148

Истината

преди 5 години

(продължение)... грабежа чрез обществените поръчки и накрая дойде присвояването от мафията на средствата от ЕС и фалирането на КТБ, в резултат на стремежа на мафията към властта.

147

Истината

преди 5 години

След 1989-та година демократите обединени от мафията ни спретнаха няколко ограбвания. Първо разграбиха и унищожиха селското стопанство с това връщане на земи в реални граници. В същото време разграбиха и фабриките и заводите и ги фалираха. Успоредно с това демократите усилено източваха банките, които след 6 години източване, накрая фалираха официално през 1996 година. После демократите разпродадоха срещу жълти комисионни почти цялата обществена собственост. После врътката с външния дълг, с обще

146

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха 89 год казаха че за около 15 год ще сме на европейски нивел! 30 год след това сме още по дълбоко потънали в мизерия! Сега още 10 ли? Каква нагла подигравка само! Като се изравнят 45 год на безкраен преход, с 45 год от предният режим, можем да ги сложим на кантар, и да видим какво се направи през единият и какво през другият! Ще бъде голяма комедия ако въобще до тогава е останало нещо от тая страна!

145

Анонимен

преди 5 години

След 10 години ще са нужни нови 10 години, за да ги стигнем. Така се чака светлото евроатлантическо бъдеще. Всички тези днешни захариевци и други калинки знаят как са чакали светлото комунистическо бъдеще, което беше на 1-2 петилетки.

144

Анонимен

преди 5 години

моля тука трола стига лъга за Сърбия, която на руснаците ви е някаква измислена виртина. БВП на Сърбия е по -нисък от нашия по статистика./

143

еее

преди 5 години

мацката е пропуснала няколко нули след единицата

142

DEM

преди 5 години

Докато продължаваме да говорим за заплати, а не за доходи никого няма да стигнем. Заплата е да искаш работодателят ти да ти вдигне заплатата, защото: живота поскъпва, токът поскъпва, водата поскъпва и пр. Повишаване на дохода е да искаш да си покачваш цената на труда и той да се търси. Това е пазарна икономика. Да се усъвършенстваш всеки ден, да си покачваш цената на труда, съответно идват и по-високите налози и осигуровки, но няма как. Заплати и пенсии се вдигат лесно. Производителност няма.

141

Анонимен

преди 5 години

Не стига че няма почти никакво увеличение на доходите а и цената на всичко се увеличава със всеки изминал ден.

140

Пипи

преди 5 години

Тази Захариева да не минава за роднина на петричката врачка?

139

Анонимен

преди 5 години

След 10 г я Захариева,я европейците..

138

светлото бъдеще

преди 5 години

и някой да върже здраво другите европейци да не мърдат напред, че отиде още 45 години да ги догонваме

137

Анонимен

преди 5 години

Кои европейци датчаните надявам се ,защото гърците ги стигнахме колкото и невероятно да изглежда,но по покупателна сила на заплатите сме почти равни.

136

Анонимен

преди 5 години

БВП то ни е с 20% по- високо от сръбското, а те взимат по- добри заплати... Значи нещо куца в разпределението на спечеленото. Отделно колко субсидии се изплащат.

135

ХоХо

преди 5 години

От чие име бещаваш бе моме. Кога се довлече в София, кога започна да раздаваш акъли.Не забравяй, че скромността не е порок !

134

Циник до Бригадир

преди 5 години

Слабо я... Я пак мерни кръвното, че носа ти от спукани капиляри е заприличал на цвекло!Деденце!ПхахахаСмешен

133

До 174-на негодните

преди 5 години

По голяма глупост не бях чел.Ти на колко годинки си бе чедо?Майка и татко нямаш ли ,или и те са малки.Къде са били повреме на два пъти обявявания държавен банкрут и как се излиза от него.Вие съвсем сте ,,изплискали легена бе дечурлига" То за пари ,за пари ама и малко мозък трябва за да се разбере че България не е основана през 2000 година.К.елеши!

132

Циник до Бригадир

преди 5 години

Пхахаха...деденце - карай по яваш, че сина ти трябва да те държи във фризера - ако иска някоя и друга година - да ти прибира мизерната пенЦийка!Аааааахахаха

131

Анонимен

преди 5 години

Той и мадридският крадец обеща 800дни, ама......стигнахме ги, цифнахме, та вързахме.

130

До 159-Факт

преди 5 години

Посрещнах 1990 г. със 145 лв заплата ,пенсионирах се през 2011 със 1350лв.Пенсията на баба ми беше 63 лв,сега съпругата ми е баба със 400лв пенсия . Така че деца спрете да се ругаете и обяснявате за неща които са извън вашит живот и компетенция.Винаги сме били с многократно по малки заплати от западняците.През 69та взимах 83 лв,а Ханс за същата професия и работа -800 марки.Техните растат с по малко проценти защото базата им е висока.А пенсиониране с 200лв вече няма.Спрете измишльотините.

129

Циник до Бригадир

преди 5 години

Кво ми се пънеш - като rлист на топло гомно, бе ***?Смешен!!!Преговаряй!Който ме е захапал - се е отровил!Комотрепки - в гърчове!Пхахаха