16

Димитров

преди 6 години

До Анонимен 15Това се финансира от Европейският съюз...не от твоите мижави данъци бре аймак !

15

Анонимен

преди 6 години

А така, аз си направих изолация на къщата за 20 хилки без грам държавно участие, ама видите ли, дайте да дадем едни 2 млрд. от собствените си данъци, за да подкрепим програмата на герб. Аз не съм искал нищо от държавата, ама трябва да я издържам. Житейски парадокс.

14

бай-Кольо

преди 6 години

До Анонимен 12...не го санирай,това си е твой избор..дали ще си на парно,на ток на твърдо гориво също. Апропо...някой да ти я опрял желязо в челото,м?! Не...нали..стой си в панелката докато се срути,щом искаш.

13

Анонимен

преди 6 години

на 70/80 лв квадрат че то асфалта по АМ Тракия е по евтин бре Боко,имам познати с малки фирми де го работят на 50лв.

12

Анонимен

преди 6 години

И кво като санира още в София като парното пролет пак е стотици левове... кво печелим?

11

бай-Кольо

преди 6 години

Преди повече от 50 години много хора си купиха 100 кв апартаменти за по 6-7 хиляди лв. В същото време си купуваха чупените лади за по 8 600../тези които имаха вноски/,за останалите цената набъбваше с още 50 %. И сега точно тези същите искат да им ги санират безплатно.....ти и наглеците !

10

Анонимен

преди 6 години

Това някаква шега ли е? Правителството планирало в следващите 25 години..... Тия за безмъртни и вечно избираеми ли се имат? Това и бай Тошо не си го помисляше даже.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6И откъде накъде с пари от бюджета ще ремонтират частни жилища?Останалите както винаги да го д.ухат.Не можеше ли с тези 2 милиарда да се ремонтират пътищата,по които карат всички българи?

8

Анонимен

преди 6 години

Това е най-скъпият стереопор в историята.

7

Анонимен

преди 6 години

Досега са отишли 2 млрд лева, а санираните блокове в много градове се броят на пръстите на едната ръка. Признават и лошото качество. За мен това си е пладнешки обир, а казват на учители и пенсионери, че нямало пари, затова не им повишавали доходите. И ако това не е кражба+умишлено държане на народа беден здраве му кажи.

6

Анонимен

преди 6 години

Отличниците Бургас и Благоевград са неузнаваеми кой каквото иска да си говори и заедно с новата инфраструктура "все едно не си в България"!

5

Анонимен

преди 6 години

Радиация излъчва Гранита и урана.Гранитът е основна част на бетона и пясъка. Силно радиоактивни в България са всички планини, а даже и височини. Не съм чул някой да е прекалил с радиацията от качване на връх Мусала или поход Ком-Емине.

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРадиация от изолация ли бе???

3

Анонимен

преди 6 години

Не се хвърляйте толкова на това саниране, защото има слухове че санираните стени излъчват радиация!Бабите ви все в санирани къщи са живели!Народа така се е разглезил и разлигавил напоследък, че направо нямам думи! Види, не види, някоя глупост, и бърза да я направи, щото била модерна... А дали няма вредни последици, няма значение

2

Анонимен

преди 6 години

Само изгерберастял, може да нарича облепяне на сграда със стиропор, от необразовани неграмотници, саниране. При всеки един вятър хвърчат стиропори, но по заповед на банкянския еднокнижник, медиите които са на сто и двадесето място по свобода на словото, не говорят нищо. А буби гуши кинти и то яко.

1

Алов

преди 6 години

Хаха в София не могат да се разберат компаниите и да разделят лъвския пай