36

Ме

преди 6 години

Успокоих се, че ще ни представя приятна песен с универсално звучене. След това се сетих за Поли Генова и за Кристиян Костов (четвърто и второ място) и за това как и те първо отнесоха пет вагона хранилка, след това като стигнаха високо в класацията - о, чудо, изведнъж вече им бяха много хубави песните. Та така...

35

Ме

преди 6 години

... Викам си, чакай да я чуя и аз тази тъй мерзка и долна песен, та да се включа и аз в хора, немой тъй да стоя настрана от джамбурето. Изслушах я, както винаги слуховете за това колко зле и колко е ужасна песента се оказаха силно преувеличени и си отдъхнах. Не за всички, които се правят на пишман разбирачи в момента и гнусливо бърчат носле, защото ако отделят някоя добра дума, може и да им стане нещо.<!--EndFragment-->

34

Ме

преди 6 години

... Влязох в това вълшебно пространство, наречено интернет, и, о чудо!, оказах се чисто прав. Народът в истерия и тремор коментираше, та се скъсваше, хвърчаха виртуални плюнки, обиди, чудо. Нема Гинка, нема Минка, нема шест-пет при нас.

33

Ме

преди 6 години

Вчера станах сравнително рано, огледах се, почесах се по шкембето и почнах да се чудя днес какво ще мрази искрено българинът - ***, Гинка, Плъха (ако и да е мъртъв вече), или всички наведнъж. И докато си правех кафе и ми се пръскаше главата от чудене, взех, че видях, че имаме нова-новеничка песен за Евровизия. Викам си "Край, Гинчето и Плъха са спасени", сега буйните реки от хейт ще потекат към тези нещастни хорица..

32

Анонимен

преди 6 години

Миналата година пак имаше такъв негативизъм, че и в повече, за Кристиян Костов. Позволих си да прогнозирам, че песента ще бъде в тройката - заляха ме с помия. И като станахме втори, онемяха. Ето защо, ако не разбирате от музика, поне проявете малко национална съпричастност, и си мълчете. И стига с тези расистки и хомофобски обиди. Афроамериканците са страхотни певци. Селин Дион стана звезда на времето след като се състезава от името на Швейцария. Така че песента наистина предствалява България!!

31

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

По повод на това интересно име: Йоана Левиева-Сойър, делегиран продуцент Специални проекти" в БНТ, считам, че Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.

30

Я

преди 6 години

Питали Пената:- Кои са българите на Евровизия?- Един наш, двама черни и некви други двама...

29

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Похвали ? От кого ? Кой нормален човек би похвалил това сборище от ***, обратни и наркоманка ?Хвалят се сами евроатлантиците. Нормалният свят ни се смее.Говорих с руснаци. Подиграват се с евроатлантическата ни ориентация, която всъщност излезе ц.иганизация.Да не говорим за третия пол, *** и прочие ...Колкото и да се опитвате да промивате мозъци, нормалните хора ще продължим да различаваме пошлото от възвишеното и грозното от красивото.

28

Анонимен

преди 6 години

Провал и корупция в БНТ. Михаела Маринова беше по-добра.

27

Картофчо

преди 6 години

До АнонименА не, аз такова нещо няма да подкрепя!Не изкам да имам нищо общо и да ме асоциират с въпросните индивиди!

26

Анонимен

преди 6 години

ужасна или не , нужна е подкрепа

25

Анонимен

преди 6 години

ПЕСЕНТА Е ПОВЕЧЕ ОТ УЖАСНА!!!НЕКА ДА НЕ СЕ ЛЪЖЕМ!

24

Анонимен

преди 6 години

9-10 място за Еквинокс, а кипърката е нова Шакира и ще бие.

23

nina

преди 6 години

Не съм фен на Евровизия,но смятам,че нашата песен е най-добрата тази година,както и миналата беше с Кристиян.И петимата пеят страхотно и постигат много добра хармония,а Жана каквато и да е в личния си живот-може да пee,и то страхотно.Това е.Който не му харесва,да събира съчки с Деян(който не знам от позицията на какъв дава мнение по въпроса....)

22

Гробокопач

преди 6 години

До BurzumЩе спечели. Аз съм убеден. Песента носи перфектната визия на модела ЕС. Не говорим за музикални качества, тук просто няма музика, има проекции, както на бъдещето на ЕС, така и на България.

21

Анонимен

преди 6 години

Като в българския футбол.

20

Член

преди 6 години

като българин, искам да гледам и слушам български млади изпълнители и спортисти... не ме вълнува класиранетоКакво?интернационална група да ни прави децата и културата ли?

19

Анонимен

преди 6 години

Мдаааа, а "Съчки събирам" е такава класика, че направо ще ти докара кошмари! Та, тоя не разбрах точно за какво се мисли? За певец ли?

18

Burzum

преди 6 години

Ами песента и трупата идеално представят България,днес...това е много сполучлива метафора ....

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонименнищо не разбираш от напушено изкуство, виж Теди направо я разкъртили, според Гладнишка нивото на конкурса досега било много ниско, а Йоанна е изпаднала в перфектна еуфорност,голям БНТ цирк ще бъде догодина на Арена