86

с

преди 5 години

Има кошарка пред къщата и там едно свирепо куче винаги лае, ако не е то, то то привлича другите кучета, но не, хората са много добри, това е мнението на обществото. Сутрин се носят зверски звуци на лаене в цялата махала, кучетата си говорят през 2 улици, колите се бутат на 10 см. от контейнерите, тротоарите са заети с коли, всеки се чувства чорбаджия, това е ул. Прилеп в Благоевград. А беше тиха улица и миришеше на липи.

85

Анонимен

преди 5 години

Не са го нападнали улични кучета.Айде стига лъжи....Дворни кучета са били.Да кажат собствениците им как ги държат

84

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм че почти всяко нападение е от домашни кучета.Само че след това всичко се изкривява и се спасява собственика.За уличните остава да бъдат убити.И се създава истерия срещу тях.Преди 3 дена нашумя историята с масовото избиване на кучета и малките им.Доста жестоко но нормално нещо за ***.Справка сочи обаче че най честите нападения през последните години са от домашни кучета.Така че редно е да се подведат под наказателна отговорност собствениците най накрая.

83

Анонимен

преди 5 години

Обикновенно са дворни кучета, а после го отнасят бездомните. Почти всяко нападение е от домашно куче , дворно , за охрана , и нерегистрирано.

82

Анонимен

преди 5 години

Жалко за детето,но жалко колко злоба има във вас,убедих се че вече няма хора,а някакви подобия на зомбита, които просто ей така казват да се избият животните,злоба злоба и само злоба има в душите ви бездушни...

81

Анонимен

преди 5 години

Нормално за Тикволандия.

80

Марци

преди 5 години

До 62,и аз се сетих за тази новина от преди няколко дни и първата ми мисъл беше,ето хора които не си губят времето по форумите,а за взели нещата в свои ръце и действат.Точно така трябва да се действа, явно това е единствения възможен изход да се реши този проблем.

79

Емигрант

преди 5 години

В България всички и всичко са по важни от българският народ..... Станна политика..... ама и ние сме страннен народ.

78

Анонимен

преди 5 години

"Ама детето е виновно, че го е предизвикало"Драги откачени хора, самоопределящи се с думи, който ги нямаме още в речниците - основната причина, да живеем в градове е да се предпазим от елементите и зверовете.Кучета са зверове. Аз не трябва да се съобразявам с някакви мъстии.

77

Minuva42

преди 5 години

Преди години кучетата в Букурещ ходеха по покривите на колите. Един ден нахапаха дете до смърт. На следващата сутрин вече нямаше кучета. И до днес никой не знае какво се е случило.

76

Анонимен

преди 5 години

Дано каракачанов не приватизира казармата в Благоевград, че е доста апетитно парче.

75

Анонимен

преди 5 години

Аз живея в Мексико, уж държава от третият свят е аз едно бездомно куче не съм видяла. Само котки

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 79Ами защото има ред и дисциплина! Още 2 милиона мигранти да им дойдат пак ще се оправят за разлика от нас!

73

Анонимен

преди 5 години

До 72И аз за 10 години не видях едно бездомно куче в Германия.

72

Анонимен

преди 5 години

до 77Ами нямаме, ама и хората не се организират да протестират пред Общината. Хората трябва да се обединят и да поставят исканиятя си пред управляващите.

71

Andreshko

преди 5 години

Така ще е в България докато други животни също на "четири лапи" ги защитават,но се надявам някой ден тези зверове да нахапят деца на на защитниците на "четири лапи" и тогава ще видим колко са милостиви към животните...Нямаме кметове нямаме Зоо полиция нямаме и закон за умъртвяване на животно нахапало дете.

70

Mmmmmm

преди 5 години

Тези кучета още ли са живи?

69

Др.Дулитъл

преди 5 години

Така ще е,а Ема Канайкова да се грижи за дърветата и глутниците по улиците!Жена непознаваща какво е да имаш рожба,може да си позволи да е филантроп.Дано детето се оправи!

68

Нестор

преди 5 години

За 10 години в Англия не видях и едно бездомно куче !

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65В Германия избиват поми.ярите и въвежаждат едновременно с това строг контрол над кучкарите. Куче къса връската си уплашшено от фоеверките на съседи и бяга на аутобана. Полицаите го газят. Собственичката на песа плаща солидна глоба и бронята на полицейската кола!!!! В България в насено място си пуснал свободно и без намордник немската овчарка. Лаейки по служебния автомобил на горското попада под гумите му. Собственика реве по медиите и наказват водача прегазил безстопанствения пес!!