208

Петър

преди 5 години

И тая намери какво да каже. а те ще стоят с тези заплати и ще чакат да ги настигнем. Що за глупост

207

ГИНКА ПРЕЗИДЕНТ !

преди 5 години

След 10 години както се казва "Я камилата, я камиларя" !

206

Пънчо

преди 5 години

Тая и африканските страни я надминаха и по способности, и по интелект

205

Въпрос

преди 5 години

Какви са тия мастодонтски строителства с предварително продадени жилища /на кого?/ с ненормални западни цени??? Кого заселват и какво влачат след себе си тия??

204

Светлото ти бъдеще

преди 5 години

е при Боко, герб го приватизира, Гинка скоро ще го купи и стопанисва. От тях го търси.

203

друго е интересно

преди 5 години

Какво стана със "светлото бъдеще",дето комyнeтaта го обещаваха 45 години!?И как да го разбирам това поредно обещание за "светло бъдеще!?Щото пак кoмyнe го обещава!?

202

шофер

преди 5 години

Ехеее, ей го къде е - две петилетки и ще живеем охолно като европейците...Главният въпрос е - като кои точно европейци ще живеем? И кое точно ще е европейското, защото и сега цените са ни европейски, за разлика от доходите.

201

venix

преди 5 години

Всичко е долна лъжа! Всяко правителство е ***, хранещ се от народа си! А EU е огромна престъпна група от правителства (самозабравили се богаташи, живеещи над закона)!!! Ако EU беше с добра кауза, до сега да се бяхме оправили. А ние на къде отиваме???

200

Дед Хасан

преди 5 години

Блажени са верующите. Тази ще бъде по сполучлив външен министър ако и забранят да дава изявления.

199

Анонимен

преди 5 години

Само равноправно отношение трябва- просто е- влизаме в Шенген щото това ни струва милиарди денгуби по границите; влизаме в еврото щото плащаме безумни лихви и такси по обмен на парите; изравняват се селскостопанските субсидии; кохезионните фондове спират да се политизират /пускат, спират и пр./ и си стават цена за достъпа до пазара на по- неразвитите страни; обща данъчна основа за всички без холандски и др. офшорки; пълно либерализиране на вътрешния пазар на труд и услуги и общи военни разходи.

198

Циник

преди 5 години

Кака Гинка от Пазарджик изкара лежерно еНи 320 000 000? и си купи 1/3 от електропреносната мрежа на България... какво се оплаквате - нейните доходи са опраени!

197

Манолски

преди 5 години

Без да съм министър, а обикновен мениджър последните 10 години на средно ниво в западни компании у нас мога да ви съобщя, че въпросните гледат на нас като на втора категория хора и искат да им слугуваме срещу подаяния, в този ред на мисли пропастта ще се увеличава вместо да ги стигаме

196

nina

преди 5 години

Тази нор.мална ли е?Сигурно другите ще си замразят заплатите?! Или, може би госпожата има предвид заплатите на политиците?Защото, както се казва - дори да тръгнат срещу нас с тези темпове дори няма да се доближим до тях.

195

проект на райхстага

преди 5 години

Доходите са такива, защото се изпълни политическият проект на немската държавна фондация Ханс Зейдел за геноцид на българите под названието ГЕРП.

194

Анонимен

преди 5 години

А цените с колко???щото само за тази година парното с 24%,ама то щото през март беше студено де:)

193

Наблюдател

преди 5 години

10 години? Да не сте пропуснали една нула? Или се надявате да спечелите от тотото?

192

Анонимен

преди 5 години

Докато бюджетните са повече от небюджетните нещата няма да са добре. Слагаме каруцата пред коня и искаме да стигнем до върха. Икономика без хора няма как да има, а хората избягаха. Мислете за реформи в бизнес средата, а не за бюджетните. Те нещата сами ще си дойдат на мястото.

191

грънци

преди 5 години

140 години ни грабят Руските братя освободители.Как искате заплатите да са високи?Тодор Живков казваше: "от векове, за векове"Вижте къде е Нинова, вижте къде е Марешки!Няма да стане през нашия живот!

190

Fake news 110%

преди 5 години

Алоо стадото докога "ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ" ги търпите тези некадърници.Царя обеща,че за 800дни ЩЕ ни управи,тази оффца пък след 10г.ЩЕ ни управя!Те си управиХА живота а вие си блейте!Приказката за неволята не знаете ли?

189

Анонимен

преди 5 години

Може може.. ама друг път. След 2 г. пак капиталистическа финансова криза и нов спад.