76

опетков

преди 4 години

До Аман Камунягите кръв пикаят. Защо Станишеф не направи нещо за народа, когато парите се сипеха в бюджета преди кризата.Тези 2 мллрд щяха добре да им дойдат ако бяха на власт. Герб им издърпа черджето изпод краката. Във всички бивши соц. страни направиха подобно безплатно саниране, в БГ дори закъсняхме.

75

опетков

преди 4 години

Авторите, защо слагате "безплатни" в кавички?

74

Аман

преди 5 години

Стига с тоя пръдлив герб бе! На кой още не му е ясно, че всичко е пари!

73

Специалиста

преди 5 години

Те дори с таз мазилка ще се разпаднат. Направо го гътай целия и строй по модерен блок. Хората ще живеят на улицата докът приключим и тогава ще се радваш на апартамент с джакузи вътре и със специалена мивка коят ти пуща биричка и апартамента кат му изгасне тока може този блок да краде ток от друг блок от друг квартал койт има ток и така си краде докът не изгасне тока на другия и на покрива на блока ще има диско клуб със светлини и с дансинг пяните се мятат от покрива и ти им зимаш апартамента.

72

От село

преди 5 години

А като ще плащаме всички, моята къща защо не я санираха? Има пари за жилище няма пари за саниране. Чист узаконен ГРАБЕЖ!!!!!!

71

ВАЛЕРИ ПЕТРОВ

преди 5 години

Излишно е да казвам ,че шранговете са сменени от край до край,козирката също е хидроизолирана ,а вратата за мазето е метална със секретна брава ,/по-красиво е/.Следващата стъпка е да облицоваме с антиглисингов и високо-устоичив на износване гранитогрес, както стъпалата отвъншната страна ,но също и колоните от двете страни на входната врата ,входното антре ,цокъл до към 1 метър и стъпалата до първа площадка до асансьора .За входното антре поръчахме красиви плотове за кореспонденция и табла за об

70

ВАЛЕРИ ПЕТРОВ

преди 5 години

Ние сами си санираме.Най-напред хубаво направихме покрива ,след това входната врата е алуминиева с ел.брава и нова домофонна уредба.Дограмата на стълбището е широкопрофилна и никакво подзидване ,същия светъл отвор,след това събрах всички моб.и интернет оператори и прокараха много широк кабелен канал от голе до долу и с по-малки скриха кабелите до абонатите.На края добра фирма опакова входа ,шпаклова го,но целия и го боядиса ,както и перилата и асансьорните врати и сложихме по 1 картина на етаж

69

:)))

преди 5 години

Благодаря ви софиянци, че ми санирахте апартамента с пари от вашите данъци.

68

DADA

преди 5 години

Това не е саниране а изолация... едно саниране включва стирпор, замазка и нови прозорци...

67

Динко

преди 5 години

Аз съм против данъците ми да отиват в разкъртени,миришещи на манджа панелки!

66

БГ реалност

преди 5 години

Този анонимен форум се е задръстил от разбирачи по всичко. Всеки плюе и маже като в махленски клюкарник. Честито на хората успели да направят сдружения и да се възползват от програмата! А злобните и завистливи душици още дълго ще вият като *** по сайтове и медии.

65

afg

преди 5 години

Да "обновиш" сграда, не значи само да я запечаташ и украсиш външно с найлон. Това даже ще има точно обратното на здравословен ефект, защото запечатаната влага и предстоящи течнове в сградата водят до образуване на плесени - изключително опасно за здравето. Първо трябва да се обновят напълно всички инсталации в сградата, покрив и т.н.Докато са на старата мазилка и дограма влагата не остава затворена.

64

Анонимен

преди 5 години

До активистите на ГеП във форума: парите са държавен ЗАЕМ от Банката за възстановяване и развитие. Знам ви умствения капацитет, затова ще го повторя. Парите са ЗАЕМ, който държавата трябва да ВРЪЩА от бюджета. Повтарям ВРЪЩА ОТ БЮДЖЕТА. Същото мога да потретя и за почитателите на БСП, ДпС, и "патриоти" - все и....ти.

63

а

преди 5 години

а в Разград имат ли Тополофикация. Как се отопляват тези хора. Или само в София имат право на топло?!

62

Анонимен

преди 5 години

Безплатно,Безвъзмездно?!?!Всичко това се плаща от нашите данъци- щеш не щешТикварите са с половин милиард напред похарчени пари,без да са самира нищо

61

de

преди 5 години

ясно е че софиянците плачат за саниране от държавата. Нищо, че са с най-високи заплати и са се събрали най-умните там. Обаче без държавата не могат един блок да санират сами. Ще им излезе по 3-4 хил на апартамент. Явно Бойко и софийския жилфонд ще оправя.

60

Анонимен

преди 5 години

Който не вярваше сега ще повярва, че безплатни са само мечтите. От 2 милиярда дадени за т.н. Саниране, поне един е откраднат по различни начини. Тлъста плячка за Бачо Буби и Шайката. Отново същата песен но с нов припев, съучастие на санираните. Значи излъгания и окрадения ще си доплаща кражбата. Да живей ГЕРБ, Гражданско Единство за Разрухата на България.

59

ОПОРНИ ТОЧКИ

преди 5 години

КОЛОТО Е ПО ЗЛЕ ЗА ХОРАТА И БЪЛГАРИЯ - ТОЛКОВА Е ПО-ДОБРЕ ЗА БеСеПе-то ! ПЛАТЕНАТА ЧЕРВЕНА ТИНЯ МАСОВО СЕ Е ЗАЕЛА ДА ХУЛИ И ПЛЮЕ ПО АНОНИМНИ ФОРУМИ КАТО ТОЗИ. БЕЗКРАЙНА ЗЛОБА И ОМРАЗА КЪМ ВСЕКИ И И ВСИЧКО КОЕТО НЕ Е ЖИГОСАНО КАТО ТЯХ С ЧЕРВЕНА ПЕТОЛЪЧКА НА ЧЕЛОТО !

58

debil

преди 5 години

kak upadqka nabg shte zapo4ne ot vidin i shte obhvane zqla bg.namerete q i 4etete.

57

debil

преди 5 години

gospoda,upravlqvashti,vie vodite genocid sreshtu sobstveniq si narod.izpqlnqvate ukazaniq ot bruksel i gonite sobstveniq si narod ot rodinata im.kato primer vi davam vidin.tam vseki ve4e e gotov da eimigrira.horata vav vidin ne sa tolkova naivni ,kolkoto vie gi prestavqte pred ostanalite bqlgari.i za svedeniq na vsi4ki bqlgari,dqrjavata e tazi koqto umishleno spira razvitieto na raiona,za smetka na drugi raioni.ima napisana kniga ot grqcki avtor ot predi 50 godini v koqto pishe kak upadqka na b