15

краят на борисов

преди 5 години

дори имафията вече изнемогва от борисов,това е краят.

14

Анонимен

преди 5 години

Какво ме интересува дали ГЕРБ ще оцелее, щом България загива? Намаляла е не безработицата, а нацията! Скоро корумпираните няма да има с какво да се борят, защото не са мазохисти. А и държава няма да има, защото анархията им е по-удобна.

13

Анонимен

преди 5 години

Алтернатива има, но българският избирател си желае пpocт човек с кръгла селска физиономия, който макар и да краде на провал, обещава светло бъдеще. Личности, които наистина биха могли да управляват ескпертно и почтено на тази територия нямат и не биха могли да имат масова подкрепа. Да не говорим, че такива няма да са и удобни за "началниците". Затова ще продължаваме да се спускаме по наклона до пълната катастрофа.

12

Анонимен

преди 5 години

До СашоА стига с това "безалтернативен". Ако простотията корупцията, безаконието и системния натиск над админастративния апарат за да го блокират и да може да си развяват байряка разни Суджуци. Да тогава той наистина е безалтернативен. Ще направио като миналия път.Ще омаже нещата до безобразие, ще хвърли оставка и ще почне да обвинява следващия, че той гие свърршил тия неща

11

:):)

преди 5 години

като видях чии са коментарите, на другарката Коларова и спрях да чета, това е не анализатор а политически клакьор на Герб, тя ако трябва на бялото черно ще каже, щом повелята го изисква....

10

Анонимен

преди 5 години

Браво мразим ги всички въпроса е кой-най малко мразим БСП само търсят грешки и кусури. БСП умря със бай Тошо. Тия да се нарекат роби на Доган или нещо.

9

Сашо

преди 5 години

Интересно защо, никой от Вас не си задава въпроса има ли той алтернатива? Герб си е мафия да, но БСП и ДПС са различни ли? Да не кажем, че е още по-зле!Вместо хейт може ли предложения за алтернатива на Борисов?

8

Анонимен

преди 5 години

Точно така, ГЕРБ има по-големи шансове да оцелее в сравнение с НДСВ, защото е завършената форма на една цяла система за управление в България през последните 20 години. Тя дори няма нужда да е популистка, важното е да се държат под контрол точните хора. Един ден Борисов вероятно няма да е нейн лидер поради напредналите си години и тогава ще има сериозни сътресения, но дори и тогава ще остане в някакъв формат, подобен на сегашното БСП, само че връзките ще са сини а не червени.

7

ХАХАХА

преди 5 години

Стига вицове! Още не съм пил кафе.

6

Анонимен

преди 5 години

Още малко остана да я има тая "държава".

5

Анонимен

преди 5 години

БСП е бита карта пронатовска партия и на туй отгоре не са българи кланят се на един мързелив укроп, какво да очакваш от такива.

4

истина е

преди 5 години

ГЕРБ ще устои ,защото мафията е обхванала всичките сфери в управлението на *** ,и овцете ще гласуват за боко ,защото мислят ,че ще останат на улицата !!

3

Гинка

преди 5 години

Тази шуробаджанашка партия ще изчезне както НДСВ.

2

Морски

преди 5 години

ГЕРБ са МАФИЯ.

1

122вв

преди 5 години

Дано изчезне, не завинаги.Толкова просто и престъпно управление е нямало.