16

'..,'

преди 6 години

насила хубост НЕ става.само не мога да разбера защо тия уж европеици не са учили ИСТОРИЯ .е да заплатите са им направо свреъхчудесни зашо ли трябва да мисл.ят

15

евро-простотия

преди 6 години

трай коньо за зелена морава

14

Анонимен

преди 6 години

Преди 6-7 години бях за дестина дни в Гърция и престоя ми съвпадна с един бойкот на голяма верига хранителни маркети. По тв и радиа имаше призив всеки да прецени би ли пазарил от веригата тъй като са ги изловили в некоректност към потребителя. Три дни празни паркинги и маркети и ония клекнаха. Не ми направи впечатление гърците да се гътнаха от глад, но нашите "пеликанчета" о това не е евроатл.... дрън дрън бля бля.

13

PD

преди 6 години

Темата е дори геополитическа. Развитието на северозападната технологична цивилизация, се крепи на евтина храна, от по изостаналите индустриално държави и частично производство на индустриални заместители, за да храни индустриалните си работници. Финансово, баланса е изместен по посока, на индустриалното производство. И понеже, бизнес моделите нямат граници, вече и в не толкоз развитие индустриални държави, храна се произвежда с модерни технологии, изместващи количеството за сметка на качеството.

12

Смешки

преди 6 години

Решението е много просто ментаците се удрят със 100 процента ДДС и стават непродаваеми. Ама се иска мерак а не голи думи.

11

Партиен член

преди 6 години

Заслугата е на вишеградската четворка.Сега нашите ще се опитат да ни убедят че заслугата е и наша.Най много в подкрепа на чуждите компании беше ухиленият президент нарекъл се някаква си пастирка.

10

Анонимен

преди 6 години

Пишете че ядем бок-лу-ците на Европа а не казвате нищо за нашите които и животните не искат да ги ядат.Въпроса за забрана на палмовото масло и трансмазнините мисли ли някой да го постави на дневен ред или ще си го караме както си е.Да не говорим за вредните оцветители и консерванти които доказано водят до рак,някой да вземе отношение или и това си остава.Е, тогава ще го караме на плодове,зеленчуци,боб и леща,това по-става за ядене.

9

Щерю

преди 6 години

С две думи - очаквайте по- високи цени на хранителните стоки - пък качеството - накрая все същото...

8

Анонимен

преди 6 години

Татко ще ти купи колело,ама друг път..същото като приемането на еврото!Лъжливи брюкселски бюрократи

7

затова

преди 6 години

затова изберете домашното/българското :)

6

Щерю

преди 6 години

Ха сега и заплатите колкото в ЕС...

5

Анонимен

преди 6 години

Дотогава в колонията,ще продължават да се продават всички видове *** на господарите...

4

Анонимен

преди 6 години

Като си натрупате отровите не само в храните,но и си замърсите водата и земята,ще ви питам какво ще ядат и пият поколенията след вас!

3

Анонимен

преди 6 години

Самия факт,че на различните държави се отпускат различни суми субсидии,говори за дискриминация.Самия факт,че тези субсидии отиват в ръцете само на определени хора от мафията,а не достигат до нормалните селскостопански или дребни производители и се иска рекет да ти пропуснат проекта,говори,че няма реално производство и реална конкуренция,а всичко е мафия.Докато Европа не подкрепи средния и малък бизнес,а крепи мафията,няма да е реално конкурентна.

2

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо да изядем цялата произведена гмеш

1

Оооох,

преди 6 години

Пак- трай коньо! Дано сме живи да видим..