58

Анонимен

преди 6 години

Преди доста време прочетох някъде прогноза за обединението на Корея и че точно там ще се случи второто пришествие.Звучеше ми абсурдно ,но ...неведоми са пътищата Господни.

57

Анонимен

преди 6 години

Скоро върху стоките за евроатлантици и натовци ще пише: Произведено в Северна Корея.

56

Анонимен

преди 6 години

До 58И като се събуди си същия смешньоо :)) Кво унищожение виждаш ... Как се унищожава държава с такава армия и оръжия . Подкрепяна от всяка циливизована държава.

55

Анонимен

преди 6 години

Аз не разбирам нещо тука сега... нали щяха да унищожават САЩ ?Не щяха, а ще ги унищожат! Ако краварите не се самоубият преди това.

54

Анонимен

преди 6 години

Те може да спрат войната за да се вдигнат санкциите евентуално но за обединение и дума не може да става защото никой няма да отстъпи да мине от един режим на друг. Особено пък Северна Корея..

53

Анонимен

преди 6 години

Аз не разбирам нещо тука сега... нали щяха да унищожават САЩ ?

52

следва

преди 6 години

скоро КНДР ще поискат членство в НАТО

51

Анонимен

преди 6 години

САЩ няма да допуснат мир НИКОГА. Империята на злото не спи. Ако пък се скалъпи някаква поразия тя ще е като престъпния преход и северно корейския народ ще види глад и бедност каквато на са си и представяли че може да има.

50

Анонимен

преди 6 години

44, прав си ДИСКРИМИНАЦИЯ Е - САЩ СА ПОМОГНАЛИ НА ЮЖНА КОРЕЯ И СА ДИСКРИМИНИРАЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ- САЩ СА ДИСКРИМИНИРАЛИ И ГДР- САЩ ПОСТРОИХА ЕДНИ ВИСОКИ СТЕНИ И РАЗДЕЛИХА ГЕРМАНИЯ НА ДВЕ, А ПОСЛЕ КОГАТО СРУТИХА СТЕНАТА РАЗДЕЛЯЩА НА ДВЕ ГЕРМАНИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ГЕРМАНИЯ БЕШЕ В ШОК КАТО ВИДЯХА ПЪЛНИТЕ МАГАЗИНИ И ВИСОКИЯ СТАНДАРТ, ТА ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ ПЛАЩА ДЪЛГО ВРЕМЕ ЗА ДА ИЗРАВНИ СТАНДАРТА СЪС ЗАПАДНА- ТОВА СЕ КАЗВА ПРОПАГАНДА, А ФАКТИТЕ СА ТОЧНО НА ОБРАТНО- ТА ПРАВИЛНО С ДИСКРИМИНАЦИЯТА.

49

Анонимен

преди 6 години

До 44Е ти майтап ли си правиш бе ? ХахахаййаЗначи уж САЩ били лошите , а да помогнели на СК след войната ? ХахахахаххаВъпроса е защо Китай и Русия не помогнаха на СК 60 години ? Нали уж те са добрите за СК ? Кви нагли типове сте само ... Второ никой не е гласувал за режима той идва с преврат и оръжия ! Трето СК ..напада ЮК ...А не обратното.

48

Анонимен

преди 6 години

Да разбирам ли че великото и крайно унищожение на САЩ се отлага?

47

Хмм

преди 6 години

Говорите си за обединена Корея, а я си представете единен азиатски икономически съюз с все дръпнати вътре... тогава и Вова и Тръмпи ще има да смучат малкия жълт биберон...

46

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9Как са помагали, когато Германия унищожи цялата промишлшеност на Русия от ВСВ само САЩ останаха незасегнати, защото си траеха. Hа западна Германия краварите помогнаха а на Източна Германия не помогна никой не е ли видна разликата нямам спомен Северна Корея да е била част от Съветския съюз но ти явно добре помниш това, защото четеш от учебника на Сорос.

45

Щерю

преди 6 години

Май Господ му се е явил на сън на Ким Чен Ун...

44

Сокол 9

преди 6 години

44 нали понагаше Съветския съюз на Северна Корея. Те са същото са.о че в азиатски образец като ГДР И ГФР В ЕВРОПА

43

До 41

преди 6 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ВЕРОЯТНО СА СВЪРШИЛИ КОТКИТЕ, ПЛЪХОВЕТЕ И КУЧЕТАТА...Не вярвай на комунистическата пропаганда! Котките, плъховете и кучетата отдавна свършиха, после ориза - помниш ли 1989 , първият демократичен в-к 24 часа "Оризът в КНДР свършва до седмица!"?Оттогава корейците минаха на камъни и трева. Интересно, това им се отрази много добре! Бяха 18 000 000, сега са 25 000 000. Странно! Може би защото живеят в землянки?

42

Анонимен

преди 6 години

Ким мачка!

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41 А защо не казваш, че до 1945 СК е окупирана от Япония и японците смазват цялатa промишленост и селско стопанство на корейците защо не казваш това ? Hа ЮК краварите помогнаха после след войната , а на СК не помогнаха, защото били комунисти Tова не е ли дскриминация ? СК е 75 год със санкции и тръгна от нулата днес СК е ядрена държава, а Южна Корея дължи всичко на краварите и е техен васал.

40

Анонимен

преди 6 години

Нов удар по Рассия.

39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Някой си прави сметките без кръчмаря. А кръчмаря трябва да се попита "Може ли ?", но на китайски. А отговора ще го получи на руски !