91

Handel

преди 5 години

До Владимир ВладимровичКъси ви са ръчичките да дойдете до тук.

90

Handel

преди 5 години

Всъщност победата е била и над нас, така че не празник, а ден на ционален траур трябва да бъде. Съмнявам се че германците празнуват 9 май (освен някои продажници ***, които ги има и у нас), а ние по-големи светци и от папата за да угодим на джуджето от КГБ?

89

левски

преди 5 години

абре тия банкетчии нямат ли друго с какво да се занимават а не с простащини

88

Владимир Владимрович

преди 5 години

През 1878 ви освободихме от Турското робство. През 1945 ви освободихме от Немското робство. Така че, мили български братя, не бойте се и не се съмнявайте: идва денят, в койте ще ви освободим от НАТО/САЩ-овското робство. С нами Бог!

87

Пенсионер

преди 5 години

До Анонимен 99 И как Хитлер няма да се обърне към Русия , като немското разузнаване донася че Сталин се готви да нападне Германия. Въпроса е бил кой , кого.И ако Хитлер не беше разпръснал армията си по цяла Европа и Африка с Русия беше свършено. Нито САЩ , нито Англия можеха да я спасят.Хитлерова Германия газеше наред с техническия си напредък и дисциплина.

86

Анонимен

преди 5 години

До МНОГО СТЕ ЗЛЕ 96 Ти па си много добре.Не разбираш ли до къде ни доведе Победата ?До най бедната в Европа и пак сме по добре от Русия.

85

позитано 20

преди 5 години

Ние какво общо имаме с деня на победата 9 Май. Нали си стаяхме у дома и коментирахме по кръчмити кои ще победят.А после що ни бомбандирали Американците? Ето за това.

84

рускиня

преди 5 години

До Дядо ПетърТакива *** като тебе Хитлер не смятал за съюзници , а за слуги. Така че, твоя съдба би била да лакействаш и да пълзиш прид немски ботуш. След което би свършил в пещите на Освиенцим. Защото сигурна съм ,че не се вписваш в расовия ариец - с балкански акцент и *** тен. А относно избит цветът на нация - разбирам ,че твои предки не ги избили, защото много бяха далече от цвета на нацията, което демонстрира възпитание, което дали на такова *** като тебе

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97Ние сме загубили войната и затова не го празнувам този празник. Ако е за почивката да направят целия месец почивен и да се приключва.

82

Анонимен

преди 5 години

Аз искам и 4-ти юли. Тогава празнуваме деня на независимоста на Америка и ще гърмя пиратки.

81

Анонимен

преди 5 години

Ако Хитлер не се беше обърнал срещу СССР, а се бяха съюзили, сега нямаше да има такива болни русофили по света.

80

Дядо Петър

преди 5 години

9-ти май за България е ДЕН НА ТРАУР.За загиналите 11 000 български войници в Унгария.Срещу 0 (нула) загинали руски войници при окупацията на нещастната ни Родина след 5.09.1944 г.И за избитите след това от руските агенти, узурпирали властта в България, десетки хиляди българи - цветът на нацията ни.И за това, че заради хилядите руски агенти и лакеи в момента у нас, все още не можем да се измъкнем от комунистическото блато.

79

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не ме интересува идеологическата трактовка на 9 май. Навремето се почиваше на него, сега нали уж сме с Европа, също трябва да се почива.

78

МНОГО СТЕ ЗЛЕ

преди 5 години

Ако не беше Русия и до сега щяхте да удряте челата в земята на всеки час. Не мога да повярвам, че в България живеят хора с толкова промити мозъци. Русия-зле, САЩ - много добре. Четете, най-малко вижте Роджър Уотърс. Как живеете с тази омраза и въобще защо живеете, за да се лаете. Историята си е история. Берлин е превзет от Руската армия. Благодарете, нещастници! Преклонете се и отдайте почит.

77

123

преди 5 години

"Денят на победата" да си го празнуват в матушката. За България това е черен ден.

76

Анонимен

преди 5 години

Много *** разправят,че в България имало американофили.Интересно, че аз българин да развява американско знаме не съм виждал пък те руското го обичат повече от българското.

75

Анонимен

преди 5 години

за нас това е ден на загубата ... ако бяхме спечелили сега щеш да сме два пъти по голяма държава и нямаше да има измислени макета да ни дразнят ... освен това попаднахме под руско робство от което няма още излизане

74

смях

преди 5 години

До Анонимен 86А това че е избила и депортирала милиони руснаци, украинци, немци по концлагери не е лоша страна на комунизма. Милиони разбити семейства и съдби.

73

Анонимен

преди 5 години

Тия 80-процентови така и не научиха, че германия капитулира на 7-ми и още веднъж подписва на 8-ми. На 9-ти хората в европа отбелязват поставянето на началото на ЕС.

72

Анонимен

преди 5 години

ако искате пък и целия май сложете почивен, пък после ревете за пари