15

РУСИНОВ

преди 6 години

До Анонимен : ПОРАДИ ПОСОЧЕНИТЕ ПРИЧИНИ ,БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СТАЧКУВАТ СРЕЩУ ВСИЧКИ ПАРТИИ ,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ , ЗА НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ - НАЙ МНОГО НА 98 .СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ,ЗАЩОТО СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ И НА КОГО ДА БЪДАТ ЗАСТЪПНИЦИ ЗА РАЗНИ ДАЛАВЕРИ.

14

пенко

преди 6 години

Убеден съм ,че не трябва "ПОЛУУМРЕЛЯЦИ" да се "ПЕНЯВАТ " на "гърба на НАРОДА "-до умирачка !!! НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАКЪВ ПРОФЕСОРЧИК Е СТ.СТАНИЛОВ И НА КОЛКО ГОДИНИ Е ВЕЛЕВА-" КОБЗОН" ??? Има още една телевизионна "звезда "- АЛА КОБЗОН / малко кьорава /- " ама нейсе " ...някой трябва да " Л.ИЖЕ " ПОЛИТИЧИСКИТЕ З..А.Д.... !!!

13

Вики

преди 6 години

Професоре, ти от кои си ? Като си омерзен защо не си тръгнеш от парламента ами си на хранилка толкова мандати? Шоумен...

12

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно неадекватен, неморален, безсрамен и ненужен!

11

Анонимен

преди 6 години

Парите, с които се опитаха да натопят Иванчева, всъщност са били поискани от Фандъкова. В последните минути планът се е променил и лаките на Тиквата от КНОПИ, МНОПИ и другите безполезни организации, харчещи народни пари се е неложило да действат на пожар.Новината е от сутринта и я има по всички други сайтове.Както и интервюто с адвокат Марковски, в което казва, че има СРС-та, на които Дюлгеров увещава Иванчева да занесе лично парите на Фандъкова, но тя отказва.

10

Анонимен

преди 6 години

Пропорционалните избирателни системи са за това - да се избират послушковци.Папкай и слушкай иначе ще видиш следващ мандат на куково лято.

9

Анонимен

преди 6 години

Закривайй!

8

Анонимен

преди 6 години

С такава председателка, която не знае какво са и къде се намират държави и столици по света, е не само ниско нивото, но е стигнало дъното на глупостта ...

7

Анонимен

преди 6 години

Имат две идеи само и винаги се обединяват около тях с министрите - как да си увеличат заплатите и как да си преразпределят държавата.

6

Клара

преди 6 години

Точно такъв е парламента! А на който не му издържат нервите да си ползва пенсията! Губят парламентарно време само да се дъвчат на лична основа. И така в игри и закачки дошло време за лятна ваканция!!!

5

Анонимен

преди 6 години

От *** какви идеи да се очакват??!

4

Анонимен

преди 6 години

Работят за себе си, нищо не ги интересува освен личните им облаги, докато хората умират...

3

зрител

преди 6 години

Такъв е българският парламент не само в очите на един депутат и двама журналисти. Такъв е в очите на болшинството от българите. Послушен, като преди 10 ноември .

2

Joko

преди 6 години

БГ Парламента е нещо между ПАРЛАМА и МЕНТА !

1

Анонимен

преди 6 години

И не само парламентът, но също и министерският съвет! Събрани неграмотни, корумпирани престъпници с купени дипломи и постове, алчно разграбващи народни пари...