16

Анонимен

преди 6 години

Този Тома Биков, пропаднал актьор, е един от най-безполезните депутати в това НС.

15

Винету

преди 6 години

Ха-ха, един червендалест анонимник се е изпразнил безидейно няколко пъти. С тъппи коментари няма да изкараш бесепарите пред ГЕРБ - и следващите избори ще ги загубите.

14

Бсп са гадове

преди 6 години

Яловата БСП/БКП пак се опитва да яхне всяка коза, която тръгне нанякъде. А бе, лузъри, не разбрахте ли, че с гадости, интриги и евтин популизъм власт няма видите.

13

Анонимен

преди 6 години

Кой е дежурен ""ДНЕС"-таткото или щерката?А Йончевата,къде се дяна?

12

Анонимен

преди 6 години

Биков, хората с увреждания не дойдоха "да си поговорите", а защото от години проблемите им не се решават! А за какъв технически проблем говориш? Да не би председателстващият да е робот и му е отказала главната електроника? Ами сменете го или го поправете!

11

Анонимен

преди 6 години

Рядко но се раждат гнусльовци като този, като Тоньо Трудовака, Спас Гърнето, писал ли писал оди за БКП, като онзи дето унищожи Напоителни системи, пребиха го с тръби, две дела му заведоха за разрухата. И къде са тези красавци, всички ги прибра Шайкаджията, да му се фърлят на амбразурата и пазят ли пазят. А те като палашчета, верно или неверно, скачат и лаят, защитават. Онзи Тоньо ги нарече крадлива Шайка, Биков го вкара в затвора, Гърнето му пее революционни песни.Подобия на хора за Жълти стинки

10

То6

преди 6 години

ДА, ТЕ СА ЗАД КРАДЦИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ. пОГЛЕДНИ ТОЗИ, ЗА ХЪРСЕВ НЕ ПИТАЙ. АБСОЛЮТЕН ДАЛАВЕРАЖИЯ И ЛЯЛАЖИЯ.

9

Анонимен

преди 6 години

Егати наглата гербаджийска сrан! Изгавриха се с хората с увреждания, а сега наглеят!

8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

И това, ако не е саботаж... - отказваш поста шеф на Парламента... - а след това не харесваш никого и искаш оставките им... - тоя път сори... - няма да им се получи...

7

Анонимен

преди 6 години

Сега да чакаме изявите и на Тоню Трудовака и Спас Гърнето.

6

позитано 20

преди 6 години

За 10 г. разбрахме, че си можем без паразитната БСП.Не се умориха да искат. Докато бяха на власт не дадоха нищо.Бойко се справя добре и държавата върви напред.Умните хоро виждат истината. А комунистите мечтаят за Русия и Евразия. Ама там не остана почти никай. Русия е сама срущу цивилизования свят. С Путин не скъсаха с болшевизма и имперските си амбиции. Кво да праиш? Народ обречен на мизерия.

5

Анонимен

преди 6 години

Тома Волов пак се изходи на мегдана.

4

Анонимен

преди 6 години

Защо е спрял инвалидите да влязат в парламента? Какво ГЕРБ се страхуват от инвалидите ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Е как няма да са твърдо зад някого от техните. Всички са като Матросовци.Дори за оня толстолоб от Хасково щяха да се изпотрепят да го защитаваВъпреки, че цяло Хасково знае за делаверите му.

2

ТОЯ неуспял актьор

преди 6 години

явно е решил да седне на стола ЦЕЦО РАПОНА

1

Анонимен

преди 6 години

Онзи ден ГЕРБ пак намериха шуробаджинащина сред кметовете на БСП, а защо никога не откриват сред своите ... там сигурно няма .... ХА-ха-ха!