108

Последния Българин

преди 5 години

Когато не останат българи тук , тогава ще се изравни стандарта на живот, българите трябва да изчезнат. Магистрали, хотели, метро и др. се строят за хората които ще живеят тук след етноса българи. Всичко върви по план , даже и българите не могат да се усетят, абсолютен срам сме за предците си.

107

Чикън

преди 5 години

Бригадир-a и Миткомай са един и същи човек, който е решил да напълни коментарите с глупости, че хората да се откажат да четат коментарите на другите. Щото хич не са хубави и карат хората да се ядосват и да искат промяна на герббспдпспф мафията.

106

Анонимен

преди 5 години

Къде са близките на тези интелигентни хора избити от комунистите да спретнат едно бденийце на свещи в памет на близкит си, едно шествийце, едно интернет сайтче, една книга да напише някой за интелигентните си предци избити от комунистите?---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Има много филми по темата гледай ги! Моя прадядо също е сред пострадалите, отнемат му кафенето или както се е казвало тогава!

105

Анонимен

преди 5 години

А след 1989 г. каква икономика има?

104

Анонимен

преди 5 години

Преди 1944 България беше бедна селска страна, нямаше никаква икономика.

103

Анонимен

преди 5 години

Къде са близките на тези интелигентни хора избити от комунистите да спретнат едно бденийце на свещи в памет на близкит си, едно шествийце, едно интернет сайтче, една книга да напише някой за интелигентните си предци избити от комунистите?

102

Анонимен

преди 5 години

А аз обещавам на Захариева,че ако я видя отново в списъците за кандидати за власт ще я задраскам с голям червен фулмастър.

101

Анонимен

преди 5 години

Преди 1944 можехме да се сравняваме със западноевропейските икономики, за 45 години комунистите умориха хората от глад, шепа партийни поданици си живееха царски, останалите нямаха пари кола да си купят дори

100

Циник

преди 5 години

След 10 години - ще остане " само лилавия цвят " на нацията!Асенчо...Трендафилка....има да си берат от жиците на кака Гинка наволя...

99

Чичо Петко

преди 5 години

Ние Северна Корея не можем да стигнем, пък европейците никогаш!

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонименпреди 1944 година имаше само дребни селяни и тотална мизерия.

97

Анонимен

преди 5 години

Те не стоят не едно място, ами вървят назад, но имат голяма преднина по определени причини от кървавото им минало когато столетия наред са грабили ресурсите на колониите си. А ние сме дълбоко в блатото и затъваме все повече.

96

Анонимен

преди 5 години

Преди 1944 имахме архитекти, бизнесмени, хора на изкуството, силна икономика, щастлив народ, увеличаващо се с огромни темпове население, след 1944 всички интелигентни хора бяха избити за да останат само овцeте кланящи се на бкп-престъпниците, растящото население почна да расте все по бавно, достигна 9 милиона и след това започна да намаля, а ако не беше трагедията наречена комунизъм през 2000г. България щеше да бъде 20 милиона! Такива са били темповете на растеж преди 1944г.

95

Анонимен

преди 5 години

Ще ги стигнем ли? Струва ми се че ако те стоят на едно място,да... А колкото повече цените и заплатите се изравняват със запада ще има спад в търсенето и инвестициите тук, защото кой ще предпочете български манталитет на германски цени?

94

Анонимен

преди 5 години

Парадът на Победата беше както винаги блестящ! А вие си чакайте, чакайте още 10 години... след 10 години пак ще ви кажат да чакате още 20 години може би, ха ха ха...

93

Анонимен

преди 5 години

Сърбия и Черна гора са извън ЕС и с по-висок доход, клета майка България. За Хърватия и Словения няма какво да коментира - тях трябва да ги гоним 15 години.

92

Анонимен

преди 5 години

1959 г, само след 14 год. социализъм след 1945, Народна Република България стартира производството на първите си 100% чисто български телевизори марка "Опера". След 30 години евроатлантизъм България вече не произвежда нищо, почти всички стоки са вносни а изнася само миячи и пpocтитутки за западна Европа.

91

Анонимен

преди 5 години

Абе къде ги виждат тези доходи? Моята заплата е увеличена със сто лева за десет години. Ако съдят по заплатите в министерства и държавни агенции, където под 4-5 хилки не падат, нещата са ясни. Да не говорим, че за тези заплати грам работа не са свършили.

90

Дедовия

преди 5 години

Може и поскоро... ако ГЕРБ се махнат от властта

89

Анонимен

преди 5 години

Кога ще стигнем европейците?---------------------------След 10 год...демек, 2028 на 1 април!