34

Георги

преди 6 години

Обикновено, когато държавата е абдикирала от народа и народа е поставен в условия на оцеляване на принципа на закона на джунглата /голямата риба изяжда малката/, се прибягва до сформирането на наказателни отряди от доброволци по райони. Справка действията на Стоил Войвода в Сливен, т.е. по-силния помага на по-слабия. Ами дошло му е времето да осигурим, ако не достойни то поне спокойни старини на родителите си !!!

33

Циник

преди 6 години

Я по-добре пак напишете историята на ромската Пепеляшка ( от вчера) - която извършва нечувания подвиг - да ходи на работа!А иначе - това са си "културни особености" на етноса - смирение , разбиране, търпение ...Скоро ще станат 3 000 000 ... и българските баби ще са кът!

32

Анонимен

преди 6 години

когато новината стане "тъмно зелен от малцинствена група е пребит в Златарица след опит за изнасилване на местна жителка", ще се оправим

31

Бай Иван

преди 6 години

Нали имате евроценности и демокрация ,какво ревете ,не е е евроатлантическо това ;) !?!?!

30

Вълнаро

преди 6 години

А за колко такива случаи не се разбира, хората от срам и обеззверение си мълчат. В населените места с преобладаващо цветнокожо население белите хора са подложени на невероятен тормоз. Факт, който се премълчава от продажните медии. Абсолютно ЗА увеличаване пределите на самоотбраната, много дядовци по селата имат пушкала и ще намалеят драстично индустанските набези. Ама после кой ще гласува драги зрители...

29

Анонимен

преди 6 години

Хайде на бас, че 36 годишния ром е закоравял рецивидист, но понеже ние сме общество от закоравели инфантили и вярваме в розови приказки за лека нощ, сме твърдо убедени, че той ще се поправи, ще го превъзпитаме с любов, разбиране и съпричастност.

28

Анонимен

преди 6 години

В Сърбия преди 2-3 години едно зелени се помислили за безсмъртни и пребили сърби. След 2 дни всички ги намери малко умрели в реката. От тогава зелени няма. Ерго, Бай Тошо им беше намерил цаката. В днешно време са ценни за един човек, който им плаща за да бъде избиран за пореден път. Без тях ще гледа МС по телевизията.

27

Анонимен

преди 6 години

И сега този 36-годишния ром, на колко ще бъде осъден - условна или 3 месеца в общежитие? Законите ни са смешни, то бива да си розова пеперудка, обаче това нашето е лудост, трябва здрава ръка и тежки наказания. Като не спазнат законите в дрънголника, ама не там се почесват целодневно, а яко бачкане, обществено полезен труд до припадък. Онези *** от БХК да им се затврят гнусните усти, а онзи гей съд в Страсбург да се бойкотира.

26

Анонимен

преди 6 години

Разрешиха да стреляш ако те доближи. Полицията и кметовете са корумпирани и искат пари.

25

е

преди 6 години

Време е АК-47 да запее своята песен...

24

Анонимен

преди 6 години

Медиите запълват на 90 процента новините си с криминална хроника.Е може ли при 7 милиона население и 5000 села да няма някъде престъпление?И хората четат и си викат-колко е страшно в България.Ама тук се живее много по-спокойно от много други държави.И да не помисли някой,че защитавам ГРОБ-престъпността е ниска въпреки некадърността на Боко и Радев.Ако бяха по-кадърни щеше да е още по-ниска.

23

Анонимен

преди 6 години

Днес бг, знаете ли, че мога да ви осъдя за дискриминация

22

Българин

преди 6 години

Мехурчета!

21

Анонимен

преди 6 години

Днес бг изтрива коментарите ми и питанията ми! Блокира ме когато питам съществени и нормални неща! Според днес бг не е нормално българските граждани да плащат данъци! Днес бг, да ви имам цензурата!

20

анонимен

преди 6 години

Новичок...........

19

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ ПЕНЯТ!

18

Анонимен

преди 6 години

"Пенчо Чанев обеща по-засилено полицейско присъствие и други мерки, които ще се обсъждат на среща между институциите през следващата седмица."абе не може ли просто да ги гръмнат или избесят, тая ***? бе що не им купят по един билет за Щатите?

17

LG59

преди 6 години

Ако имаше МИЛИЦИЯ а не Полиция резултата щеше да е друг!

16

Анонимен

преди 6 години

До като сме американска колония - така ще е! Мафия "горе", анархия и беззаконие "долу" - демокрация по американски!

15

Анонимен

преди 6 години

Селата около Нова Загора и Сливен са 90%с такова население чешмите им нямат кранове за спиране текат си в двора и по улицата