16

тя

преди 6 години

Жалко е когато гинат млади качествени българи , защото и без друго са толкова малко!

15

Анонимен

преди 6 години

До do 7Не съдя. Обмислям. Обмислям какво е да си човек и какво да е обичаш някого. Да, така е. Може да се усили с годините, но може и да не се усили. И все пак няма какво друго да си помисля. Именно в такъв момент да мислиш по този начин говори, че поставяш на първо място себе си. Говори също, че приемаш всичко тест за собствената си издръжливост. А вече и да го споделиш, няма как да не означава, че очакваш аплодисменти за повърхностния начин, по който си преживял собствената си история.

14

kenef

преди 6 години

Кой е виновен? Какви поуки ще си вземем и какво ще променим? Или пак ще има je suis, мислите ни са с вас, подобни либераски глупости. Закон за задължителни колани в автобусите, кога? Стрикно спазване за почивки/без телефони/култура на шофьорите, кога? Оправяне на ЖП транспорта, като по-сигурна алтернатива на автобусния/товарния, кога?

13

Реквием

преди 6 години

Милата Мила ,жестока е обаче съдбата и , нейната и на близките и !

12

do 7

преди 6 години

Не знам с каква сила написа този коментар. Не знам как съдите хората...Най-вероятно момчето не го е осъзнало в момента. Трябва малко време такива тежки неочаквани новини да стигнат до пълно възприятие. Най-често се активизираш като в стрес и после се чупиш като осъзнаеш болката и загубата...Да не дава Господ да го преживяваме такова нещо...Лек сън на красивото младо момиче! Сила на семейството!

11

Мило момиче

преди 6 години

Тъжно е когато един млад, красив и лъчезарен човек си замине от този свят. Да почива в Мир! Съболезнования на близките..........

10

Boko bo

преди 6 години

Светла и памет. Само на 17г и целият и живот е бил пред нея. Никога няма да разберем какво е щяла да работи, какви деца ще отгледа. Жалко, че и тук се потулиха и изкривиха нещата. На 38г съм и от 13г карам камион и ви казвам, че рейсаджията с неадекватната си реакция е виновен дори и неволно. Но с тая фирма зад гърба няма начин. Това са много пари за обещетения и т.нар. Кофти държава с кофти народ. Бог да даде покой на душата и.

9

Бръчков

преди 6 години

Лека и пръст ! Едно прекрасно създание ще остане вечно красиво дете ! Дано няма такива нещастия повече !

8

Анонимен

преди 6 години

Искрено плаках като прочетох тази драма и коментарите. Питам се защо сме така пренебрежителни към живота и го ценим подобаващо само когато лошото ни сполети.

7

Анонимен

преди 6 години

На мен това ми звучи много арогантно и безчувствено: "Ако всеки започне да си мери проблемите с другия, какво правим?"Да не беше казвал нищо по-добре. Отвратих се от този евтин кариеризъм. Явно вече мисли как някой ден ще разказва тази история в биографията си и всички ще цъкат какъв голям професионалист е.

6

Клара

преди 6 години

Колкото и да е силен в сърцето му винаги ще има празнина! Жалко за прекрасното момиче, което никога няма да порасне! Мир на праха й !

5

Анонимен

преди 6 години

Колко тъжно! И все пак е била обичана. Колко хора биха направили нещо толкова специално за починал близък човек?

4

наблюдател

преди 6 години

Георги, бъди силен и нека Бог да те пази!

3

Нека Георги

преди 6 години

да преодолее Мъката - желая му го от сърце!

2

Анонимен

преди 6 години

мир на праха й! Жалко за близките й!

1

Ф.С.В.

преди 6 години

Много Много тъжна история- Жалко -- Но така е животът - пълен с много лоши изненади и с малко щастливи моменти -