74

До осман

преди 6 години

Ти също пишеш на Български..роден си в България..явно не се смяташ за такъв ! Какво правиш тук тогава... все пак Турция е съседната държава ,не е на марс ..Бил ли си в Златарица ? ..'бил ли си в десетките малки градчета и села където живеят само пенсионери и много роми ?? Кой да ги бие .. Бабите ???

73

Анонимен

преди 6 години

67 Вкарай такъв закон и ще избие много лошонот другия край. Не само, че няма да се качат заплатите, аминще спаднат, зщаотониконом робството ще е легализирано.

72

Чичо

преди 6 години

Може ли едно предложение.Армията и без друго нищо съществено не може да направи,защо не дадат на тези наши много,,обгрижвани,, сънародници по 10 декара пустеещи земи и да си изкарват прехраната в компанията на армията.

71

Анонимен

преди 6 години

От ударнааата вълна отлитат 20-30 метра. Нинджите идааат

70

Анонимен

преди 6 години

До 55 И аз познавам роми, които бачкат, ама такива, които плащат данъци........

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71Официално има апел да се върнат в прародината.Предполагам, че има предвидени начини за посрещането и настаняването на онези, които откликнат на поканата. Все пак, Индия е страна с древна култура и вероятно са замислили мъдро решение по този въпрос. Пък и там много-много не се церемонят с лица, които създават проблеми.

68

До Дракон

преди 6 години

И дотам ще се стигне, ако нашите управляващи продължат дословно да изпълняват нарежданията на новите ни "Големи братя"!Наложително е да вземат пример от Виктор Орбан, който твърдо държи Унгария да си остане член на ЕС, но същевременно се стреми да затвърди в държавата си такъв обществен ред, който да отговаря на нейната специфика.У нас, спрямо ромите десетилетия наред се прилагаха неподходящи поощрителни мерки. С възникналите в резултат на това проблеми ние ще се справим - с доброили с лошо!

67

Анонимен

преди 6 години

Индия въобще не ги приема. Напротив, те са изселени оттам точно заради начина си на живот.

66

Анонимен

преди 6 години

Е нали трябва някъде да ги заселят, след като ги изселят. В затвора също няма места, пък и за тях там е песен. За гaзoви камери още не сме узрели.

65

ОмръзнаМи даПовтарям

преди 6 години

1. Акао здрав, пълнолетен човек не може да докаже, че има пари или ренти, от които да се издържа, а също и няма лице, което да потвърди с нотариално заверен документ, че му е поело издръжката и че наистина е в състояние да го издържа, въпросният човек ПРИНУДИТЕЛНО да бъде настаняван на работа, ако не се е погрижил сам да си намери такава. Защото в противен случай, за да живее, ще трябва да краде, проси или проституира.2. Ако не приема това правило, да го лишат от гражданство (Индия ги приема).

64

Много триете!

преди 6 години

Ами изтрийте си Заглавието на статията!

63

до 66

преди 6 години

Пикльо , демокрацията - няма да я познаеш и ако те удари в 2та пръста челце!

62

Анонимен

преди 6 години

Това е част от демокрацията. Трееше вече да сте свикнали...

61

1234

преди 6 години

Dnes.bg - gipsy site

60

до 60

преди 6 години

Кой не скача е червен! Кой не скача е червен!И така до гасене на шалтера!----------------------------Гaлош - бай ти Тошо ги събираше от съседните държави с хиляди!Ама ти откъде да знаеш - не го пише в партийните тезиси

59

"-"

преди 6 години

ЕС да осигури безплатни секс кукли на ромите!Така ще се регулира и раждаемоста сред етноса!!!!!!!-)))

58

Анонимен

преди 6 години

Зимайте пример от Германия! И там ги клатат афроараби, ама ей на, траят си!

57

123

преди 6 години

Ако са наистина "на нож", къде са им труповете на избитите врагове. Пародия.

56

Анонимен

преди 6 години

Кой не скача е червен! Кой не скача е червен!И така до гасене на шалтера!

55

Дракон

преди 6 години

Единствено решение конц...лагер!!!