66

Анонимен

преди 6 години

уличните кучета не ми пука ко ще ги правите обаче ако някой ми разхвърля отрова по пътя откъдето минавам ще му откъсна кухата глава

65

Анонимен

преди 6 години

С интституции и кучкари тази работа не се оправя. Сами се справяйте ако ви е жално за децата ви.

64

А онзи с бермудките?

преди 6 години

Накъде си е повлякъл питбула да стресира хорицата?! Питбули,кангали и прочее зверове-от Влюбените Кучетари идват генерации п.омияри! Българинът от векове знае - песа на двора,котката на тавана!

63

Анонимен

преди 6 години

Тия, които предлагате избиването на кучетата като решение на проблема, какво предлагате да се прави с хората, които всяка год. изхвърлят на улицата хиляди кучета? И никой в тая държава не може да им потърси сметка на такива хора? Какво предлагате да се прави с безотговорните стопани на агресивни породи, които масово пускат агресивните си кучета на разходка без повод или дори ги пускат свободно да си тичат по улиците?

62

Анонимен

преди 6 години

Имам апартамент в този квартал и знам каква е ситуацията!? ТОВА СА КУЧЕТАТА ОТ Р****ТА МАХАЛА! Самата улица Прилеп е до р. Махала! Това не са точно бездомни кучета там , а на Р. Омите.

61

Анонимен

преди 6 години

Когато този от общината, който отговаря за кучетата бъде осъден за несвършена работа, контрола върху кучетата и плати глобите от джоба си, тогава сам ще тича да ги лови.

60

Абсурдистан forever

преди 6 години

"Нечовешко: Мъж и жена тровят кучета в Драгоман" Това е заглавие на публикация от преди ден.Ами заглавието е сбъркано е!!! ЧОВЕШКО Е,ХУМАННО Е !!!На тази територия на която действуват единственно законите на джунглата това е едно от решенията+много бой на агресивните кучкари за който бездомните глутници са по-ценни от децата ни...

59

Анонимен

преди 6 години

Миличките кученца, некакво лошо възпитано дете ги изнервиргало докато си почивали в центъра на града след нощен лай, квичене и пазене на територията. Къде са авджиите да вземат чифтетата и изтрепят тази гадост??? Друг начин няма!!! Колко деца искате още да бъдат нахапани? Нема такава държава!!

58

anansar

преди 6 години

До Анонимен 24Може. Има кротки. Но раждат два пъти в годината и сред тяхното потмство има и агресивни.И като са кротки- да си ги взимате и да си ги гледате в дворовете и апартаментите, опезпаразитявайте ги и им слагайте надморници като ги разхождате. А не да им оставяте помия на улицата и да фарфаронствате.

57

Анонимен

преди 6 години

Стига мразихте кучкарите.И аз имах кученце когато бях дете.Беше ми добър приятел.Когато се разболя неизлечимо със сълзи на очи го приспах.Всички обичаме животните ама си ги гледайте вкъщи а не на улицата на стада.В тоя случай трябва да се организират гражданите да съберат някой лев и едно по едно на ветеринар,инжекцията и после скромно погребение.

56

az

преди 6 години

Кефят ме кучелюбите. Те кучетата не били виновни. Лошите хора ги били изхвърляли на улицата. В същото време половината пумияри по улиците са изхвърлени именно от кучелюбите, които ходят да ги взимат от кучкарниците и после да ги пускат на свобода, разбираш ли.

55

anansar

преди 6 години

"Ние от години се борим с тези кучета, всички, които живеем на улицата, многократно сме сезирали отговорните институции"Ами докато "сезирате (без)отговорните институции" ще е така, госпожо.Вместо да се занимавате с глупости- стрихнин в кайма и проблемът е решен.

54

Анонимен

преди 6 години

Ти не се безпокой за нас ние отдавна сме се изнесли и виждаме как такива като вас които дават определения като "пикльовци"са свити в миша дупка. И няма такива плевели като вас,които да пречат на държавата да си върши работата по изтребването на вредните кучета,ти "пикльо" както наричаш хора,които не познаваш и маймуноподобните като теб сте утайката на обществото.

53

Анонимен

преди 6 години

другарят Бойко Борисов вместо да се напъва за Западните Балкани да се заеме най-после да оправи ***, в която се превърна България под неговото просташко управление! Вече трети мандат издевателства над България, а с едни бездомни кучета не може да се оправи некадърник и ***! Толкова ли е трудно да се приберат бездомните кучета в приюти, а останалите да се регистрират и да се знае за всяко едно куче кой носи отговорност. Защо в България няма контрол върху развъждането и търговията с кучет

52

Анонимен

преди 6 години

а вие сигурно чакате премиера Борисов да ви отърве от кучетата, или Президента да слезе от висилката?! щото, ако някой ви отърве от кучетата вие ще го предадете на полицията!

51

Анонимен

преди 6 години

Кучезащитниците са също толкова противни колкото и веганите,протестиращи в центъра на София

50

Анонимен

преди 6 години

Защото после разните нпо-та ще се намесят както винаги е ставало досега и нищо няма да стане

49

Анонимен

преди 6 години

До 48а защо не почнете активно да протестирате пред общината докато не вземат мерки вместо да правите глупости

48

Анонимен

преди 6 години

Най-смешни са ми тези,които при новина за нахапан човек започват да развиват теории от вида "защо обвинявате кучетата?те хората са много по-лоши" Не разбрахте ли че едното няма нищо общо с това,че държавата заради вашите корумпирани кучезащитни организации не може да разреши този проблем...защото пречите.Целувайте си кучетата по муцуните и недейте много да философствате,защото мислите ви са на ниво детска градина

47

Анонимен

преди 6 години

След няколко дни пак ще прочетете същата новина ! Докато не почнем активно да ги тровим, ще ни разкъсват децата ! Антифриз, стрихинин, който с каквото намери !