26

СС

преди 6 години

А може ли някой да ми обясни как производството на стомана и аломин застрашава националната сигурност на която и да е държава и в частност на САЩ.П.П. Това не е заяждане аз наистина искам да знам защо го разглеждат като застрашаване на националната сигурност.

25

До 14

преди 6 години

Коментара ми е към 24.

24

До 14

преди 6 години

Браво, хайде сега, направи и един анализ за долара, може нещата да се навържат.

23

не си в час

преди 6 години

До Анонимен 13Ама изобщо!От бая време вече разплащането между Русия,Китай и Индия е в петроюани!

22

до 14

преди 6 години

муахаха, Китай е Хартиен Дракон, къща от карти и то буквално, ако не знаеш по официални данни отпечатаните юани от ККП са 20 пъти всички долари в обръщение и то на цялата планета, като вземеш предвид, че БВП на Китай е 60% от това на Китай и фиксираният от Пекин обменен курс на Юана, то сметката показва, че юаните в обръщение трябва да са не повече от 4 пъти доларите, а като вземеш ии че юаните не се използват за международни разплащания и става очевидна една друга картина- валутна манипулация.

21

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха......някой нещо ни разправяше за някаква "свободна търговия".......световна търговска организация със строги правила.......дрън-дрън-дрън.............конярите си карат кравите и конете през просото и все още никой не смее да им гъкне! Само руснаците започнаха да го правят и затова е тоя вой!!! Но ми е странно, как все още имат наглостта някои да ни приспиват с тия приказки за "цивилизацията и ценностите"!!!! Мили Боже!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Единствената надежда за света е Русия! Всичко друго е лъжа и измама!

19

А

преди 6 години

САМО РУСНАЦИТЕ СА ВИ В АКЪЛА,АКО НЕ ПИШЕТЕ СРЕЩУ ТЯХ ЗА КАКВОТО И ДА Е,КАТО ЧЕ ЛИ ПОЛУЧАВАТЕ САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ.ГЛЕДАМ ДНЕС 1 МАЙ НАЛИ Е ПРАЗНИК НА ТРУДА,А В СОФИЯ МНОГО МАЛКО СЕ ТРУДЯТ,ПОВЕЧЕТО КРАДАТ,,В МОСКВА БЕШЕ ПЪЛНО СЪС ЗНАМЕНА И ХОРА,А ТЕ ГЛАДНИ ГОРКИТЕ,НЕ МОГАТ ДА СИ НОСЯТ ПЛАКАТИТЕ И ЗНАМЕНАТА,ЕДНИ ПОЖЪЛТЕЛИ НЕ СА ЯЛИ СИГУРНО ОТ НОВА ГОДИНА,НЕ СА УСМИХНАТИ,ГЛЕДАТ ВСЕ КЪМ САЩ,ТАМ ИМА МНОГО ХРАНА,НЯКОИ ГЛЕДАХА И КЪМ НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ.СЪБИРАХА ПОМОЩИ ДА ДОЙДАТ ПРИ НАС,ЗАЩОТО СМЕ ПО ГЛАДНИ.

18

Анонимен

преди 6 години

Аз не беше, той беше.

17

Анонимен

преди 6 години

Рустаците са известни в света с дрънкане на оръжие, но когато става въпрос за шум на пари, тях може да ги отпишете, защото няма никой в джобовете. Не намесвайте руслаците сред големите в група А на бизнеса. Те са още във В група, при Велика Нигерия и Велика Венецуела.

16

Анонимен

преди 6 години

До 13Когато се бият батките, в случая САЩ и ЕС, джуджето русия стои клекнало под масата с ококорени очи и подскача при всеки шум. Като премине страшното излиза и може да крадне я някой часовник, я някоя златна гривна.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Така мачкат, че от страх пред САЩ си вързаха песа Ким на къса каишка.

14

Анонимен

преди 6 години

Китай мачка яко! Браво на китайците! Смазаха САЩ. Мачкайте, китайци!

13

Анонимен

преди 6 години

Ударите са срещу Китай и Русия. Двете мощни помпи на американски долари. Що не си помпят взаимно рубли и юани, ами налитат на долари? Щото искат нещо стойностно, а не шума.

12

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се наложат санкции на САЩ.

11

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е бизнесмен и знае, че голямата конкуренция на САЩ не е Китай, а ЕС и съответно ще удари тях. За жалост на европейците, търговската война с американците ще я загубят. Ако Великобритания беше останала в ЕС нямаше да има война.

10

Mockingbird

преди 6 години

еврейската комисия няма думата. поне нашата! на тези, които си плащат данъците.

9

Анонимен

преди 6 години

Питай бай Дончо, той каза че ще прави Америка велика и си спазва обещанията. Не може да пращаш всичко да се работи в Китай, а хората в Америка да нямат работа. И в Америка е пълно с хора с нисък стандарт за експлоариране...

8

do7

преди 6 години

До Анонимен: Няма, но на каква цена. Нали това е целта на капитала - да експлоатираш хората с по нисък-жизнен стандарт. По-ниска работна заплата, повечеко яхтички и частни самолетчета.

7

Анонимен

преди 6 години

Точно това е целта,Китай да затвори икономиката си и производствата да се върнат в Сащ. Няма нещо което Китай произвежда да не може да бъде произведено в Сащ.