76

правилно ли е?

преди 5 години

Телевизиите НОВА и БТВ постоянно излъчват музикални формати, а после дори победителите от тези формати, никъде не ги показват.Карат ги да пеят толкова сложни песни,някои от децата имат талант.Не е ли редно именно на тези млади момчета и момичета да им се даде шанс,те да са конкурентите за песен на Евровизия,която пращаме от България? Така че Desi недей да плюеш колко сме прости българите.Черногледи сме по-много причини,озлобени сме от несправедливостите на ежедневието и все пак е гласувано за Ж

75

до Desi продължение

преди 5 години

Няма значение дали харесвам песента.Смятам,че въпросният певец/певица или група,за да ни представи на Евровизия трябва да е направил/а поне 1 хит през поседната година да е познат/а на публиката.Например Кристиян,момчето е наполовина руснак,но публиката го знаеше от музикалното предаване.Не мисля,че е правилно неизвестни певци да представят Родината ни,които не са българи.Какъв е тогава смисълът от,,Гласът на България'' и други подобни конкурси?Избират коя песен да пратят без да гласуваме.Защо?

74

до Desi

преди 5 години

Desi не извъртай сега нещата. Част от хората написали коментарите като са видели,че България е представена от 2ма афроамериканеца,1 който прилича на китаец и един с дълга брада, който май е арабин и една жена с немска фамилия най-малкото са се учудили.За Жана знаем,че е българка,ама другите?Не ги чувстваме като българи.Те знаят ли 1 дума на български,пели ли са на българската сцена преди? Българската публика дори не ги познава как да ги подкрепя?Песента за Евровизия беше избрана от БНТ без вот.

73

Desi

преди 5 години

Толкова сте черногледи и прости, че само плюете и злобеете! Ограничени хора с комплекси, вечно недоволни и търсещи кусури! С това и се отличаваме навсякъде- докато всички държави и националности се защитават, лъскаят и подкрепят, дори независимо от фактите, ние само критикуваме собственото... НЯМА ТАКАВА НАЦИЯ

72

Стамен

преди 5 години

Когато думкаше кока пееше по добре

71

Теч

преди 5 години

Уникално безинтересен конкурс и зашеметяващо *** песен. Браво!

70

Стамен

преди 5 години

Истината е че тъкмо да ми хареса и припева ми бие шута.Има нещо което не достига да стане наистина хит номер 1.Обаче за сметка на моето мнение ,жена ми още укато я чу за първи път и се прехласна по нея.

69

Анонимен

преди 5 години

Какво е Евровизия- някакви държавни комисии избират някакви песни по некви-си критерии и после агитират хората да гласуват. Накрая печели някяквя си песен, която по правило никога не е стигала прилични нива в ивропейските и световни музикални класации. Пазарът определя дали хората харесват нещо или не и нек-во си шоу с гласуващи не е фактор за никой и за нищо. Е, хубво е за егото на певците да получат поне 3 дни слава.

68

Курцио

преди 5 години

До "Човек"Човече, пий си хапчетата!

67

Статистика

преди 5 години

До Анонимен2017 жури- 2ро място, телевот- 2ро място. Кристиян Костов обра 1/3 от наградите на пресата. 2016 телевот топ 10, жури топ 10. Българите в чужбина може и да са много, но не са нищо в сравнение с поляците или руснаците да кажем. Полша 2016- жури: накрая на таблицата, телевот: 2ри... Ето това е имигрантски вот.

66

Анонимен

преди 5 години

Всяка година, каквото и които и да прати на Евровизия, БНТ започва една масова пропаганда, с която внушава, че парчето е ШЕДЬОВЪР, УНИКАЛНО, ГЕНИАЛНО и няма по - добро от нашето и САМО ТО ЗАСЛУЖАВА ПЪРВО МЯСТО! След това мобилизира всички българи в чужбина (а те вече са повече от тези в България) да гласуват за нашето уникално творение и всички като луди се втурват към линиите - ето защо в последните години БГ се класира толкова напред - защото получава основно точките си през телевота на българите в чужбина, а от журито много малко! Останалите държави не са така педантични в гласуването за св

65

Джендъра Ку

преди 5 години

До АнонименХейтвай, само за това ви бива!

64

Анонимен

преди 5 години

Пълна трагедия са тези и чиста излагация. Добре, че повече от половината българи са в чужбина инак сигурно щяха да стигнат до финал. Повече им е рекламата, а не таланта.

63

Жана

преди 5 години

Е олд скуул вече. Следващата Евровизия ще е на пеещите имами и содомии с кози на сцената, това се търси много в нова Европа.

62

От догодина

преди 5 години

Регламентът за участие ще е минимум един пакистанец в групата. Или една феминистка-веганка-лезбеа като онази падка долу плевясалата. Нормални хора в Европа никой не ще да гледа вече.

61

До 62

преди 5 години

Хахаха, трябва и сериен убиец, садист-мазохист, Джек Раби, травестит и първото място е наше.

60

Анонимен

преди 5 години

Доближаваме се до победата! Но явно група, в която има двама нег-ри и една наркома-нка няма да е достатъчно да се спечели този чутовен конкурс - догодина към тях да прибавят един изявлен третополов и някой талантлив бежанец. Тогава най-сетне ще се окичим с първото място!

59

Анонимен

преди 5 години

Песента не по-лоша от другите бози, но изпълнителите! Мила мамо, та Квазимодо ряпа да яде в сравнение с тях.

58

Анонимен

преди 5 години

На мен песента не ми харесва, но това няма значение - въпрос на вкус. Обаче смятам за нелепо и унизително някакви не.г.ри да представляват БЪЛГАРИЯ на световен конкурс. Като са си сформирали група, могат да представляват само себе си. Но кой, как и защо реши да излизат от името на България... Или какво, още един пирон в ковчега на националната идентичност и самосъзнание? Да свикваме и да приемаме, че и да се радваме на не.г.ри-българи?... Леле-леле... докъде се докарахме

57

Горда плява

преди 5 години

До ПляватаНе е необходимо да ме пращаш ти, аз вече съм в Германия. Точно от такива като теб съм избягала. И не, не посрещам бежанци с меченца, не съм им фен. Но винаги приветствам хора, които имат талант, образование и могат да допринесат с нещо, независимо от това какъв цвят са и от къде са. По същият начин, по който аз съм добре приета тук заради образованието ми и това, което правя.