28

Анонимен

преди 6 години

Като чета тука, оставам с впечатлението, че тр. лозунгът да бъде : кога ще ги сигнем руснаците))):

27

Анонимен

преди 6 години

Задайте си въпроса : Кои държат държавния и частния сектор?! Ето защо доходите са изключително мизерни, здравни и пенсионни осигуровки иззети, милиони бюджетни и извънбюджетни средства преразпределени, платени всички услуги, които държавата трябва да осигури безплатно или на символични цени - здравеопазване и образование; изкуствено завишени цени на данъци, такси, стоки и услуги, изкуствено ДДС и липса на подоходно облагане, корупция навсякъде, ЧСИ - та, банки, монополи и картели във всяка сфера

26

Бог дава

преди 6 години

но в кошара не вкарва !Логично щеше да е ,ако Русия беше страна с най-добър жизнен стандарт и всички се стремят да я стигнат ! Но уви Русия е една страна с мизеруващ народ въпреки ,че има такава огромна територия и толкова много природни ресурси ! Малшанс за руснаците ,че Хитлер не успя да превземе Русия ! Ако Хитлер беше успял , германците щяха да превърнат тези руски земи в земен рай ,в който всички щяха да благоденстват !

25

Анонимен

преди 6 години

На въпроса "Кога ще ги стигнем европейците?" отговора е само един ...........НИКОГА!!В това съм тоилкова убеден колкото и че слънцето утре ще изгрее от изток.П.П. Народ който е силно късопаметен като българският НЯМА БЪДЕЩЕ!!!30г изминаха от началото на прехода а *** си точно толкова беден колкото си беше и в началото. И също толкова ***.

24

баба пена

преди 6 години

До обречени от БогТревата не никне където е стъпил хамериканския ботушОбъркал си ботушите явно :)

23

Дъртий

преди 6 години

На всяка върбава сряда ще ги стигаме европейците. Даже ще ги задминаваме.

22

Гробокопач

преди 6 години

Роби, нима не разбирате, че сте обречени? Демократите, поради абсолютната си некадърност да създават икономика, направиха най-лесното, продадоха ви на западняците евтино и по този начин измиха от ръцете си собствената си некадърност и безотговорност. Продадоха и поколенията ви.

21

Енгелс

преди 6 години

Докато има капитализъм няма как да има подобрение на стандарта на живот.

20

Руснака

преди 6 години

След 5 години, че и догодина, вече никой няма да си посмня, какво е казала, какво са обещали предизборно, а да не говорим като се минат тези 10. Другия месец, пак ще има нови изказвания, по оптиомистични, по големи, по-нереалистични. Така че, нека си говорят, ама друго се случва.

19

ми деди

преди 6 години

не е баш така - аз взимам по-малко, но близко до заплатите в централата ни в Германия. Те имат повече данъци обаче и чисто горе-долу се изравняваме. Ако и останалите сектори седят така, положението щеше да е коренно различно. Но с герб - толкова...

18

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости и лъжи.

17

обречени от Бог

преди 6 години

До въпросчеАбсолютно си прав ! Тия в парламента също са русофили симулиращи демокрация ! Аз казах - там където е стъпил руски ботуш ,там трева не никне !

16

питанка

преди 6 години

Ама те през тези 10 години ще си спрат развитието ли ? Или ще тръгнат "назад" ?

15

Чикън

преди 6 години

Ако спрат да крадат, не ни трябват десетилетия, за да живеем нормално. С тия темпове на оглозгване на държавата след 10 години ще ни приказват същото за "след 10 години". И Чехия и Полша и Унгария бяха от източния блок, но там да си във властта не е само заради краденето, ами и за да се направи нещо за хората. Едно време слушахме лозунги, сега обещания!

14

дядо ставри

преди 6 години

Доходите ни са такива, защото всички заводи са собственост на европейски и американски инвеститори, които разчитат на евтина работна ръка. Ако доходите ни се изравнят със средноевропейските, тези заводи ще фалират. Ще фалират и колцентровете и другите аутсорсингови бизнеси у нас.

13

Г-жо Захариева

преди 6 години

Германия, Великобритания със чиста средна заплата (средно на час - месец) за ток, парно, води, данък смет плащат 10%. БГ с хиляда лв. средна заплата, чиста 800 лв. плащаме 23-25% за ток, води, парно и такса смет.В Дания плащат 5%.Какво ми дреме, при 5 хиляди заплата ток, вода, парно, смет, да са ми 1500 лв.Намалете драстично бандитските цени!Най-бедната д-ва в ЕС плаща най-високи цени, на база средна средна заплата.Не е важен дохода, а какво можеш да си позволиш.Нямате и прогресивен данък

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко за 10 години всички се преквалифицираме в IT специалисти ... би могло !Иначе ... поредната приказка от 1001 нощ !Девиза на политика : "Никой не може да изпълни това , което аз ще ти обещая "!

11

Анонимен

преди 6 години

Ако 3% от населението е забогатяло няколко пъти и другите са обеднели, пак може да се отчете растеж на доходите. В тези стъкмистики никога не ви показват разбивка по перцентили умишлено.

10

Анонимен

преди 6 години

За още 10 години ще се се самоубият и ще умрат стотици хиляди още българи от глад, болести, стрес, отчаяние и безизходица.... Съвест нямат и подддържат тази агония с цел да доунищожат изстрадалия български народ...

9

въпросче

преди 6 години

До обречени от БогА тия дето ни управляват сега да не са демократи? Да не би да не са милионери и милиардери всички герберасти?