13

Анонимен

преди 6 години

Крим е анексиран незаконно от украинеца Хрушчов, когато е диктатор на Съветския съюз. Не се прави референдум в Крим. Запада днес много тачи делото на съветския украински диктатор, който закара ракети в Куба. Запада е необразован, простее и има умствено заболяване.

12

Аз

преди 6 години

Аз пък призовавам Борисов да призове всички Евроатлантически лидери да се самоотстранят поради непризнаването на Крим за част от Руската Федерация.Разбираемо е объркването на всички неславянски народи - все пак те няма как да си преведат значението на думата У-краина

11

Неразбрал

преди 6 години

А защо в либералния алианс членуват етнически партии?

10

House M.D.

преди 6 години

Ханс е прав! Русия незаконно е окупирала Крим, защото той е български. Окупацията продължава вече няколко века.

9

Ха-ха

преди 6 години

Не им ли омръзна този Крим. С него въпроса е приключен. Украинците свещ трябва да палят на Путин че още имат излаз на Черно море :)

8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борисов неведнъж е доказвал, че сам взема решенията и не се влияе от странични фактори... - последно станахме свидетели как защити нашия сънародник от Добрич от КОЛ центъра... - друг е въпросът, че Волен Рубльов наистина заслужава да бъде отстранен...

7

Циник

преди 6 години

Не ме интересува какъв е Сидеров - и дали е прав или не - но друго ме смущава - всякаква cволoч се бърка във вътрешните работи на България - и оспорва законността и легитимността на избирателя у нас.Политика - на кокъла и сопата!

6

Анонимен

преди 6 години

Ханс, къв си ти бе, марш от тук. В България сами си решаваме с кого дружим и кого отсраняваме, а не някакъв си нагъл Ханс и неговите англосаксонски приятели. Напусни, Ханс!

5

zeus

преди 6 години

За едно няма спор, Сидеров излезе най-хитър: хем е във властта, хем мези с руска водка и хайвер. Жалко само, че уби националистичната идея в България...

4

русофиль

преди 6 години

България е част от русия

3

Анонимен

преди 6 години

Драги ми Ханс,а Борисов кой да го отстрани,затова,че сме най-корумпираната страна в Европа?

2

ктт

преди 6 години

И аз не съм съгласен,че Крим е част от РУСИЯ,Защото Украйна е част от Русия

1

Анонимен

преди 6 години

Къв Сидеров бе малоумниккккк всички са за отстраняване всички 240 до един, тия боклуцииииии 30 години крадат и никой не може да ги спрреее а народа толкова е простттт че си е дал дупеттоооо и мълчи и търпи. МАЛЪК НАРОД НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА МНОГО ***.