62

странно

преди 6 години

Чл11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.Само това е в конституцията се отнася до поитическите образувания. Никъде професора не е казал, че насилствено ще завземат власт. Ще си има избори и ако хората го изберат с платформа за смяна на републиката към президентска това е желанието на народа.

61

Анонимен

преди 6 години

Сбогом професоре

60

Железен закон

преди 6 години

60, 62, 64 - това е тъжната истина за нашата "нАука" в хуманитарната сфера през последните 70 г. Няма да мирясат, докато не направят "доктор на науките" и на шурея шуренайката. Няма да допуснат в редиците си никого, ако не им е роднина или ако за него не са се обадили поне трима мощни покровители, от които впоследствие може да бъде поискана услуга, като отплата за това, че е бил допуснат в редиците на "учЕните" техният човек.През соца, за аспирантурка се плащало и на ръка. Сега не знам шарят ли

59

История.бг по ТV 1 ?

преди 6 години

Водещият предаването, на конкурсния изпит за тази длъжност се класира на 46-о място, но после, кой знае защо, след като провели разговор с него, предпочели той да спечели конкурса! Помните ли граовското му произношение, което не успя да преодолее в продължение на няколко години? Как е възможно да го предпочетатза ТV-водещ с този говор? Ами възможно е, заради произхода му - червен и в петите! И той историк с дисертация и с осигурена кариерка! И негова жена от екскурзовод - бум, научен работник!

58

Миташки

преди 6 години

Брат пиеш ли редовно хапчетата че нещо си истрещял......

57

Леле мале!

преди 6 години

Професорско правителство!Снощи, гледайки по телевизията предаването "История.бг", се чудех дали да се смея или да плача?! Седнал там професор - син на професор, професорКА - съпруга на професор, професорКА - дъщеря на генерал, който беше един от най-силните в държавата по времето на соца. И един друг професор, нарочен, че е от службите ...А бе, през последните 73 г. в България някой успя ли да стане професор не по шуробаджанашка линия и не по партийна заповед, дошла от БКП/БСП ?!?!

56

Анонимен

преди 6 години

До ЗнаещОнази организация "Кубрат", колкото и да е хулена и отричана, все пак е била вярна на българските национални идеали и е имала за цел да сложи ред в държавата.Сегашният професорски "Кубрат" се състои от формирани през соца "учЕни", които без връзките на бащите си и средно образование нямаше да завършат. Те са програмирани да се над-у_пват натам, накъдето вее вятърът и да се кланят на всеки нов Голям брат, без да ги е грижа какво ще донесе това на Отечеството им!

55

Професорееее,

преди 6 години

Така сте формулирали някои от текстовете в документите си, че наистина може да бъде направен извод, че се готвите да променяте конституционния ред, а това е нещо, което може да стори само Велико народно събрание!Не се сърди професоре, част от най-продуктивните ми години минаха сред "учени" и неслучайно избягах от БАН панически. Нивото на повечето от миропомазаните там е като това на тройкаджия в непрестижно професионално училище! Поради шуробаджанащината! Затова пишат и се изразяват дърводелски

54

А

преди 6 години

Някой написал, че този професор ще унищожал простащината.нали той е част от нея все още, или пък забравихте бързо. Омръзна ми всеки да се кълне, как като го изберем, щял да ни оправи. Е оправени сме, спор няма, ама другояче.

53

Ха на Бойко

преди 6 години

*** вярно ли?

52

Знаещ

преди 6 години

Какво професорско движение "Хан Кубрат", какви 5 лева?Българският национален съюз "Кубрат" е крайно дясна профашистка партия основана през 1922 г. от бивши офицери...

51

Дезинформатори

преди 6 години

Каква е ролята на Историците в Държавата да крият неудобните моменти от Историята , пример е Покръстването през 866 г. , много малко хора знаят или са чували за тоа Геноцид при Византия защото насила Христоянизиране на един цял Народ не е шега работа

50

Човека от народа

преди 6 години

Крадец си професоре Искаше да създадеш нещо което го има от 6 години .НД Хан Кубрат е движение което защитава българският народ и не е обвързано с никоя политическа партия !!!

49

ОНЗИ

преди 6 години

ПРОФЕСОРЕ ДЕЙСТВАЙ БЕЗПАРДОННО - НАРОДЪТ Е С С ТЕБ !? ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗГОНИ ПРОСТАЩИНАТА И ВЪЗСТАНОВИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ !!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Каква регистрация? Имаме си предостатъчно русофилски организации над 100, вместо да ги забранят със закон те продължават да се размножават като гладни ***.

47

РРР

преди 6 години

До 50Надявам се,не...но както знаем и всички сме свидетели...много "кадри" ,на всякакви нива работят и подработват по въпроса. Сега впрегнаха и друга машина и учат в движение. Някога мислехме ,че само БСП и ДПС влагат в младежки кадри..Но истината е,че ГЕРБ попива много бързо. Адаптация чрез мимикрия. Ще "подхлъзнат" много недоволни. Докато се усетят..нов мандат, президентски.

46

Анонимен

преди 6 години

Какъв историк, какъв професор ?Просто един *** Б. Димитров ...

45

мак

преди 6 години

Защо може да съществуват цели 2 турски партии, които вечно реват, че са дискриминирани и нямат права, а тази на Димитров не може? Те с какво са по-полезни и по-смислени? Точно този отказ е дискриминация.

44

до РРР

преди 6 години

Правилно , не грешите.И стратегията и тактиката им е ясна.Въпросът е : ще се вържем ли ?

43

безпартиен

преди 6 години

Божидаре , ако станем президентска република , ще се върне тоталитарния режим у нас.Вярно е , че има демократични страни с такова управление , но у тях не е заложено робското чувство и нагласа , те са със съзнанието за нетърпимост , за разлика от нас.Президентите им , обикновено , не са бедни хора и не грабят за себе си , като за последно. У нас умните и талантливи вече не са на територията ни . На кого да разчитаме ?