18

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Гърция няма какво да я месим.Те си са направили сметките!Сега ние сами трябва да си ги правим! Но няма да можем.Защото няма хора ,подготвени за тая работа!И както винаги ,тези неща сме ги оставели на неподготените ,които имат съсвсем друг поглед.И той е какво може да се открадне ! Където може да се краде повече, те там ще искат.Но ,че не сме за общ пазар , не сме.Няма с какво да се конкурираме на пазарът!

17

Handel

преди 6 години

До Анонимен 16: Добрият стар анекдот "Вярно ли че сме продали кораб с компютри на Япония? Вярно е, но не кораб, а контейнер, и не с компютри, а с компоти, и не сме ги продали на япония, а сме ги подарили на Етиопия". Но да, някои може и да се върже и да повярва на това, което си написал.

16

Анонимен

преди 6 години

Ако не сте забелязали, драги българи, от няколко месеца цените се вдигат шоково - ясен намек за това, което предстои.

15

Анонимен

преди 6 години

В СИВ произвеждахме и изнасяхме продукция за милиарди. Изпратихме спътник собсрвено производство в Космоса, 100% произведен в България. Само три страни тогава произвеждаха main frame компютри - САЩ, Япония и България. Във Варшавския договор имахме една от най-боеспособните и най-добре въоражени армии в Европа.

14

Анонимен

преди 6 години

Той обясни, че пропадането на гърците е заради неефективно управление на страната и високите разходи.А у нас как е? Цитатът горе ни описва напълно.

13

шофер

преди 6 години

Еврото ще доведе сериозна криза с цените и заплащането на труда, така както се случи в повечето страни от ЕС. Германия например беше много ярък пример именно за това.

12

Анонимен

преди 6 години

Разбира се против.Но и ние докато влезем, то евро няма да има.Още днес ще се види, какво е решил Тръмп за митата.Септември би трябвало да спре и печатането на 3 милярда евро на ден от ЕЦБ. Към момента дълга на ЕС е 40 трил.ГБ за сега излиза.Реално май само Германия произвежда, ама те си взеха домашни любимци, за които трябва да се грижат.

11

Линк подписка-Реферд

преди 6 години

Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като официална валута в България?. След 1944 г. никой не ни пита дали искаме да членуваме в СИВ и Варшавския договор, а след 1989 г. никой не ни пита дали искаме да членуваме в Европейския съюз и НАТО. Крайно време е да започнат да ни питат vazrazhdane.bg/component/content/article/8-2018-03-17-12-07-16/63-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1

10

Анонимен

преди 6 години

Всичко е заради ши ба ните български банки и необходимостта, да бъдат "спасявани" при предстоящото сгпомолясване на дълговият балон, който въобще не е изпуснал и на половина след 2008 г, даже в момента се надува още!

9

данъкоплачещ

преди 6 години

Кво ще каже по въпроса Драгалъвския Велик Ай Дук?Какво ли е намислил пак?

8

Анонимен

преди 6 години

STRANNO CHE KOI OT IZTOCHNA EVROPA E PRIEL EVROTO TA NARUVATE VSEKI DEN?

7

Цент

преди 6 години

Нищо добро няма да дойде с еврото. Цени съизмерими със западна Европа, а заплатките 300-400? - направо супер.цент

6

Архангел Псувнаил

преди 6 години

Това е все едно да попиташ роднините на обесения дали са за или против въжето.

5

Анонимен

преди 6 години

Дацоов мошенник, лапач на публични средства!!!

4

Анонимен

преди 6 години

гологлавия е ГЕРБЕРСКИ крадец

3

Анонимен

преди 6 години

Отдавна КАСАТА, БИ класата. Но СОЦ. Мафията се мъчи да си кара ЖИВОТА КАКТО беше ПРИ Живков. И се бави и се държат на власт.И страдаме общо.

2

Boko bo

преди 6 години

Е то и на България е правителството и неговата т.нар. политика. И най-добре да питат гърците, испанците, португалците, италианците. Това ще е втората деноминация с цел.да се вземат и последните стотинки на хората щото еврофондовете свършват скоро, а на Герб им.трябват парички преди да си заминат по островите

1

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на мафиотите-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас.