31

Анонимен

преди 6 години

8 септември е важен празник, защото България обявява война на нацистка Германия и на 9 септември почва въстанието за народна република и сваля царя.

30

Анонимен

преди 6 години

Ще носят и руски и *** знамена, които е крайно време да бъдат забранени на публични места.

29

Джедай Мастър

преди 6 години

Хубаво, безсмъртен полк, в памет на загиналите 11 хиляди български войници. Защо тогава носят плакати на руски и руски знамена? гнус ме от вас, с.волочи.

28

osmiat.org

преди 6 години

Много ще плачете, малко ще се смеете бълхарски ЖИВОТНИ.

27

Стършел

преди 6 години

Аз предлагам да работим само в неделите - 52 дни в годината. А депутатите - веднъж в месеца и то в неделя. Предполагам, че веднага ще го одобрят.

26

Анонимен

преди 6 години

Всичко руско ми е гнусно. По същата логика да празнуваме 4 юли?

25

Анонимен

преди 6 години

Абе я целият Май да е неработен то и без това толкова работите през останалото време.*** още я кара по социалистически: Я ги лАжем че им рабОтим Они ме лАжат че ми плащат. И те така..

24

Осман

преди 6 години

Май меcец трябва да е неработен, също и декември за да си заколя прасето и да го изям за такива заплати и 10 месеца е много да се работи.

23

до 19 - Анонимен

преди 6 години

Прав сте частично със следните забележки:И досега се водят спорове за причините за ВСВ.Трябва да се изясни кой е имал интерс да подкрепя финансово Хитлер, а Сталин е търсел начин за разпространение на "Свет. Революция".СССР не е нападнал Ф-я току-тъй, имало е предложение за компенсация с други територии, което е било отхвърлено от фините. Сталин е искал границата да е по-далеч от тогавашния Ленинград по геополит. причини.СССР и Г-я не са били никога съюзници във военния смисъл на думата.

22

Анонимен

преди 6 години

То капитулацията на Русия през ПСВ пак е на 3 март, та просто ще сменим повода.

21

Анонимен

преди 6 години

И капитурацията на русия през псв трябва да се празнува

20

Анонимен

преди 6 години

Празнуваме си 8 като ден на мира и ново начало

19

Анонимен

преди 6 години

На българска територия загиналите руснаци са няма и 200. Останалите са отишли на небесата най-вече вследствие злоупотреба с алкохол. Така че у нас този "полк" е супер безсмислен. Той по принцип е безсмислен, ама у нас пък съвсем.

18

Анонимен

преди 6 години

Това не е безсмъртен полк, а безпаметен полк руски фашисти. Те се правят че не помнят кой беше съюзник на Германия от 1.9.1939 до 22.6.1941, не помнят и кои бяха главните подпалвачи на ВСВ Хитлер и Сталин, не помнят че Германия и СССР заедно нападнаха Полша, не помнят че преди това СССР нападна Финландия, Латвия, Литва и Естония. Не помнят общите паради на победата на Германия и СССР, не помнят кой снабдяваше Германия със суровини до юли 1941 когато последните влакове от СССР са пристигали в Гер

17

8===о

преди 6 години

То не може само празници. Трябва и да се работи.

16

Много кока и бело

преди 6 години

Мен ако питате, 80% от българите и да са на работа нема никакъв смисъл - по цял ден пият кафета и се лигавят насам натам. пускайте ги направо платен отпуск 1 година - поне да не пречат на 20-те процента, които изнасят цялата работа на гърба си.После що били бедни... *** МАЙКОООО..

15

Да

преди 6 години

Да върнем и другата 9-ка токава, ама работодателите пак ще писнат...

14

СатаНАТО

преди 6 години

Какъв е тоя безсмъртен полк и защо да чествуваме колаборационистите на сталинския фашизъм? В България руският болшевизъм е заклеймен като престъпна тоталитарна идеология. Симпатизантите на Москва трябва да бъдат изловени и бити на почивки за назидание. И да бъдат лишени от граждански права.

13

Анонимен

преди 6 години

До Емили Адолф не е ли знаел това, та се е хванал с тях при такова платнено оръжие и "нация толкова зле"

12

Емил

преди 6 години

До Анонимен14Японците са много зле. Известни са, че се бронират с плат. И оръжията им са много зле.