58

будалите плащат

преди 6 години

Каквото и да си говориме, тези които вярват в социализма ще платят милионите на социалистическата върхушка.Нека си спомним 1996. Аз бях на долари. Свирках си и за нищо не мислех.Тези които вярваха на Краси Премянов бяха на заплати от порядъка на 5-6000 лева и вземаха около 2-3 долара на месец.

57

Ани

преди 6 години

Направи ми впечатление кои са противопоставени на интервюто.Уж националист и бивш заместник министър.Явно дискусията е на ниско ниво.Аз съм на доларови позиции от 1990 и не съм впечатлена от еврото.За мен е по-удобно да "остана" на долари когато долара се качва, и да премина на левчета или евро когато долара пада.Приемането на еврото в България ще ограничи възможността на частните лица да лавират по този начин.В конкретния случай предпочитам социалистическата позиция.

56

Малоумен

преди 6 години

Народе финансово извисен !! Замислете се вие банкери дето пишете тук...Заплата от 800лв няма да стане 800 евро...а колко? Около 400 евро, нали така?? Автомивка пяна 1лв и пръскане с вода 1лв....пъхаш метален жетон от левче...какво ли ще стане...50 евро цента за вода и 50 за пяна ли....едва ли...и къде отиваме...1 евро за вода члюс 1 за пяна...та тва прави не 2лв , а 2 евро за елементарно миене на таратайката ви....фина систи всичките

55

Анонимен

преди 6 години

ШЕФЕ ИСКАШ ДА РЕЧЕШ ЧЕ ОТ КАКТО ИТАЛИЯ ВЪВЕДЕ ЕВРОТО ТРЪГНАХА ДА ЕМИГРИРАТ КЪМ РУСИЯ.....АБЕ ПОДОЗИРАХ ЧЕ ТИЯ ДЕТО ГИ ДАВАТ ДА БЯГАТ КЪМ ИТАЛИЯ И ДЕТО ГИ СПАСЯВАТ СИ Е НАПРАВО ПРОПАГАНДА- ТЕ ХОРАТА ОТИВАЛИ КЪМ РУСИЯ.......

54

Анонимен

преди 6 години

И ГДЕ ГО ПРОЧЕТЕ ОНОВА ТАМ ЗА БОКО И 5 МИЛИАРДА ДЕТО СМЕ ГУБИЛИ- В НАЦИОНАЛЕН СТАТЕСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ ИЛИ В ЕВРОСТАТ- ДАЙ КООРДИНАТИ ПО ВЕЧЕ ДА СМЕ ИНФОРМИРАНИ ЗА КОФТАКА БОКО.

53

Пенсионер

преди 6 години

"Гърция е един от поредните митове. Там проблемът е в правителството". А каква е гаранцията, че нашето правителство ще е по-кадърно от гръцкото? И по-малко крадливо?

52

ognyanz

преди 6 години

Защо просто преди влизането в т.н. чакалня не подпишат с европейската банка споразумение че два лева ще се обменят за едно евро (т.е. ще се запази текущият курс)? И никой не говори за това. Как да не се съмняваме, че се готви друг сценарий.

51

Анонимен

преди 6 години

ТОТАЛЕН ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА ПО ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ- АМА НИЕ ВЕЧЕ ГО ПРЕЖИВЯХМЕ САМО ЧЕ ПО РУСКИ СЦЕНАРИЙ И ТАМ И ТУК КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗА Е ПРЕХОДА- ТОТАЛЕН ФАЛИТ НА БАНКИ И ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ- 1996/7 ИНФЛАЦИЯ НАД 100%- ТОВА ПОД РЪКОВОДТВОТО НА ГЕНИАЛНИТЕ ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ, А ИНАЧЕ ВСИКИ ИЗГЛАДУВАХМЕ ОНИЯ 47 МИЛИАРДА ЛЕВА ДЕТО ПОДПИРАТ ВАЛУТНИЯ БОРД- КОЙ ИСКА ЗАДЪРЖАНЕТО НА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ- ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ КОЛКО КОФТАК ЖИВЕЯТ РАБОТНИЦИТЕ В ЕВРОПА ДЕТО ПОЛУЧАВАТ ЕВРО А НЕ РУБЛИ.

50

Кори

преди 6 години

До Стефка Така е станало защото местната валута е била надценена. При нас не може да стане защото сме във валутен борд и левчето е вързано за бундес марката.Най-стабилната валута преди да има Евро.

49

Анонимен

преди 6 години

МАЛКО ФАКТИ ОТ ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ- 2016 Г ГРЪЦКИТЕ БАНКИ ОПРОСТИХА НА ВСИЧКИ КОИТО БЯХА БЕЗ ОСНОВЕН ИМОТ И ДОХОДИ ДО 400 ЕВРО ЗАЕМИ ДО 20 000 ЕВРО, КОГАТО ВИДЯ ГЪРЦИ ДА ТРЪГНАТ НА ИЗТОК ДА БЪРШАТ ОТХОДИТЕ НА ИЗТОЧНИ БАБИ ЩЕ ПОВЯРВАМ ЧЕ ТАМ Е КОФТАК- Е ТЕ ТОГАВА СА СЕ ОБЪРНАЛИ НЕЩАТА.

48

Гробокопач

преди 6 години

КРАЙНАТА ЦЕЛ Е "ГРЪЦКИ СЦЕНАРИЙ", ТОТАЛЕН ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА,И ОКОНЧАТЕЛНОТО И ПРЕВРЪЩАНЕ В ЗАЛОЖНИК,УПРАВЛЯВАН САМО ОТ БАНКИТЕ,Така е, да. Сам Борисов каза, че "банкерите не обичат да се шуми по темата", тъй като в момента "преговаряли". Ама никой не знае, нищо за техните "преговори" на наш гръб!

