73

Владо

преди 5 години

Къде са сега протестиращите срещу думите на руския патриарх?

72

Мунчо

преди 5 години

Ханс ван БаНален, се е объркал! Явно си мисли, че е сред своите педофили и третополови ***!

71

ivailo

преди 5 години

Тоя разпенен алкохолик що не си гледа работата, а се занимава с нас ?

70

Долфи

преди 6 години

Ханс ван Баален е нагло и тъпо парче.

69

Гостът

преди 6 години

Какво ще отстрани ?! Да си ходи този Борисов и отвратителната му партия с крадливите му съпартийци !

68

8

преди 6 години

Технически няма как Борисов да отстрани Сидеров - той няма нито министри, нито зам министри в правителството. Кого ще отстрани? Може единствено да се откаже от депутатите на атака и да остане с малцинство

67

АНОНИМНА

преди 6 години

Аз настоявам тоя КарадайЪ наши журналисти да престанат да му пишат фамилията с Ъ накрая,защото в българския няма дума,която да свършва на Ъ По какъв път евроатлантически или друг ще върви България К. не го засяга. Що за наглост е да каже "ГЕРБ трябва да обясни на нас, на ЕС и НАТО какво е бъдещето на България? Ердото иска да ни анексира скоро ли? Вожде,защо сега мълчиш?. А Аз пък искам ,,Света София" да си стане пак църква, а не от музей-джамия.В Крим си имаше референдум, така са решили хората

66

ТеооГеоо

преди 6 години

Сидеров от доста години говори за това което се случва около България и по света.....ГОВОРИ ИСТИНАТА , БЕЗ СТРАХ , ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ПО-ЕДРИ И НАХАКАНИ , КАТО МУТРАГЕНА Б.Б. ОТ Банкя , така че Ханзи да си Е*Е мамта....Нали така?

65

Анонимен

преди 6 години

Тоя Ханс защо не каже нещо за Косово, за Хашим Тачи, за когото цял свят знае , че търгуваше с органи, а болниците на Западна Европа ги купуваха и не питаха откъде са. Май думата "ЗАКОННОСТ" е много удобна да се прави гаргара с нея.

64

Велизар Хленчев

преди 6 години

БРАВО, ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БГ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ДА ЗАСТАНЕ ОТКРИТО НА СТРАНАТА НА ИСТИНАТА И ДА Я ИЗРАЗИ ГЛАСНО! СЪЩАТА ПОЗИЦИЯ ОТНОСНО КРИМ БИ СЛЕДВАЛО ДА Я ЗАЩИТЯТ И К.НИНОВА И ПРДЗИДЕНТА РАДЕВ, НО ТЕ СА РАЗКРАЧЕНИ МЕЖДУ РУСОФИЛСТВОТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И СОБСТВЕНАТА СИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ВЯРНОСТ...

63

Гражданска позиция

преди 6 години

Абе този Мустафа дето дори не се научи да говори правилен български ДГД! А евроамбриажа да не си вре гагата във вътрешните работи на България защото де факто и де юре е г-н Никой!

62

Пенсионер

преди 6 години

Хрусчов прави подарък на Украйна за вярност , Путин си взима подаръка. Абе руска работа.За това по далеч...

61

Я па я...!

преди 6 години

И президента, БСП и ДПС твърдят същото.

60

Анонимен

преди 6 години

Хрушчов дал, Путин взел. Така е в живота.

59

Анонимен

преди 6 години

Ако това не е намеса във вътрешните работи на страната ни, то какво е! Опищяхте света, че Патриарх Кирил бил размахвал пръст, макар че това беше откровена лъжа - всички гледахме ТВ! А това свинеподобно какво прави?

58

В

преди 6 години

ТОЗИ КОЛОНИЗАТОР ДА СИ ГЛЕДА СВОЯТА АРАБСКА СТРАНА,НАШИЯ НАРОД Е ТРУДОЛЮБИВ И ИМА 95 ПРОЦЕНТА СОБСТВЕНОСТ И СИ Е ПОСТРОИЛ ЖИЛИЩЕ С ТРУД И ПОТ,А ТЕ НИ ПРАТИХА С ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ ДА ИМ МИЕМ ЗАДНИЦИТЕ,УНИЩОЖИХА НИ ИКОНОМИКАТА ДА ИМ РАБОТИМ,НИЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ,НЕ ИСКАМЕ АКЪЛ ОТ ХОРА,ДЕТО САМО СА ИСКАЛИ, А НЕ СА ДАЛИ НИЩО НА БЪЛГАРИЯДА НЕ ГОВОРИ САМО ЗА КРИМ,А ЗА КИПЪР,КОСОВО,ЛИБИЯ, СИРИЯ,ИРАК, И Т.Н ГОСПОДИН ОТ ЕС

57

Paola

преди 6 години

Referendumite v Katalunia, London sa nezakonni, ama v drugi darjavi sa zakonni...

56

Анонимен

преди 6 години

До всички м а л о у м н и ц и дето реват ,че Крим е окупиран : WIKIPEDIAПрез 1954 г. Кримският полуостров е предаден в състава на "Украинска ССР. Широко разпространено е вярването, че това е станало по инициатива на съветския ръководител Никита Хрушчов в името на дружбата между народите на СССР."Та питам можеш ли да подариш нещо което не е твое ?????В Украйна правителството беше ли избрано .... новото с избори ли дойде... това не е ли преврат ????

55

Анонимен

преди 6 години

Да го пишат тогаз ляв либерал понеж то всички се делят на леви,десни и централни по схемите 4-2-4 и 3-4-3 или 2-4-4 с по 1 вратар да ги спре.

54

Анонимен

преди 6 години

Никога не ми е харесвал Сидеров,но той е българин и не трябва да допускаме това!Ако го отстранят от властта,губи имунитета си и може да го убият.Твърдо НЕ!Той е българин и не трябва да го предаваме,както ГЕРБ предадоха българите и подписаха документи срещу българите.За Крим пет пари не давам!Но на българите от Украйна - Крим,са им поставили специални кодове в паспортите и им създават проблеми,само защото са от Крим,точно затова патриотите говореха.