38

Анонимен

преди 6 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ВЕРОЯТНО СА СВЪРШИЛИ КОТКИТЕ, ПЛЪХОВЕТЕ И КУЧЕТАТА, ДРУГОТО Е ВТОРОСТЕПЕННО И ПРОПАГАНДА, ДА ДЕ АМА И ТЯ СВЪРШВА КОГА НЯМА С КАКВО ДА ЗАЛЪЖИШ ГЛАДА. ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ ЗА ГЛАДОМОРА, НЯКОИ ПРАВИТЕЛСТВА ГО НАРИЧАТ ГЕНОЦИД ОТ СТАЛИН НАД ЧАСТИ ОТ УКРАЙНА С ПРЕОДОЛЯВАЩО МЕСТНО НАСЕЛЕНИЕ ПРЕЗ 1932/33Г ХОРАТА СА УМИРАЛИ ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ- ЗАГИНАЛИ СА МИЛИОНИ- ЗАПАЛЕТЕ СВЕЩИЧКА В НАЙ БЛИЗКАТА ЦЪРКВА И СЕ МОЛЕТЕ ДА НЕ НИ КУПЯТ КАКТО КАЗА ТОЛСТОЙ ЧЕ ВЕЧЕ СА КУПИЛИ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ.

37

Сокол 9

преди 6 години

37 За сега Ким се съобразява и спира ядрената програма

36

Анонимен

преди 6 години

До 37Необразован. Прочети , че нямаш право да създаваш ядрени оръжия. Все едно аз да почна да правя оръжия в мазето и да продавам . Дали ти ще ме защитиш със същия пламък в очите ? Има си световни закони и трябва да се спазват. Никой не те пита дали искаш. И сз трябва да спазвам закони тук...Не съм ги правил аз ?

35

Сокол 9

преди 6 години

Северна Корея ще се откаже от комунизма преди България

34

Анонимен

преди 6 години

В този сайт собственост на сем Блумбърг само под тази тема ,ей тата набързо за секунди бяха изтрити половината коментари,въпреки,че нито един от тях не беше с нецензорни и обидни изрази..Просто коментарите бяха на мислещи хора на които им е ясно,че СК и лидера и Ким направиха това което е нужно да си запазят суверенитета и независимостта и световния жандарм САЩ да клекне и да започне да се съобразява с тебе,а нужното е да станеш ядрена сила и да имаш ядрени носители-ракети.

33

Анонимен

преди 6 години

До 35Бил съм там на екскурзия и ЮК е уникална . Толкова е напред, че остарелия ти ТКЗС-ски мозък няма да може да го асимилира. Изобщо не знаеш, какво говориш. Като някой индианец ми звучиш. Пий си там огнената вода, която си варил на казана на село и не се излагай.

32

до 34

преди 6 години

А ти защо не отиваш във Южна Корея дрогарю, вместо да даваш акъли стягай чемаданите и заминавай за демонокрацията, защо не отиваш ?

31

Анонимен

преди 6 години

До 32Пропаднал ти е мозъка отдавна. Седиш в ЕС и лаеш. Отиди да живееш в някой режим , като си голям мъж. Или си мъж само по казармен документ, а вътрешно си нежен ? Такива, като много ...на думи силни на дела 0.

30

Анонимен

преди 6 години

ВСЯКА СТРАНА КОЯТО СЕ СДОБИЕ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ Е ДЛЪЖНА ДА ПОДПИШЕ ДОГОВОРА ЗА НЕРАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ДОГОВОРА ДНЯО.КЪМ 5-тЕ ЯДРЕНИ СУПЕРСИЛИ ПОСТОЯННИ ЧЛЕНКИ НА ООН В ЯДРЕНИЯ КЛУБ СЛЕД ТОВА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ ИНДИЯ,ПАКИСТАН И ИЗРАЕЛ,А СЕГА ВЕЧЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ СЛЕД УСПЕШНИТЕ ЯДРЕНИ И РАКЕТНИ ИЗПИТАНИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОКАНЕНА В ЯДРЕНИЯ КЛУБ ,КАТО СЕ ОЧАКВА ДОГОВОРА ДНЯО ДА БЪДЕ ПОДПИСАН ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА НА ЛИДЕРИТЕ НА САЩ И СЕВЕРНА КОРЕЯ./

29

Анонимен

преди 6 години

Пропадналите демонкрации си п.люха в су.рата! Нали наложихте 1001 санкции на КНДР, нали Ким бе комунист, тиран-рекс, наврял бедния народ по землянки и хранещ го с трева само по празниците и пр.истински хибридни новини?Излагаме се!

28

Анонимен

преди 6 години

Браво на САЩ. Втората стъпка ще е свърши ...народа му :))

27

антисоросоид

преди 6 години

Сто процента сега терористичните организации на мър ша та сорос ще се сктивизират в Южна Корея за да няма обединение и мир.

26

Анонимен

преди 6 години

Ким не е ***, ще унищожи една две бомби, но няма да унищожи всички, само да докопа парите на Ротшилд. Hе може ли и Cеверна Корея да си живее от заеми и да си печати мангизи дорде дръпнат 30 трилиона и да догонят краварите ще минат няколко десетки години, а през туй време той ще си купи по-модерни оръжия и ще си напраи по-модерни ядерни бомби с еврейски пари. С техните камъни по техните глави.

25

до 28 Въпросче

преди 6 години

Кскво за рашките ? На тях едобре това да няма война до техните граници но за САЩ това хич не е добре, няма как сега да продават скъпи боклу ци на Южна Корея и Япония.

24

Анонимен

преди 6 години

Тя па една война, беги-мани. Като кандидатстване в български техникум... По документи :)

23

Въпросче

преди 6 години

До Анонимен 25Краварите ясно, а нещо за рашките,а? Май и те получиха шут изотзад!:)

22

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е двете Кореи да се помирят, но ме боли друго. Защо Тръмп постоянно говори за комуниста Ким, тиран и върл деспот, дето е заплаха за цялата галактика и скоро ще се среща с него, а не бръсне за сл.ива наш Дон Боко Али Баба, баш демокрад и цар на стиропора? Дори на една закуска не го покани, та нашия управлява и е прецедател на целокупното ЕС! Не е хубаво така да се отнасяш с най-верните си слуги!

21

Анонимен

преди 6 години

Браво на Ким поредния голям шут право във краварските сурати, окупаторите вън от Корейския полуостров, защото са пречка за мира. Ким откак каза на Тръмп да си сяда на разпрания дирник пред очите на целия свят и резултата не закъсня мир и обединенине напук на краварските рептили.

20

факт

преди 6 години

Оставете хората да се разберат те са един народ,външната намеса само проваля мира.

19

нали

преди 6 години

До Анонимен 21При тебе в психиатрията не пускат....