47

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ КОФТИ БСП ОТЛИЧНИЦИ- ИНФЛАЦИЯ 2006/7 Г 12%/12.8% ПРИ СВЕТЛОТО ЧЕРВЕНО УПРАВЛЕНИЕ ГЕРБ КОФТАК НО ОКОЛО 2% ИНФЛАЦИЯ- МОЛЯ СПРАВКА РАЗЛИЧНИ ОФИЦИАЛНИ ДАННИ- БСИ, ЕВРОСТАТ- ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРОПАГАНДА НА ЧЕРВЕНИТЕ *** ПОЕЛИ КУРС НА ИСТОРИЧЕСКО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- ВИЖ УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017 Г- КАКВО ВЕЛИКО И ГНУСНО ЧЕРВЕНО ЛИЦЕМЕРИЕ- МИЛИОНЕРИТЕ В БСП- ВИЖ ИМА ЛИ ПОВЕЧЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ОТ ДЕПУТАТИТЕ В МЕСТЕН И ЦЕНТАРЛАЛЕН ПАРЛАМЕНТ ОТ ЛИДЕРИТЕ НА БСП- ЯХНАЛИ РОЛСРОЙС И МАЙБАХ .

46

Анонимен

преди 6 години

ПОГЛЕДНАХ В СВЯТ- НЕМА ГИ РУСКИТЕ *** ТАМ, ХМ РАЗБРАХ ЗАЩО ТОЛКОВА ПРОТИВНИЦИ НА ЕВРОТО ИМА ТУК ПЛАТИЛИ СА НА ФИЛИТЕ ДА СЕ ВЪРЖЕМ ЗА РУСКАТА РУБЛА, АЗ НЕ ИСКАМ.

45

Кърлежи

преди 6 години

Вчера се разхождам по улиците. Гледам по дърветата разни листчета. И си казвам: Я, май ще пръскат за кърлежи. А то, щяло да има първомайски протест.Много са алчни тия социалистите. Все да заграбят властта мислят.

44

Анонимен

преди 6 години

Свършват източниците за крадене,единственият вече крупен такъв е,"ЧАКАЛНЯТА"(еврозоната е само предлог)!Там,КЪДЕТО НЯМА ДА ИМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ,ще падне борда,ще се обезцени лева,кото ще донесе колосални далавери на "някои" и ще започне бясно и безконтролно теглене на заеми!!!КРАЙНАТА ЦЕЛ Е "ГРЪЦКИ СЦЕНАРИЙ", ТОТАЛЕН ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА,И ОКОНЧАТЕЛНОТО И ПРЕВРЪЩАНЕ В ЗАЛОЖНИК,УПРАВЛЯВАН САМО ОТ БАНКИТЕ, ИЗКЛЮЧЕН ОТ ВСЯКАКВА ПОЛИТИЧЕСКА СУБЕКТНОСТ!!!Една реализирана глобалистка технология!!!

43

Анонимен

преди 6 години

Я някой гербав умник да ми обясни, след като приемем еврото, и естествено всички шефове разделят заплатите на служителите си на 2 (700лв. = 350 евро), ТО КОЕ БИ НАКАРАЛО търговските вериги, ЕРП - та, Гинки, топлофикации и пр., да направят същото???

42

Гробокопач

преди 6 години

ГЕРБ с въвеждането на еврото постигат две цели - ликвидират последният символ на националната българска държавност (Конграчулейпънс) и си осигуряват още няколко мандата управление, на провинция "България". Защото израз от рода "проблемът на Гърция е в правителството и политиката на правителството", какво ви говори? Говори, че ГЕРБ ще наложат еврото с диктатура, а стабилизирането му, пак с диктатура. До 2030-та България, не трябва да я има (Ротшилд).

41

Анонимен

преди 6 години

55, ТОВА ЗАЩО, 1000ЛВ ЗА 1 ГМ 1997Г, А ПОСЛЕ 1999 Г 1 ЕВРО- 1.95583 И ТАКА БЕЗ ДА МРЪДНЕ 19 Г, В БНБ ИМА ЕДНИ 47 МИЛИАРДА ЛЕВА КОИТО ПОДПИРАТ ВАЛУТНИЯ БОРД, КАКВО ЩЕ СТАНЕ КОГАТО ПРИЕМЕМ ЕВРОТО ЛИХВИТЕ ПО ЗАЕМИТЕ ПАДАТ И БИЗНЕСЪТ СИ ПОЕМА ГЛЪТКА ВЪЗДУХ, ТА НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТОЧНО БИЗНЕСМЕН ДАВА ТАКИВА ЧЕРНИ ПРОГНОЗИ,ЗА ПРОПАДАНЕ СЛЕД ПРИЕМ НА ЕВРО НЕ ВИДЯХМЕ, НО ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА Я КОНСУМИРАХМЕ И ТУК И НА ИЗТОК ПО ЕДИН СЦЕНАРИЙ.

40

до 40

преди 6 години

Ти си доста далеч от действителността. В момента купуваме в евро и продаваме в евро при международната търговия с Европа. Какво ще се промени във фактурите и преводите - нищо. 99% от коментарите са на личности, които нямат задълбочен поглед по темата, но си мислят, че знаят нещо. Това е един от проблемите на българите - не са специалисти по нищо и затова не вярват на професионалисти. Този човек е бил зам. министър, но пак е никой за вас и го игнорирате.

39

Професор Тюхчеф

преди 6 години

За да въведем ?-то или трябва икономиката ни да се изравни с тази на ?-зоната или тази на зоната да се изравни с българската, и не виждам вероятност това да стане- така че "спете спокойно деца".