79

Анонимен

преди 5 години

абе хубаво е да си с овцете ама има много мутри и *** та накрая си капо.

78

Анонимен

преди 5 години

Ейййй и кой работодател я дава тази заплата реално. Или е само на хартия както е обикновенно в нашата мила Роди на. Ако дават реално тези заплати ще има и желаещи.

77

Виетнам

преди 5 години

Ще ви изядем кучетата, а с овцете се оправите.

76

П.Петров

преди 5 години

Спокойно, това 1500 е заплата за сезон, не за месец и не за 8 часа, а за 18 часа на ден, като за камериерките и сервитьорите по морето, а най-хубавото е, че може и нищо да не дадат, ако някоя овца умре, загуби или откраднат.

75

Анонимен

преди 5 години

Овцете ще учат виетнамски.

74

Когато бях овчарче

преди 5 години

Г-н. Караколев. Искам да застанете рамо до рамо със един овчар за една седмица и после пак да ви вземат интервю. Жалко за всички Българи които си изкарват помогнала със пот на лицето.Бог да пази България от костюмаджии като вас. Един ден ще внасяте и деца....***.

73

Българин

преди 5 години

1500 лв е мизерна заплата, дори и за овчар. независимо, че не се иска много акъл ако беше лесно всичките да бяха овчари. Болшинството българи са свикнали да се вместват в 500,800лв и са способни да завиждат на получаващите повече. Срамна работа няма, има срамно заплащане!

72

Мина

преди 5 години

Ако има такъв, кой да дава такава заплата на овчари в България, то всички български работници в Гърция ще се върнат в България. Но, всичко е измама, няма такава заплата и няма и да има. И овчар да си не е никак лесно, няма почивен ден, работиш всеки ден от рано сутрин до тъмно. Частникът не плаща добра заплата, нито осигурява работника, затова има глад за овчари и не само за овчари, а и за други занаяти. Животновъдството и земеделието ни е превърнато в частен бизнес, пари по програми и субсидии.

71

Анонимен

преди 5 години

1500 друг път

70

До 53

преди 5 години

Родът ми се е занимал със селско стопанство и по-добре знам от теб как са стояли нещата. Добитъка масово е национализиран (близо 100%), т.е. откраднат, за разлика от други страни кто Полша, където национализацията е частична. След 90г в глупостта си голяма част от него е заклан, защото хората не са знаели какво да правят с него; а това незнание идва от 45 години липса на частен бзнес, унищожаване на вярата и стопанствеността на българина. Но какво да говоря на озлобен чичка дето говори наизуст и

69

Аз

преди 5 години

*** тва 1500 лв...на всички овчари общо ли...не разбрах? Щото да хващаме по едно стадо ако е на калпак 1500.

68

Вангу

преди 5 години

Голям *** е каролев-дървен философВиетнамеца първа ще изяде овчарските кучета и после ще скочи на овцете.ей *** български работодатели и как лъжат,че дават такива заплати.Нека си докарат работници и то от такива държави или рускоговорящи направо ще има емоции на корем.Много ще ми е интересно как ще се справят с техният манталитет.щом не искат местни и да им плащат добре хак да им е.Очаквайте фалити

67

Бумеранг

преди 5 години

Овчар 1500 лв. Учител 800 лв.Толкоз нещастно *** политици скоро не сме имали.Спокойно, скоро в държавата ще останат само *** и пенсионирани полицаи.Да им е честито на политическата класа!

66

найс

преди 5 години

тагове: овчар козар караколев

65

Анонимен

преди 5 години

Още България не е сригнала развитието си от късния социализъм. Тогава се внасяха виетнамци с десетки хиляди. Бавноразвиващ се капитализъм с бавноразвиващи се бизнесмени, които нищо ново не могат да измислят.

64

Анонимен

преди 5 години

не ми стана ясно, р. Овчаров ли взима по 1500лв за нещо или давали такива пари на овчарите? че второто да го видя с фиш няма да го повярвам.

63

Анонимен

преди 5 години

По-добре да си внесем политици от ЕС, че нашите и за овчари не стават.

62

Анонимен

преди 5 години

Европейците ни приеха в ЕС уж да си имат евтини овчари и телефонистки, пък ние неблагодарниците искаме да работим програмисти и финансисти.

61

Горан

преди 5 години

От овчарлък могат, а и се правят много, ама много пари! Само, че не от тези, които пасат овцете! При една добра изкупна цена на продукцията от животновъдството, това би могло да е страхотен поминък, но за жалост други обират каймака, а не тези дето се грижат за животните! Мляко, кашкавал, вълна, месо... всичко това е предостатъчно за доста добър поминък, но не и за тези, дето са на полето!

60

Анонимен

преди 5 години

Както казваше едно време Бойко: "Младите да вземат да станат овчари, вместо програмисти." Скоро овчарската заплата ще надмине програмистката и ще се изравни с депутатската.