезлюдява със страшно високи темпове;- висока смъртност- ниска раждаемост - емиграция- все голям процент застаряващо населениеДо 20-тина години демографската картина в Бг ще е шокираща с ръста на доста високия процент турско и ромско население за сметка на българите.Демографския фактор в Бг е козът на Тр.По примера на косовските албанци в бивша Юг

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102И както се сещате кои съседи имат пари-турците.Ще ни изкупят земята за стотинки и ще садим домати в саксии.Ама кога това!?От средата на 90-те ни плашите с турците, които ще изкупят България пък от тогава минаха над 20 години и единствените, които казват открито, че ще купят България са руснците, а турците ве още ги няма докато пияниците са плъзнали из страната като ***.

100

Ванго Севрюков

преди 5 години

Русия пак ще дойде да ни освободи.Този път от 20 % "българи".

99

Анонимен

преди 5 години

От Турция можем само да вземаме пример как се постъпва с алкашите. Със закон в Турция е забранено руски граждани и то само на руски да купуват имоти в 50 километрова зона по черноморието. Тука ние сме разграден двор и скоро крадливите руснаци ще ни отнемат черноморската ивица. Пьотр Толстой ви го каза директно, изкупили сме 50% скоро ше изкупим и останалите и ще ви натирим от черноморието.

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 100Беше пълно с дашни рускини по морето, а я сега пробвай да забиеш рускиня /не украинка или молдовка/? Ще те купи и продаде, селски!Ми аз миналата година пробвах с украйнка - не стана.Рускините за две водки Смирноф са готови.

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81Русия ще инвестира 100 млрд.на Балканите.В България-не.Сърбия ще получи 1 млрд.наем годишно за руска база до Косово.Аха, дообре!Останалите 99 къде и за какво, че Русия спря индексацията на пенсиите пък 100 милиарда имала за инвестиции и то на балканите!?У нас няма какво да инвестира, тя само скубе от тук, това е ясно.В Румъния не им е тупнал тупана за руски пари.Там Лукойл го натикаха в *** ...ъз.Хайде кажи, че ми е интересно.

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Момче, руски фирми са изкупили 10 пъти повече земя в България отколкото всички турци взети заедно. Не се прави на улав и недей прехвърляй злото от Русия на Турция.

95

Анонимен

преди 5 години

Е те тия 15% са били миналата година за първи път на нашето море ... логично да не повторят.