10

Анонимен

преди 6 години

В България трябва да подаваш десетки декларации до безкрай, дори да не си работил, просто така се подават едни документчета, никому ненужни, а най-странното е че за теб има срок и ако не го спезиш те глобяват, обаче за не онези бюракрати с големи дупета няма такъв, когато те благоволят да си свършат работата тогава. Защо е нужно да публикуваш едно и също нещо в НСИ, НАП и ТР? А иначе си подал изрична декларация в НАП, че спрял да извършваш стопанска дейност.

9

Анонимен

преди 6 години

Едно такова предприятие, което не е публикувало годишни отчети за предходните 2 години е БДЖ ... какво крият

8

аз-ът

преди 6 години

иначе самата идея на ТР е страхотна. Всичко е видимо, всеки който има претенции към лице или фирма си следи нещата. Това, че *** влиза в интернет само за да лъска, си е негов проблем. Нормалните си купуват електронен подпис и не се редят по опашки. Но като всяко българско нещо - мислено ама недомислено, правено ама недоправено.

7

Анонимен

преди 6 години

ГРОБ на власт!

6

zeus

преди 6 години

До ???Много просто, Баце не е наредил да ги ударят, понеже и там се въртят партийните им далавери ;)

5

???

преди 6 години

От написаното разбрах, че Агенцията по вписванията е забавила недопустимо много над 200 хиляди преписки, но никой не е в ареста, както е сега кметицата на Младост Иванчева, точно заради забавените преписки, а не за нещо друго. Прокуратурата ще обясни ли защо никой от Агенцията по вписванията не е арестуван и държан няколко часа с белезници без да може да отиде и до тоалетна?

4

аз-ът

преди 6 години

проблема е много по серипозен и е свързан с ликвидацията на една фирма. БГ е единствената "държава" където фирма се прави за 3 дни, а се заличава за 3 години. По този начин се убива изцяло предприемачеството и малкия бизнес, от който именно започва всичко и е генератор на самата икономика. В резултат на на това 100 000 предприемача, на които проекта не се се получил (винаги има риск) предпочитат всяка година да подават бумащина отколкот да влязат в центруфугата на това да затварят фирма.

3

Анонимен

преди 6 години

Гербавите полу..умници ще довършат окончателно и малкото останали българи!

2

Анонимен

преди 6 години

Сега това е модерно кметовете да взимат подкупи с един подпис, пример Красно село кмета, родители събираме пари да си оправим на детската площадка ПЕЙКИТЕ а кмета седи отстрани пие бира и се подсмихва, къщата му е 2 декара двор в Красно село и американски джипове пред тях а казва че нямало и 100 лв в общината да даде за ПЕЙКИТЕ това ако е кмет без да е направил нищичко за квартал красно село, само растат като гъби нови блокчета разследвайте го откъде са му парите за този охолен живот.

1

zeus

преди 6 години

Да не сте очаквали читави закони от тези в парламента, както и читави предложения за такива от Майката на нацията и останалите калинки, набедени за министри :)