8

Анонимен

преди 6 години

Нека си остане боксьор и да не мисли, като престъпниците Костов и Соломон Паси. Подчертавам Соломон, защото баща му е гении и патриот за разлика от недоразумението Соломон.

7

Taxi

преди 6 години

Бандеровец , това човек ли е питам ? Иначе голям спортист - истина .

6

Уую от Пичковци

преди 6 години

Как ще се задържи мисъл в тази блъскана 20 години глава. Нямам желание дори една дума написана от този да прочета .А до всички бг хейтъри на Кобрата мога само да кажа че робската в психика е единственото обяснение за жалкият ви пълен с оправдания провален живот.

5

До долния

преди 6 години

Дали има глава за това как е спукал от бой нашия кобрат. Едва ли, сигурно е най - много едно изречение, то все пак нямаше нищо интересно...

4

Klitschko fan

преди 6 години

Еха супер...откога чакам българското издание. Иначе в статията има грешка, Кличко никога не е бил "абсолютен" шампион, по простата причина, че титлата на световния боксов съвет беше притежание на брат му. Въпреки всичко за мен си остава един от най-големите в историята на бокса. Жалко че в БГ му се създаде негативен имидж понеже нашите чалга медии го изкараха измамник, нищо че за 21 години никога не се е дънил на допинг тест.

3

жеко

преди 6 години

пич продължавай си с фитнеса, говоренето не ти е силната страна, Кличко би се засрамил от такова представяне на книгата и живота му

2

Анонимен

преди 6 години

допинг легендата рушвет

1

Анонимен

преди 6 години

Да те е...а в измисления мотиватор-инструктор